Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

    


  • Μία εβδομάδα πριν τις Ευρωεκλογές και θέμα συζήτησης είναι όχι ποιο κόμμα θα τερματίσει πρώτο ( δεδομένο πως αυτή θα είναι η ΝΔ) αλλά το ποσοστό που θα λάβει και εάν η αποχή κινηθεί στα ίδια επίπεδα ανάλογων εκλογών ή θα αυξηθεί! Σε κάθε περίπτωση είναι εμφανής η κυριαρχία των κεντροδεξιών ιδεών στη χώρα μας ενώ για όσους ανησυχούν για το ευρωπαϊκό μέλλον να τους υπενθυμίσουμε πως όπου ανέβηκαν ακραία κόμματα στην Ε.Ε σε θέσεις ευθύνης κατάλαβαν πως με τον λαϊκισμό δεν γεμίζει το πορτοφόλι και άλλαξαν άρδην τις απόψεις τους σε ένα σωρό θέματα! Η ΝΔ έχει καλύτερο ψηφοδέλτιο από τα υπόλοιπα κόμματα που κινούνται στον λεγόμενο πατριωτικό χώρο άρα ας μην ανησυχεί κανείς εάν θα στείλουμε "ορίντζιναλ"  Έλληνες σε μια Ευρωβουλή που έτσι και αλλιώς δεν θα αλλάξει ρότα για το χατίρι κανενός μας! Ό,τι χάσει η ΝΔ από κάθε λογής "ψεκασμένους" θα αναπληρωθεί από όσους δεν θα ήθελαν να ξαναζήσουν όσα βίωσε η πατρίδα την περίοδο 2015-2019 και ευτυχώς αυτοί είναι και οι περισσότεροι! 


  • Το να ψηφίσεις έναν πρώην Χρυσαυγίτη για να πάει να σε εκπροσωπήσει στην Ευρωβουλή και νυν "πατριώτη" , δεν σε κάνει προφανέστατα Εθνικιστή αλλά "ψεκασμένο"


  • Μονοσταυρία θα προτείνουμε όπως όλα δείχνουν στους δικούς μας αναγνώστες για τις Ευρωκάλπες όχι προφανέστατα επειδή θεωρούμε ΜΟΝΟ έναν ικανό αλλά επειδή για εμάς μετράει ΟΧΙ μόνο το να εκλεγεί κανείς αλλά και η θέση που θα καταλάβει! 


  • Ευχαριστημένοι άπαντες από την σημερινή προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ στην πόλη μας παρόλο που στην ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης οι "φατρίες" ήδη ετοιμάζονται για τις εσωκομματικές του Οκτωβρίου εκεί που σίγουρα οι Νεοδημοκράτισσες και οι Νεοδημοκράτες της πόλης μας θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο υποψηφίους προέδρους ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ  Ηλιούπολης αφού το "παραμύθι" με έναν και ΜΟΝΑΔΙΚΟ υποψήφιο πρόεδρο δεν απέδωσε τα "αναμενόμενα" σε δύο διαδοχικές δημοτικές εκλογές ! 




  • Το ό,τι θα περάσει η Ελληνική Λύση το ΚΚΕ στις επικείμενες Ευρωεκλογές το λες και ΔΙΚΑΙΩΣΗ όσων έχουν αποκηρύξει τον ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟ αλλά πιστεύουν στον πρώην  πράκτορα της KGB Βλαδίμηρο Πούτιν! Από έναν δικτάτορα αναμένουν να "σώσει" τον κόσμο όμως η Δύση είναι περισσότερη ισχυρή στρατιωτικά από ό,τι μπορούν να φανταστούν όσοι ανάμεσα σε ένα lada και μία ferrari θα προτιμούσαν το πρώτο! 


  • Μέχρι και ο Κασσελάκης κατανόησε πως το "Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια" είναι μια παθογένεια βαθιά ριζωμένοι στο dna όσων είναι έτοιμοι να δικαιολογήσουν κάθε έγκλημα δίνοντας του ιδεολογικό υπόβαθρο και έτσι μπήκε στον ανέξοδο κόπο να σας πείσει πως "οικογένεια" μπορεί να είναι και δύο μαντράχαλοι με "αξεσουάρ" κάποια παιδιά που θα συμπληρώνουν την "ευτυχία" βαθύτατα δυστυχισμένων ανθρώπων! Ο "πατριωτικός" ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ είναι εδώ και αναμένει την ψήφο σας για να σχίσει τα μνημόνια που δεν κατάφερε όταν η πρώτη φορά ΑΡΙΣΤΕΡΑ πήρε με την ΨΗΦΟ σας την Εξουσία! 


  • Τελικά είχαμε δίκιο και για την κα Κουρή! Δεν το κάναμε βέβαια και θέμα αφήσαμε να το παρουσιάσουν όσοι έως χθες την επευφημούσαν! Τώρα εργολαβικά στηρίζουν και την ΑΠΟΛΥΤΥΗ ΞΕΦΤΙΛΑ κεντροδεξιού που αναμένει "σωτηρία" από τον Κασσελάκη! Οι εποχές των "Καμμένων" πέρασαν ανεπιστρεπτί όμως ! Δεν τους "έσωσε" ούτε ο αντιεμβολιαστικός τους αγώνας ούτε οι ασυναρτησίες τους περί "χούντας" Μητσοτάκη! Σε μία εβδομάδα θα βρουν κάτι άλλο στην απελπισία τους από ένα εκλογικό αποτέλεσμα που αρμόζει σε όσους αντί να προτείνουν ΕΦΙΚΤΕΣ λύσεις παίζουν τους "Μεσσίες"! Έως την επόμενη χρεοκοπία της χώρας ας περιοριστούν σε ρόλο κομπάρσου ο λαός κατανοεί πως είναι προτιμότερο να πληρώνει την φέτα 11 ευρώ το κιλό και το ελαιόλαδο σε παραπλήσια τιμή παρά αυτά να μην υπάρχουν καθόλου όπως συνέβαινε στους "σοσιαλιστικούς - κομμουνιστικούς παραδείσους" όπου τα πάντα ήταν ΔΩΡΕΑΝ αλλά δεν υπήρχαν! Παιδεία, υγεία και μόλις άνοιξαν τα σύνορα όλες και όλοι αναζήτησαν ένα καλύτερο μέλλον στον δυτικό κόσμο στον μοναδικό που υπάρχει ακόμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! 

    • Νέο site με σημείο αναφοράς την πόλη μας,  που αναμασά ξεπερασμένες κομμουνιστικές ιδεοληψίες όσων καταδίκασαν την πόλη μας στα σημερινά της χάλια. Το μόνο που θα προσφέρει είναι "τάισμα σανού"  σε ένα πολυπληθές ακροατήριο που "επαναστατεί" από Δευτέρα έως Σάββατο και την Κυριακή θα πάει να  ψηφίσει  στις κάλπες Κυριάκο Μητσοτάκη θεωρώντας τον την πιο αξιόπιστη λύση απέναντι σε μια αντιπολίτευση "ψεκασμένων". Φυσικά και δεν μπορούμε να πάρουμε στα σοβαρά οιοδήποτε θεωρεί την πόλη μας ως  κέντρο του κόσμου , και που βάζει τα συμφέροντα της πατρίδας μας κάτω από αυτά μιας πόλης που οι περισσότερες σελίδες της Ιστορίας της είναι ΜΑΥΡΕΣ!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...