Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Εξωδικαστικός συμβιβασμός του δήμου μας για ατύχημα που υπέστη ο κος Φεραδούρος στη συμβολή των οδών Πανταζή και Μαρίνου Αντύπα




Ανέβασαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ δες  εδώ   μία απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής με την οποία ο δήμος Ηλιούπολης προχωρεί σε εξωδικαστικό συμβιβασμό καταβάλλοντας 5.000 ευρώ στον κ. Φεραδούρο για ατύχημα που υπέστη με την μοτοσυκλέτα (15-6-2019 επί διοίκησης Βαλασόπουλου) του όταν πέφτοντας σε λακκούβα της ΕΥΔΑΠ στη συμβολή των οδών Πανταζή και Μαρίνου Αντύπα υπέστη κάταγμα και κατέληξε στο χειρουργείο! 

Το θέμα πέρασε από την Δημοτική Επιτροπή όπου δεν συμμετέχουν όλες οι δημοτικές παρατάξεις και είπαμε να το αναδείξουμε γιατί ειλικρινά η κοστολόγηση ενός κατάγματος που προκλήθηκε από παραλείψεις προφανώς αυτοδιοικητικών του δήμου μας ( ειδάλλως γιατί να πληρώσει ο δήμος και όχι η ΕΥΔΑΠ;) καταδεικνύει το πόσο ενδιαφέρονται για τους πολίτες. 

Ο πολίτης προφανέστατα και νιώθοντας τυχερός που επέζησε,  έχει την διάθεση να προχωρήσει σε έναν εξωδικαστικό συμβιβασμό που κατάφορα τον αδικεί,  θεωρώντας πως η αναμονή του χρόνου τελεσίδικης απόφασης , θα είναι περισσότερο ψυχοφθόρα για τον ίδιο και τους οικείους του. 

Από την άλλη η παρακάτω διατύπωση καταδεικνύει σε απλά ελληνικά πως οι αυτοδιοικητικοί που την ψήφισαν ( απείχε όπως είδαμε και μπορείτε να δείτε και εσείς ο κος Καλαρρύτης) σίγουρα δεν λειτούργησαν καθόλου ανθρωπιστικά , αφού σε απλά ελληνικά και όχι νομικίστικα μας λένε ας δώσουμε 5.000 ευρώ για να μην πληρώσουμε αργότερα περισσότερα! 



Όπως μπορείτε να δείτε η ΑΠΟΦΑΣΗ αυτή πάρθηκε από 8 μέλη της Δημοτικής Επιτροπής όλα της διοίκησης Ψυρρόπουλου ( παρόντας και ο ίδιος και δεν του το είχαμε η αλήθεια είναι) και ο μόνος που κράτησε τα προσχήματα τουλάχιστον για εμάς και για όσους διαβάσουν την συγκεκριμένη ανάρτηση ο κος Χρήστος Καλαρρύτης που απείχε της ψηφοφορίας) 

Εάν κάποιος πάλι θεωρεί πως με 5.000 ευρώ μπορεί ένας δήμος να στέλνει από "αμέλεια" έναν πολίτη σε χειρουργείο,  εμείς πάμε πάσο . Κόψτε καμία υπερωρία και δώστε του ανθρώπου περισσότερα χρήματα κ. δήμαρχε,  και μην μας πείτε πως έγινε επί προηγούμενης διοίκησης γιατί η δική σας παράταξη διοικούσε και τότε τον δήμο. 

Εμείς τουλάχιστον θυμόμαστε τι έγινε και  στα 5Χ5 επί διοίκησης της παράταξης της οποίας είσαστε επικεφαλής σήμερα τα "τρεχάματα" όσων ενεπλάκησαν σε μια δικογραφία αλλά είπαμε να τα ξεχάσουμε μην γίνουμε πάλι οι "κακοί" επειδή απλώς γράφουμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ. 

Δεν γνωρίζουμε τον κ. Φεραδούρο για να μην δημιουργηθούν και πάλι οι γνωστές ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ που ως τοπικό ΜΜΕ με επιτυχία αντιμετωπίζουμε εδώ και 12 χρόνια! 

Τέλος καλούμε τους δημοτικούς συμβούλους που ενδιαφέρονται για το "καλό" της πόλης να δουν τι γίνετε σε άλλους δήμους που υπάρχει αντιπολίτευση που ενδιαφέρεται όχι για την καρέκλα αλλά για να αλλάξει επίπεδο η τοπική τους κοινωνία. 

Εδώ απλώς για ακόμη μια φορά διαπιστώσαμε πως 14 αυτοδιοικητικοί της αντιπολίτευσης έχουν πάει πρόωρα για μπάνια! 

Τους καλούμε να γυρίσουν πίσω εκτός και έχουν ήδη ψηφίσει με επιστολική ψήφο (η προθεσμία για όσους κατοικούν Ελλάδα έληξε χθες) οπότε ας συνεχίσουν τα μπάνια τους! 


ΥΓ: Κάρολε Ιταλέ συνέχισε να κλείνεις λακκούβες εσύ ο ίδιος  και ο Γιώργος μαζί να σε βοηθάει γιατί όσοι εμπιστεύθηκαν την Τεχνική Υπηρεσία δυστυχώς είχαν προβλήματα όπως διαβάζουμε! Και όχι μόνο για αυτή μας την ανάρτηση από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ,  αλλά από μία άλλη που δεν θα αναδείξουμε εμείς πως τοπικό ΜΜΕ γιατί σεβόμαστε ( ναι ακόμα και εμείς) κάποια πράγματα! Φωτογραφία αρχείου δεν έχει σχέση με το σημείο του ατυχήματος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...