Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Αποδοχές μηνός Μαίου για τον Γενικό γραμματέα του δήμου μας & τους μετακλητούς της διοίκησης Ψυρρόπουλου


Ενώ ο δήμος οδεύει προς "χρεοκοπία" όπως ισχυρίζεται ο νυν δήμαρχος κος Στάθης Ψυρρόπουλος όπως μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ  εδώ  κοντά στα 10.000 ευρώ (μικτά)  τον μήνα είναι μόνο οι μισθοδοσίες του Γενικού Γραμματέα του δήμου μας συν κάποιους από τους μετακλητούς υπαλλήλους που συνδράμουν το έργο της διοίκησης. 

Σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο ο κος Ψυρρόπουλος είχε ισχυριστεί πως οι μισθοδοσίες των δημοτικών υπαλλήλων ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ τον μήνα τονίζοντας πως ο ίδιος και η διοίκηση του επιθυμούν την παραμονή όλων των συμβασιούχων υπαλλήλων του δήμου μας αλλά θα υπάρξει στο μέλλον πρόβλημα με τις μισθοδοσίες όλων των υπαλλήλων αφού τόνισε σε πολλοστή φορά πως παρέλαβε "άδεια" ταμεία! 

Τώρα πως παρέλαβε άδεια ταμεία και έχει πληρώσει ήδη 6 μισθοδοσίες υπαλλήλων ( πάνω δηλαδή από 6.000.000 ευρώ) στους μήνες που διοικεί τον δήμο μας είναι κάτι που φαντάζομαι θα εξηγήσει σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο! 

Για εμάς ο δήμος μας πρέπει να τεθεί σε αυστηρή επιτροπεία από την κεντρική διοίκηση ώστε να εξασφαλιστεί πως οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν έως και το 2028 τουλάχιστον όσοι παραμείνουν στις εργασίες τους μετά τον Ιούλιο όπου λήγουν οι περισσότερες συμβάσεις των εργαζομένων covid-19. 

Ο μόνος τρόπος για να παραμείνουν είναι ο δήμος να αυξήσει τα δημοτικά τέλη και να αξιοποιεί καλύτερα την "τεράστια" περιουσία που απέκτησε με τις καταλήψεις των κομμουνιστών ! 

Βέβαια έως σήμερα έχουμε δει πως ό,τι κλάπηκε από τους κληρονόμους Νάστους παραχωρείτε με ευτελή τιμήματα σε ιδιώτες που ασκούν εμπορική δραστηριότητα και σίγουρα έχουν κάθε λόγο να ευγνωμονούν τον αείμνηστο Δημήτρη Κιντή που τους έκανε "επιχειρηματίες"! 

Δημοτικό αναψυκτήριο, αθλητικοί χώροι και τμήματα από πάρκα που έχουν δοθεί για εμπορική εκμετάλλευση ( π.χ Πάρκο Ναυαρίνου) , χωρίς να υπολογίζουμε σε αυτά την εμπορική εκμετάλλευση χώρων όπως ο Θερινός Κινηματογράφος Ηλιούπολης, το Θέατρο στο Άλσος "Δημήτρης Κιντής" που πρόσφατα δόθηκε για έναν μήνα μόλις για 10.000 ευρώ κ.ο.κ . 

Εάν υπολογίσεις μέσα σε αυτά τα έξοδα  και τα χιλιάδες ευρώ που σκορπάει κάθε χρόνο ο δήμος για να ενισχύσει  σε συλλόγους και συλλογικότητες,  συν τις  ενορίες για οικονομική τους ενίσχυση σίγουρα στο τέλος οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι δεν θα έχουν να πληρωθούν,  και θα καταλήξουν μετά από τέσσερα χρόνια εργασίας σπίτια τους! 

Να τονίσουμε για όσους το ξεχνούν πως οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι κατά κανόνα εργάζονται περισσότερο από τους μόνιμους κάτι που συμβαίνει στον ευρύτερο δημόσιο τομέα , αφού ποντάρουν στην καλή τους εργασιακή τους διαγωγή,  έως την πολυπόθητη για αυτούς μονιμοποίηση! 

Όταν πλέον την αποκτήσουν έχουν αρκετό χρόνο για να υβρίζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φιλελεύθερα και δημοκρατικά ΜΜΕ όπως το δικό μας όπου ακράδαντα πιστεύουν πως λιγότερο ΚΡΑΤΟΣ σημαίνει περισσότερη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...