ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Περήφανα κυματίζει η Ελληνική σημαία στο σπίτι του Ηλιουπολίτη - πατριώτη Λάμπρου Ξύνα στις ΗΠΑ

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Περήφανα κυματίζει η Ελληνική σημαία στο σπίτι του Ηλιουπολίτη - πατριώτη Λάμπρου Ξύνα στις ΗΠΑ


Κάποιοι Τούρκοι στο Νιου Τζέρσεϊ στην γειτονιά του Ηλιουπολίτη και καλού φίλου Λάμπρου Ξύνα έβαλαν κάτι μικρά σημαιάκια της αντιδημοκρατικής χώρας τους ,του Σουλτάνου Ταγίπ Ερντογάν στα σπίτια τους με αφορμή το θέμα με την Αγιά Σοφιά και την μετατροπή της σε τζαμί.


Άμεση ήταν η αντίδραση του Λάμπρου Ξύνα ,που "κουβαλάει" την Ελλάδα μέσα του και που προφανώς σε ένα φιλικό για την χώρα μας κράτος όπως οι ΗΠΑ δεν έχει κανένα πρόβλημα να εκδηλώσει την αγάπη για τον Τόπο του.

Έτσι όπως βλέπετε στην φωτογραφία η Ελληνική σημαία κυματίζει περήφανα έξω από το σπίτι του μαζί με αυτή των ΗΠΑ ένα δημοκρατικό κράτος που τον φιλοξενεί και του έδωσε όλες τις ευκαιρίες για μια καινούργια αρχή.

Ο Λάμπρος Ξύνας  γλίτωσε από τις ιδεοληψίες της αριστεράς που επιβιώνουν ακόμα στην πόλη μας και διαφημίζει θετικά την χώρα μας στο εξωτερικό. Κάποιοι άλλοι εδώ εξακολουθούν και βγάζουν χολή κατά των ΗΠΑ αλλά παράλληλα αναζητούν την βοήθειά τους σε κάθε δύσκολη στιγμή για την πατρίδα μας. Είναι αυτοί που φτιάχτηκαν με το σχέδιο Μάρσαλ και αναζητούν κάτι αντίστοιχο Ευρωπαϊκό που όμως δεν έρχεται.

Με τέτοιους Έλληνες σαν τον Λάμπρο που ζουν στις ΗΠΑ δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα με την σύμμαχο και φίλη μας Αμερική, αφού ο πολιτικός κόσμος της χώρας αλλά και οι Αμερικανοί πολίτες τρέφουν μεγάλη εκτίμηση για τους Έλληνες και τον αρχαίο πολιτισμό μας. 

Για το σήμερα βέβαια τους προβληματίζει ένας έντονος Αντιαμερικανισμός της αριστεράς αλλά φυσικά και οι πολλοί βλέπουν πως οι ΗΠΑ αποτελούν αυτή την στιγμή τον κύριο εκφραστή του δυτικού κόσμου. 

Διαβάστε και αυτό επειδή μας το ζητήσατε πάλι για να δείτε πως ο Λάμπρος Ξύνας τα κατάφερε σε ένα κράτος που δίνει ευκαιρίες σε όσους έχουν την διάθεση να παλέψουν για ένα καλύτερο αύριο.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ 
ΥΓ: Να συγχαρούμε ( εάν και βάζελοι αλλά όχι "τυφλοί") τον φίλο Λάμπρο για το 45ο πρωτάθλημα που κατέκτησε χθες ο αγαπημένος του Θρύλος. Επειδή βλέπουμε μέσω facebook πως αγώνα δεν χάνουν οι ομογενείς Ολυμπιακοί αφού βέβαια η "τρέλα" για τον  δαφνοστεφανωμένο έφηβο τους ακολουθεί και στις ΗΠΑ. 

ΘΥΡΑ 7 ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ 



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: