ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μαζί γιατί το μήνυμα της εθνικής επετείου επιβάλλει ΕΝΟΤΗΤΑ

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Μαζί γιατί το μήνυμα της εθνικής επετείου επιβάλλει ΕΝΟΤΗΤΑ



Με ιδιαίτερη χαρά δημοσιεύουμε την παραπάνω φωτογραφία που εξασφαλίσαμε από  ένα από τα πολλά "μάτια" που έχουμε στην πόλη μας.
Ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου μαζί με τον σύμφωνα με τις δικές μας ακριβείς πληροφορίες εκλεκτό της Πειραιώς για υποψήφιο δήμαρχο της πόλης μας με την στήριξη της ΝΔ Κώστα Πουπάκη και μαζί τους και το στέλεχος της ΝΔ και φίλος Δημήτρης Παρράς. 

Είναι από την σημερινή μαθητική παρέλαση στην πόλη μας την οποία και παρακολούθησαν για να θαυμάσουν τα νιάτα της πόλης μας.

Όταν ο κ. Αναγνώστου με το 12% του 2014 και την μεγάλη εκτίμηση που χαίρει στην πόλη μας από τους δημότες φαίνεται (δεν έχουμε μιλήσει μαζί του) να κάνει πίσω και να στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Πουπάκη οι ανύπαρκτοι που έγιναν κάποιοι επειδή ο κ. Αναγνώστου τους οδήγησε στην νίκη του 2006 και τους έδωσε Αντιδημαρχίες ονειρεύονται αυτόνομες καθόδους που θα οδηγήσουν σε πολυδιάσπαση και ΗΤΤΑ της κεντροδεξιάς. 

Εγώ που έχω ασκήσει σκληρή κριτική στον κ. Αναγνώστου , τονίζοντας όμως πάντα πως βγήκε φτωχότερος από την ανάμειξη του με τα κοινά της πόλης. Έγινε έχοντας χρήματα δήμαρχος και έφυγε με σαφέστατα λιγότερα κερδίζοντας όμως την αγάπη των συμπολιτών μας.

Εάν λέμε ταχθεί στο πλευρό του κ. Πουπάκη (ο τελευταίος θα πρέπει να το εκτιμήσει στην πράξη και να τον συμβουλεύεται για το καλό  της πόλης μας).

Εμείς ακόμα όπως σας έχουμε πει δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε γιατί θεωρούμε πως η στήριξη της ΝΔ έπρεπε να είχε δοθεί για να υπάρχει και ο κατάλληλος χρόνος για την μεγάλη ανατροπή που με απλή αναλογική μην γελιόμαστε ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ  να συμβεί.

Η επόμενη διοίκηση δεν θα έχει συνοχή εάν δεν καταφέρουμε το απόλυτο και στην απλή αναλογική το νούμερο που σου δίνει το απόλυτο είναι το 50,01%!!! 

Πάμε λοιπόν να αγωνιστούμε για το ΘΑΥΜΑ και να πούμε ΟΧΙ σε μελλοντικές διοικήσεις συναλλαγής και ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ που θα κάνουν την πόλη μας πολύ χειρότερη από ότι είναι σήμερα.

Είναι εφικτός ο στόχος θα πείτε; Μα και το 1940 όταν ο Ιωάννης Μεταξάς είπε το μεγάλο ΟΧΙ στον παντοδύναμο Ιταλό ουδείς πίστευε πως θα γραφόταν ένα τέτοιο ΕΠΟΣ. 

Ας αρχίσουμε λοιπόν να αγωνιζόμαστε για το δική μας μικρό "έπος" στην πόλη μας γιατί η ιστορία δεν γράφεται με παρεούλες και ετερόκλητες συμμαχίες αλλά με αγωνιστές , ΙΔΑΝΙΚΑ και ΑΞΙΕΣ 

Σ.Μ 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα Καλά εξαιρετικοί άνθρωποι και οι δυο αλλά αυτό το φίδι ο παρρας από πίσω τη δουλειά έχει εκει; Ελπίζω να μην έχετε τέτοια άτομα στο ψηφοδέλτιο σας

Ανώνυμος είπε...

Μα ο κ. Μαρίνης προβάλλει συνεχειΑ τον Παρρα αγαπητε μου φίλε αν παρακολουθήσεις την στήλη του
Καλο ειναι να ειστε αντικειμενικοι και ΣΟΒΑΡΟΙ εαν θέλετε να έχετε ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ σαιτ και οχι να εμφανιζεστε μετα απο μηνες και να γραφετε οτι σας σφυριζουν

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΗ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΘΑ ΣΤΙΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ . Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΟΣ ΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ .

Η Ν.Δ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Jr..Μάλλον ζεις σε άλλο δήμο εσυ δεν ξέρεις καν τι σου γίνετε

Ανώνυμος είπε...

Ηλιουπολη μένω

Ανώνυμος είπε...

Καλά σου λέει με αυτά που γράφεις αλλά όπως και να έχει εσύ μιλάς κοματικα αντί να κοιτάμε κάποιον αξιόπιστο και καθαρό άνθρωπο για Δημαρχο

Ανώνυμος είπε...

Ο κ νυν δήμαρχος είναι καθαρός και έντιμος .
Όποιος λέει το αντίθετο να το αποδείξει .

Ανώνυμος είπε...

J.J.

Ο Αναγνώστου είναι ο ποιο κατάλληλος για δήμαρχος στην Ηλιούπολη ,και αυτό το ξέρει καλά και ο κύριος Τάσος Ευστάθιου ,και πολύ άλλη!! Άνθρωπος ,τίμιος, εργατικός, με όραμα .

Ανώνυμος είπε...

Π.62.Μ.

Πολύ σύντομα ο Κ. Αναγνώστου Ιωάννης θα δήλωση υποψηφιότητα για δήμαρχος Ηλιούπολης. Είναι ένα πολύ καλό νέο αυτό ,,θα περιμένουμε .

Ανώνυμος είπε...

J.J.

Έχω μεγάλη απορία πως δηλώνει, αφήνει και διαρρέει ο κ. Γαβριήλ Αραμπατζής τον συνδυασμό που θα κατάβαση με όνομα»» δύναμη ελπίδας «»,,,ενώ πριν μέρες είπε στον κ. Αναγνώστου ότι θα είναι μαζί του και στο ψηφοδέλτιο του ,μετα ειπε στον κ.πουπακη είναι μαζί του και θα τον στηρίξει ,και τώρα κατεβάζει συνδυασμό ,,,και είναι και ΝΔ Ο κ. Γαβριήλ ,,τελικά……..πόση κολοτουμπα ακόμα ,,,μάλλον επειδή βλέπει ότι δεν έχει πει το οκ ο κ.πουπακης ,,και ούτε ο κ.αναγνωστου κάνει κάποια βήματα για να δείξει της διάθεσης του ,αλλά ποιος ο κ. αραμπαντζης από που και εως που ,,,,εκτός αν είναι κόλπο μαζί με τον κ.βαλασοπουλο για να είναι μαζί ,,,,,λεμέ τώρα ,,η λέει ας δηλώσω τώρα συνδυασμό και σε 4 χρονιά δεν θα είναι κάνεις ίσως από ΝΔ ΑΡΑ η καρεκλά χηρεύει και θα έχω το χρίσμα ,,,,ο Αραμπατζής χρίσμα ?από που από το ΠΑΣΟΚ ? ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ

Ανώνυμος είπε...

j.j.

O Δήμαρχος βαλασοπουλος βλέποντας ότι χάνει την καρεκλά του δήμου αρχίζει και σαστίζει ,χάνει τον κόσμο από τα ποδιά του και όχι μόνο ,σκέφτεται και το μέλλον του ότι δεν θα είναι και ότι καλύτερο για αυτόν !! μήνυσης καταγγελίες κτλ ,διαλύεται, κάνει και θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει την καρεκλά του δήμαρχου την πολύτιμη καρεκλά του, όπως έκανε και στο έργο ο «άρχοντας των δακτιλιδιων» το χομπιτ -γκολουμ ,και προκειμένου να κάτσει σε αυτήν άλλη μια τετραετία ….σε αυτήν την ριμαδιασμενη καρεκλά ,θα κάνει και κάνει τα πάντα για να την κρατήσει με κάθε κόστος και όχι μόνο ,ενώ είχε δηλώσει παλιά ότι ένας δήμαρχος πρέπει να κάθεται μόνο μια οχταετία γιατί μετα αρχίζει και φθείρεται και όχι μόνο ,τώρα τα ανερη όλα αυτά , και ,θα συνεργαστεί με όσα άτομα είναι του χεριού του και τους βοηθά, βοήθησε ,βοηθούσε , και τους έχει μαζί του στον δήμο και όχι μόνο ,και άτομα που είναι εκτός δήμου και υποτίθεται ότι είναι αντιπολίτευση ,,αλλά με τα άτομα αυτά μπορεί να διοίκηση γιατί πολύ απλά είναι του χεριού του και τους κάνει ότι θέλει ,αφού πρώτα στέλνει τον συμπαραστάτη του δήμου ,που υποτίθεται ότι είναι ΝΔ να βολιδοσκόπηση τους υποψήφιους μπλε δήμαρχους τη θα κάνουν κτλ και δεν παίρνει μια καθαρή εικόνα, και έχοντας απέναντι του τον νέο υποψήφιο δήμαρχος κ.πουπακη ο οποίος έχει και το χρίσμα από την Πειραιώς και τον φοβάται ο κ.βαλασοπουλος για τον δεύτερο γύρω ότι θα χάσει την καρεκλά του γιατί όλη στην Ηλιούπολη με τα όσα έχουν γίνει και όσα ακόμα θα μαθευτούν θέλουν να φύγει ο κ.βαλασοουλος ,τη κάνει?? ,συνεργάζεται με δυο άτομα εκτός παράταξης του οι οποίοι υποτίθεται ότι είναι BLUE ,τον έναν το βοηθά και τον παρακινεί να βάλει υποψηφιότητα για ευνόητους λογούς και τον άλλον τον βάζει στο παιχνίδι αυτό υπόσχοντας ότι αυτή η 3 και κάποιο άλλο κόμμα πχ σύριζα θα συνεργαστούν και θα πάρουν τον δήμο ,τάζοντας τους αντιδημαρχιλικια και καρέκλες διάφορες . αυτοί είναι που θέλουν να διοικήσουν τον δήμο Ηλιούπολης και ενδιαφέρονται για το καλό της Ηλιούπολης ,να τους χαιρόμαστε και τα θερμά μας συγχαρητήρια εύγε τους . έτσι πρέπει πρώτα η καρεκλά και αν μείνει χρόνος ίσως και η Ηλιούπολη .