ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Αναμένουμε από τον κατά φαντασίαν υποψήφιο δήμαρχο της πόλης μας κ. Δημήτρη Μωραίτη να ανεβάσει το πτυχίο του της Νομικής καθώς και να μας "αποκαλύψει" τις εταιρίες τις οποίες έχει και δεν είναι απλώς υπάλληλος!

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Αναμένουμε από τον κατά φαντασίαν υποψήφιο δήμαρχο της πόλης μας κ. Δημήτρη Μωραίτη να ανεβάσει το πτυχίο του της Νομικής καθώς και να μας "αποκαλύψει" τις εταιρίες τις οποίες έχει και δεν είναι απλώς υπάλληλος!


 Ασχολούμαστε με τον γνωστό συκοφάντη μας και ΨΕΥΤΗ κ. Μωραίτη γιατί προφανώς και δεν δεχόμαστε από φασίστες να μας κουνάνε το δάχτυλο. 

Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε και θα βρούμε και τρόπο να γνωρίσετε και ΕΣΕΙΣ,  ο Δημήτρης Μωραίτης δεν έχει εγγραφεί σε κανένα δικηγορικό σύλλογο της χώρας μας κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς με ένα απλό τηλέφωνο στο μητρώο του ΔΣΑ στο οποίο λογικά θα έπρεπε να ανήκει. 

Μπορεί να μην έκανε πρακτική εξάσκηση και να σπούδασε κάτι που ΠΟΤΕ δεν εξάσκησε αυτός που κατηγορεί πως εμείς δεν υπηρετήσαμε ό,τι σπουδάσαμε θα πει κάποιος οπαδός του. 

Και ερωτούμε πιστεύει κανείς πως ένας που δεν ξέρει να μιλάει και να γράφει Ελληνικά έχει πτυχίο από Πανεπιστήμιο; 

Εμείς το πιστεύουμε αρκεί να μας το δείξει, άλλωστε είναι μόδα τα πτυχία νομικής στην πόλη αφού και άλλες βγήκαν να μας "δικάσουν" στερούμενες τα στο παρελθόν. 

Αυτό βέβαια το είχαμε εδώ και χρόνια "αποκαλύψει" πως ο κος Μωραίτης θα χρειαστεί δικηγόρο δηλαδή αφού ο ίδιος δεν έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος  μέσα από εδώ και βέβαια το να είναι κάποιος ΜΥΘΟΜΑΝΗΣ όπως η κα. Σούλα Μανώλη δεν είναι μεμπτό . 

Άλλωστε η Σούλα Μανώλη άρχισε δημοσιοποιώντας πως είχε σχέση με τον δημοσιογράφο Σταύρο Μαρίνη , μετά μίλησε για φλερτ από την πλευρά του! και τελικά κατέληξε να υβρίζει χυδαία και με ρατσιστική διάθεση μια πρώην του. 


Αλλά και σε αυτό εμμένουν αφού θεωρούν πως πες -πες κάτι θα μείνει και μπορεί να μην έχουν και άδικο και μόνο που ασχολούμαστε για να μην κλείσει αυτό το ιστολόγιο με τους φασίστες σε καθημερινή σχεδόν βάση έχουν πετύχει το να την "βγάζουν" άλλοι 
"καθαρή" . Πράγμα βέβαια που δικαίως μας καταλογίζουν οι φανατικοί μας αναγνώστες αλλά δεν μας λένε τι θα έπρατταν οι ίδιοι όταν ο κάθε ανήθικος μας κουνάει το δάχτυλο προσπαθώντας να μας διδάξει τρόπους , δεοντολογία και φασιστική ηθική. 

Ηθική δηλαδή του δεν παίρνουμε ΘΕΣΗ σε τίποτα ακόμα και όταν κατάμουτρα κάποιοι μας φτύνουν. 

Ας την κρατήσουν για αυτούς , αυτή την "ηθική" εμείς απαντάμε στον καθένα όπως του αξίζει τηρώντας κατά γράμμα κάθε κώδικα δεοντολογίας που βέβαια για αυτούς δεν τηρούσαν και οι πιο αποκαλυπτικές εκπομπές της Ελληνικής τηλεόρασης επειδή σε αυτές ουδείς ένιωθε "ασφαλής" πως δεν θα μετατραπεί από καταγγέλλοντας σε καταγγελλόμενο! 

Άρα το θέμα μας δεν είναι τα ψέματά τους όπως κάποιοι ανόητοι μας στέλνουν ως παρατήρηση , αλλά  πως είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ και ασχολούνται συνεχώς με τον δημοσιογράφο Σταύρο Μαρίνη επειδή αποκάλυψε και ΚΑΤΕΚΡΙΝΕ δημόσια τον έκδηλο φασισμό τους γιατί αυτή είναι η υποχρέωση του δημοσιογράφου. 

Όπως αποκάλυψε και τον υμνητή της Χούντας , όπως αποκάλυψε και τους μύθους και τις φαντασίες που συντηρούν όσοι κατέστρεψαν την πόλη από θέσεις ευθύνης. 

Για τον κ. Μωραίτη βέβαια δεν έχουμε να του καταλογίσουμε μόνο την δράση μιας λεκτικής ρατσιστικής επίθεσης , αφού είναι γνωστός στην πόλη και τους δημότες μας αφού εξέδιδε την εφημερίδα Θέση της Ηλιούπολης και είχε συνεργασία με αυτούς που τάχα τώρα κάνουν πως δεν τον γνωρίζουν ή δεν θέλουν σχέσεις μαζί του. 

Το "αυγό του φιδιού" τότε το χάϊδεψαν όλες και όλοι πλην του κ. Σόφη που τήρησε την πιο ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ στάση και βέβαια της Λαϊκής Συσπείρωσης που ανέχεται μόνο τον δικό της φασισμό και όχι τον ΜΑΥΡΟ . 

Βέβαια όταν είπαμε να πεταχτεί στα σκουπίδια  το κάδρο του δοτού δημάρχου της Χούντας που δεν εξελέγει και που δυστυχώς εξακολουθεί και "κοσμεί" την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου οι ΚΚεδες δεν μίλησαν , αφού το θέλουν εκεί επειδή αυτός ήταν ο καλύτερος "χορηγός" τους για τα 12 χαμένα χρόνια για τον δήμο μας που ακολούθησαν υπό τις οδηγίες ενός κομμουνιστή δημάρχου. 

Τώρα όσον αφορά τις επιχειρήσεις του στο εξωτερικό για τον κ. Μωραίτη  (τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ της πόλης μας μιλάμε γιατί μόνο εφοπλιστής δεν έχει δηλώσει ακόμα) ,  τις οποίες σας κρατάει ως "επτασφράγιστο  μυστικό" προφανώς στέλνοντας έναν δικηγόρο στη ΔΟΥ Εξωτερικού ( στην Σκανδιναβία έχει φτάσει η φαντασία του και η "επιχειρηματικότητά" του) μπορείτε να μάθετε πως ΑΦΜ δεν διαθέτει για αυτή την ειδική κατηγορία Ελλήνων που δρουν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδας.

 Αλλά μπορεί να βγάλει τώρα άμα θέλει να συνεισφέρει στην ανοικοδόμηση της χώρας ,  αφού ο κος Σταϊκούρας αναζητεί όπως μάθαμε νέους που θα μας κάνουν υπερήφανους επιχειρηματικά στο εξωτερικό μιας , και εδώ θα κλείσουν και αυτοί που απέμειναν εάν συνεχιστεί ο κρατισμός και οι αποτυχημένες συνταγές του. 

Διαθέτει ένα ΑΦΜ Ελληνικό  όπως όλες και όλοι μας,  και βέβαια έχει πληρώσει λιγότερους φόρους από τον άεργο όπως αποκαλεί και κηφήνα όπως επίσης αποκαλεί και "ψυχασθενή" κατά τους ομοίους του κ. Σταύρο Μαρίνη. 

Ο οποίος βεβαίως έχει καταβάλει περισσότερους φόρους την 15ετία 1995-2005  και από πολλούς επιχειρηματίες της πόλης μας,  που έπεφταν στα 12.000 ευρώ αφορολόγητο όταν ο "Βούδας της Ραφήνας" το είχε σε αυτό το όριο. Και βέβαια προφανώς και θεωρούσε ο πρώην πρωθυπουργός  πως ζούσε σε κοινωνία "αγγέλων" που όλες και όλοι θα δήλωναν τα εισοδήματά τους. 

Και κάπως έτσι χρεοκοπήσαμε συνδημότες,  όταν ο δημόσιος υπάλληλος πλήρωνε περισσότερους φόρους από πολλούς επιχειρηματίες όχι σε εισαγωγικά αλλά κανονικούς και με υψηλά κέρδη. 

Βέβαια εμείς δεν είμαστε ΣΔΟΕ,  ούτε θέλουμε να υποκαταστήσουμε τις αρχές. Άλλωστε από τις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου παρέλασαν και πολλοί "αδιάφθοροι" και άλλοι που έπαιρναν "φακελάκια" για να κρατάνε φακέλους στην άκρη. Φακέλους που έπεφταν στα χέρια μας από ανθρώπους του συστήματος που κάποια στιγμή ένιωθαν αδικημένοι από άλλα λαμόγια. Ανάμεσα τους όπως θα θυμάστε όσοι μας παρακολουθούσατε και δημοσιογράφοι μέλη της ΕΣΗΕΑ που ποτέ δεν μας συγχώρησε τις δημοσιογραφικές μας έρευνες αφού "εκπτώσεις" εμείς δεν κάναμε ούτε σε συναδέλφους.  




Ο άνθρωπος λοιπόν  που καθύβριζε συστηματικά τον αείμνηστο συναγωνιστή και φίλο μας  Δημήτρη Παρρά,  μαζί με άλλα "σκουπίδια"  της πόλης,  που "έσχιζαν" το 2015 τα μνημόνια,  εμμένει να μας βγάζει τρελούς θεωρώντας πως αυτός ο Δήμου , η Κούλα , η Σούλα και μερικές ακόμα ξεφτιλισμένες και ξεφτιλισμένοι έχουν το παραμικρό να μας προσάψουν πέρα από το να αποκαλούν "καταθλιπτικό" , τρελό και άνθρωπο που χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας ,  όποιον αποκαλύπτει την ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Το τι θα επακολουθήσει το γνωρίζουν καλά άπαντες,  και θα γίνει τώρα με αυτή την κυβέρνηση που έχει με την ανοχή της ακυρώσει στην πράξη τον κατάπτυστο νόμο Βενιζέλου για τα προσωπικά δεδομένα,  που άλλωστε  ψηφίστηκε για να υπηρετεί τα συμφέροντα ποινικών με ή χωρίς βουλευτική ασυλία. 

Ήδη βλέπετε τις καταδίκες στη Δικαιοσύνη ενός πρώην υπουργού από εκδότη και δημοσιογράφο , θα ακολουθήσουν και άλλες αφού προφανώς κανείς δεν θα μπει εμπόδιο στην πορεία της χώρας που είναι προδιαγεγραμμένη ( για να έχουν και οι συνωμοσιολόγοι της πόλης μας  κάτι για  να γράψουν) από την στιγμή που χρεοκοπήσαμε και πέσαμε στην ανάγκη τους. 

Καλούμε λοιπόν τον κ. Μωραίτη να αφήσει τις αοριστολογίες του και τις αήθεις κατηγορίες χωρίς στοιχεία  , και να βγάλει τα "προσόντα" του πριν τα βγάλουμε εμείς .

Γιατί εάν δεν το έχει καταλάβει ακόμα,  εμείς δεν είμαστε "φουλαράκηδες" για να σκάσουμε από το κακό μας επειδή κάποιοι ανεύθυνοι και από την δική μας πλευρά επέλεξαν την συνεργασία με φασίστες νομίζοντας πως θα φιμώσουν ένα ιστολόγιο που ήρθε για να γράφει ΑΛΗΘΕΙΕΣ που ελάχιστοι θέλουν να ακούσουν αλλά πολλοί θα  διαβάσουν. 

Αρκετά χάσαμε από τους κάθε λογής "Μωραίτηδες" που γέμιζαν τις πλατείες της "αγανάκτησης", τώρα ήρθε η ώρα να κάτσει κάθε κατεργάρης ή κατεργάρισσα στον πάγκο της . 

ΥΓ: Να διαφημίσουμε και το βιβλίο του λοιπόν , όχι από αγάπη προς τον Μωραίτη αλλά για να υποδείξουμε στους αρμοδίους να κάνουν επιτέλους την δουλειά για την οποία τους πληρώνουμε. Αλλά βέβαια άμα δεν τους τα έχεις όλα στο "πιάτο",  τι να σου κάνουν;  δημόσιοι υπάλληλοι είναι και  μπαίνουν στο ίντερνετ μόνο για να ποστάρουν καμία καλημέρα στο facebook! 

Διαβάστε επίσης: 

Στα τέσσερα και πάλι ο Δημήτρης Μωραίτης μετά την σφαλιάρα από τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Αναγνώστου προσπαθεί να δικαιολογήσει τα ψέματά του

Η ψεύτικη δημοσίευση του Ηλιουπολίτικου Βήματος που ξεφτιλίζει τον "Μεσσία" για τον οποίο έρχονται πολύ χειρότερα από ένα ψέμα που δεν ήταν τυχαίο

Όχι φασίστα Μωραίτη δεν μας λείπουν τα ένσημα εσένα σου λείπει ο ανδρισμός να παραδεχτείς την ιδιαίτερότητά σου πριν σε βγάλουμε στην φόρα εμείς

Η δική μας απάντηση στο σχόλιο του Δ. Μωραίτη σε γνωστή ομάδα του facebook

Ο "δικηγόρος" κ. Μωραίτης μέσα από μερικά ποσταρίσματα του στο facebook όπου υμνεί ξένους δικτάτορες .... 



Διαβάστε επίσης : 

Σιγά μην ασχολούμαστε συνέχεια με την Κούλα και την φιλενάδα της

Δεν υπάρχουν σχόλια: