ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό ...

Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ...



  • Έχουν οι αναγνώστες μας υπομονή εβδομάδας και δεν παρασύρονται από όσους βγήκαν μεγάλη εβδομάδα να διαφημίσουν για πολλοστή φορά τον ρατσισμό τους. Η ανάρτηση κατέβηκε εντός μερικών λεπτών βέβαια αλλά ας το αφήσουμε για μετά τις γιορτές . Καλή εβδομάδα σε όλες και όλους και κυρίως σε όσους διαχρονικά στηρίζουν αυτό εδώ το ιστολόγιο προσβλέποντας σε ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας. 

  • Όπως και όλα τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα βρώμικη θα παραμείνει και η πόλη και το Πάσχα. Τουλάχιστον για αυτό θα υπάρχει η δικαιολογία της αργίας. Για όλα τα προηγούμενα και τα επόμενα απλώς φταίνε οι δημότες που δεν κρατούν τα σκουπίδια στα σπίτια τους και δεν ενημερώνουν όσους θεωρούν πως έχουν μόνο δικαιώματα και καθόλου υποχρεώσεις. Σε τέσσερις μήνες ας θυμηθούν όσοι θα αποχωρήσουν από το δυναμικό του δήμου τι έλεγαν , τι έγραφαν και κυρίως ποιους υποστήριζαν. Γιατί όλοι και όλες έχουν καταλάβει πλέον πως όταν βλέπεις υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους να δουλεύουν με συμβάσεις στον τομέα της καθαριότητας ενώ έχουν ένα σωρό πτυχία κάτι τρέχει... Και βέβαια αφού οι υπόλοιποι εργαζόμενοι που έχουν καθημερινή επαφή με τους συναδέλφους τους δεν δείχνουν αντίδραση εμείς απλώς αποτυπώνουμε μια πραγματικότητα που δεν θα αλλάξει έως ότου αλλάξει η αποτυχημένη συνταγή. Η χώρα έχει την τύχη να έχει μια κυβέρνηση που απεχθάνεται τον κρατισμό και που θα εξαντλήσει την θητεία της βάζοντας σε εφαρμογή το προεκλογικό πρόγραμμά της που πήγε πίσω λόγω πανδημίας. Τους πιστεύουμε πως θα το πράξουν αφού άλλωστε δεν έχουν και τα χρήματα τα πληρώσουν τις χιλιάδες που έβαλαν στο δημόσιο ως συμβασιούχους ορισμένου χρόνου και βέβαια ο χρόνος αυτός τελειώνει κάπου στις αρχές του 2022 για τους "κολλητούς" και έως τα τέλη Σεπτεμβρίου για όλους τους υπόλοιπους! Η γκρίνια που θα πέσει θα είναι τέτοια που ακόμα και παραδοσιακοί ψηφοφόροι της ΝΔ θα οδηγηθούν εκ νέου στις αγκαλιές του λαϊκισμού! Δεξιού ή αριστερού δεν έχει για εμάς καμία σημασία το ίδιο καταστροφικός είναι για την χώρα μας. 

  • Όποιος έπεσε από τα σύννεφα για το ακαταδίωκτο καλό θα ήταν να μας πει τι ποινές έχουν επιβληθεί διαχρονικά για ιατρικά λάθη που καθήλωσαν συνανθρώπους  μας σε αναπηρικά αμαξίδια. Ως ρεπόρτερ των εκπομπών του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και μετά από σειρά εκπομπών για ιατρικά λάθη το αποτέλεσμα ήταν η απομάκρυνση καμία 35 ιατρών από δημόσια νοσοκομεία που δουλεύουν πλέον στα ιδιωτικά με κάποιον εξ αυτών να ήταν και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ στις πρόσφατες ευρωεκλογές. Άρα  ας μην τους πιάνει ο πόνος στην αντιπολίτευση και ας κοιτάξουν να δώσουν χώρο στον ιδιωτικό τομέα μπας και κάποτε η χώρα μας καταφέρει να έχει καλύτερη τύχη στην ιατρική επιστήμη και δεν περιμένει από τους Αμερικανούς ή τους Βρετανούς τα εμβόλια της "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ". Όποιος δεν θέλει ας μην εμβολιαστεί άλλωστε ποτέ οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δεν ήταν μονιασμένοι . Οι μισοί πάλευαν για να γίνει ισχυρή η χώρα μας και οι άλλοι μισοί ονειρεύονταν να γίνουμε Σοβιετία! 

  • Στις εκλογές του 2023 για ακόμη μια φορά θα φανεί πως ο πατριωτικός χώρος έχει ενσωματωθεί εδώ και χρόνια στο κόμμα της ΝΔ . Άλλωστε τα έως τώρα εγχειρήματα της λαϊκής δεξιάς είναι τόσο γραφικά όσο και η πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ που θεωρεί πως τα εμβόλια βγήκαν για να μας τσιπάρουν. 

  • Η χώρα ανοίγει για να υποδεχθεί περί τα 25.000.000 τουρίστες και όχι επειδή δεν θα υπάρξουν θύματα από αυτό το άνοιγμα. Ενέχει πάντα ο κίνδυνος να τιναχθούν όλα στον αέρα αφού το ιατρικό κόστος περίθαλψης είναι ιδιαίτερα υψηλό και χαρακτηριστικό γνώρισμα του Νεοέλληνα είναι ο ωχαδελφισμός. Όσοι πίεσαν και πέτυχαν να ανοίξουν τα πάντα στις 3 Μαίου θα είναι και οι πρώτοι που θα φωνάζουν για την αύξηση των νεκρών και των διασωληνωμένων. Ας ελπίσουμε πως θα εμβολιαστούν έως το τέλος του έτους ένα 50% του πληθυσμού και με τις δύο δόσεις για να μην κάνουμε κλεισμένοι Χριστούγεννα και με μάσκες και το Πάσχα του 2022!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: