ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εμμένει για επέκταση του υπάρχοντος Κοιμητηρίου ο Γαβριήλ Αραμπατζής ας διαβάσει την σχετική νομοθεσία

Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Εμμένει για επέκταση του υπάρχοντος Κοιμητηρίου ο Γαβριήλ Αραμπατζής ας διαβάσει την σχετική νομοθεσία

 

Κάνοντας κλικ εδώ  μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει πως δεν είναι ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΗ η πρόταση του κ. Αραμπατζή για επέκταση του υπάρχοντος Κοιμητηρίου. 


Πέθανε και ο Παττακός για να έβγαζε ένα προεδρικό  διάταγμα που να την επιτρέπει,  αλλά και ουδείς συνδημότης μας θέλει την επέκταση του υπάρχοντος ακόμα και εάν δεν μένει δίπλα σε αυτό αφού αντιλαμβάνεται πως θα ήταν μια προσωρινή λύση . 

Ήδη έχουν χτίσει δίπλα του ακόμα και σχολικούς χώρους και τώρα φωνάζουν που δεν έχουν προαύλιο τα παιδιά! Τον σχεδιασμό τον έκαναν κάποιοι  "Αραμπατζήδες " της εποχής για να καλύψουν τις τότε ανάγκες και σήμερα τους ενοχλούν οι δικές τους ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ. 

Το νέο Κοιμητήριο όπως και τόσα άλλα θα γίνουν εκτός αστικού ιστού , μέσα στο βουνό όπως είναι άλλωστε και όλα τα κοιμητήρια όσων δήμων διαθέτουν τέτοιους χώρους. 




Το να συμβαδίσει η διοίκηση με την λογική μιας επέκτασης που θα σταματήσει στην πρώτη ένδικη προσφυγή θιγομένου είναι σαν να ζητάει ο κος Αραμπατζής από την διοίκηση να μην κάνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ . 

Και βέβαια η διοίκηση με την στάση της στο θέμα του ΚΥΤ λαϊκίζει και δεν θα έχει νεκροταφείο το 2023 όταν προεκλογικά οι "Αραμπατζήδες" και ΤΖΑΜΠΑ μάγκες της πόλης θα την κατηγορούν πως άφησε την πόλη χωρίς νεκροταφείο. 

Σε κάθε περίπτωση ΕΦΙΚΤΗ και υλοποιήσιμη λύση πλην αυτής του διαδημοτικού Κοιμητηρίου στον Υμηττό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,  και όσο το δημοτικό συμβούλιο δεν προχωράει προς αυτή την κατεύθυνση θα οδηγηθούμε στο ΦΙΑΣΚΟ της τάχα ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ , που τώρα που έγινε ΔΗΜΟΣΙΑ οι ίδιοι που οδήγησαν τα πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση ζητάνε από το Κράτος να παρανομήσει και πάλι δίνοντας στον δήμο μας μια ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ που δεν του ανήκει . 

Την "έκλεψε" από έναν ιδιώτη με μια πολιτική απόφαση και δεκάδες άλλες δικαστικές αποφάσεις θα αναγκάσουν κάποια στιγμή όλους μας να πληρώσουμε τις ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ προηγούμενων δημοτικών αρχών. 

Ήδη στο πάρκο Μπέλες στην πόλη μας έχουμε μια τέτοια  απόφαση που αποκαθιστά τον ιδιώτη που χρόνια ταλαιπωρείται από όσους έχουν μια περίεργη σχέση με την ΗΘΙΚΗ και την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Και που βέβαια θα καταφύγουν κατά της απόφασης με δικά μας χρήματα προασπίζοντας τις δικές τους ξεπερασμένες ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ. 

Τέλος να πούμε στον κ. Αραμπατζή , πως η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να μην αφήσει δύο δήμους της Αττικής χωρίς Κοιμητήριο , ας ρωτήσει τους φίλους του στο κόμμα το οποίο ανήκει και ας μην περιφέρεται σε "φιέστες λαϊκισμού" γιατί σε δύο χρόνια θα ζητήσει ξανά την ψήφο όσων κρίνουν θετικό το έργο της κυβέρνησης και της προσπάθειάς της να Προστατέψει και να Αναπτύξει τον Υμηττό μας , και να δημιουργήσει ένα Αστικό Βουνό προσβάσιμο σε όλους και όχι μόνο στους "Βελουχιώτηδες" που το κατάντησαν φαλακρό,  αφού για να το σώσουν από τα συμφέροντα δεν γίνεται από τους "καναπέδες" τους ούτε μπορούμε να έχουμε 100.000 πυροσβέστες και άλλους τόσους αστυνομικούς για να το φυλάνε. 

Όπου δεν υπάρχει επιχειρηματική δραστηριότητα και ΚΕΡΔΟΣ η κατάληξη είναι η εικόνα που βλέπουμε πάνω από την πόλη μας. 

Ένα φαλακρό βουνό που αναμένει τους "αγανακτισμένους" που απέτυχαν επί 40 χρόνια να το αναδασώσουν να κάνουν πορείες υπέρ του Πρασίνου που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. 

Αυτή που δέσμευσαν τον χώρο για νεκροταφείο στο σημερινό του σημείο είχαν πάρει την Εξουσία με τις ερπύστριες και έχτιζαν ναούς ακόμα και με ανάποδο το Ιερό τους , έχτισαν σχολεία χωρίς καμία ασφάλεια για τους μαθητές και έβαλαν την χώρα σε ΓΥΨΟ. 

Ας βγάλει καμία ανακοίνωση για την θλιβερή αυριανή επέτειο και ας αφήσει τους λαϊκισμούς και την απαξίωση των θεσμών που οδήγησαν άλλωστε και ένα τσούρμο ξεφτιλισμένους καραβανάδες στο να καταλύσουν την Αστική μας Δημοκρατία με μοναδικό τους γνώμονα να γεμίσουν τις τσέπες τις δικές τους και των δοτών δημάρχων τους. 

Αυτών για τους οποίους ο ίδιος έχει μόνο καλά λόγια θεωρώντας πως η πόλη δεν γνωρίζει ποιος την κατέστρεψε και την καταχρέωσε την περίοδο δημαρχίας του. Μιας δημαρχίας που έληξε άδοξα μετά την πτώση της χούντας και που οι δημότες μας αναγκάστηκαν να υποκύψουν στον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό για να μην ΔΟΥΝ αυτόν τον ΜΑΥΡΟ φασίστα και πάλι στο τιμόνι του δήμου μας. 

Αύριο περιμένουμε καταδίκη της ΜΑΥΡΗΣ επετείου και από τον κουμπάρο του δοτού δημάρχου και ετοιμάζουμε οσονούπω και να βγάλουμε και κάποια στοιχεία για τα οικονομικά του δήμου μας πως δηλαδή τον παρέδωσε.

Γιατί προφανώς τα εκατομμύρια δανείων που φορτωθήκαμε ως δημότες δεν ανταποκρίνονται στο έργο που άφησε  ο δοτός δήμαρχος της χούντας Κώστας Δελλαπόρτας . Και όσοι μετέπειτα τον διαδέχθηκαν δεν έπραξαν το αυτονόητο να τον οδηγήσουν ενώπιων της Δικαιοσύνης για να βρεθούν και τα χρήματα αλλά συνέχισαν το "έργο" του. 

Αύριο καλούμε τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις να ακολουθήσουν τα δελτία τύπου της ΝΔ για την αποφράδα μέρα δείχνοντας στους εναπομείναντες οπαδούς τους πως εμείς κάνουμε λάθος όταν τους καταγγέλλουμε πως κλείνουν το ΜΑΤΙ στον ΜΑΥΡΟ ΦΑΣΙΣΜΟ. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: