ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η δεξιά στροφή της κυβέρνησης Μητσοτάκη μόνη λύση για να μην δούμε ξανά σε θέσεις ευθύνης τους "Πολάκηδες"

Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Η δεξιά στροφή της κυβέρνησης Μητσοτάκη μόνη λύση για να μην δούμε ξανά σε θέσεις ευθύνης τους "Πολάκηδες"



 Όλες και όλοι γνωρίζουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ήταν η δική μας επιλογή στις εσωκομματικές εκλογές του 2016 για την ανάδειξη αρχηγού της ΝΔ. 

Ο χρόνος από τότε κύλησε και προεκλογικά το 2019 ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως αρχηγός της ΝΔ ανέβασε τόνους και στράφηκε στο πιο υγιές κομμάτι της κεντροδεξιάς παράταξης στην ΔΕΞΙΑ. 

Αυτή που έχει αναδείξει ΗΡΩΕΣ που έδωσαν το αίμα τους στο Γράμμο και το Βίτσι για να μην γίνει η χώρα μας ΣΟΒΙΕΤΙΑ , αυτή που πήρε τις ορθές και σωτήριες αποφάσεις για την χώρα μας τις κρίσιμες στιγμές. 

Που μας έβαλε στην Ε.Ε και το ΝΑΤΟ οργανισμούς που εγγυόνται την ΕΘΝΙΚΗ μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και ΕΔΑΦΙΚΗ ακεραιότητα και χάρη στη συμμετοχή μας σε αυτούς ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον. 

Γιατί φυσικά και η χώρα μας θα ήταν ένα κράτος -παρίας έξω από αυτούς τους οργανισμούς μια "Κούβα των Βαλκανίων" ή ακόμα χειρότερα μια Βενεζουέλα. 

Ως κεντρώος ο Κυριάκος Μητσοτάκης προφανέστατα και επιθυμεί την συμμετοχή στο κόμμα ανθρώπων που προέρχονται από άλλους πολιτικούς χώρους και θέλουν να βάλουν πλάτη για την ανάκαμψη της. 

Έτσι εάν και δεν συμφωνούμε με την υπουργοποίηση κάποιων που φώναζαν "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" κατανοούμε πως η συμμετοχή τους σε μια κυβέρνηση όλων των Ελλήνων είναι αναγκαία με την προϋπόθεση πως όλες και όλοι αυτοί έχουν απεμπολήσει τις επικίνδυνες αυτές απόψεις που εξέφραζαν για την ακεραιότητα και την ανεξαρτησία της χώρα μας. 

Εάν και δεν είμαστε σίγουροι σε καμία περίπτωση εάν η μεταστροφή τους οφείλεται πραγματικά στο ό,τι κατάλαβαν τα λάθη τους ή για ωφελιμιστικούς λόγους άλλαξαν "φανέλα" θεωρούμε πως απέναντι στην επιλογή της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν υπάρχει κάποια με προοπτική. 

Είμαστε ευχαριστημένοι με την υπουργοποίηση στελεχών που έχουν δώσει τους δικούς τους μακρόχρονους αγώνες στον Εθνικιστικό χώρο και δεν αποδεχόμαστε την εύκολη κριτική πατριδοκάπηλων και μεγαλοϊδεατιστών που έχουν εσφαλμένη αντίληψη για τις δυνατότητες της χώρας μας. 

Έτσι 5 χρόνια μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ δεν είναι για εμάς ο ηγέτης που θα λατρέψουμε αλλά τον θεωρούμε και είναι περισσότερο κατάλληλος από οιοδήποτε από τους σημερινούς αρχηγούς κομμάτων για την θέση του πρωθυπουργού της χώρας μας. 

Στη ζωή όπως και στην πολιτική όλες και όλοι κάνουμε τις επιλογές από κάτι που υπάρχει και όχι φυσικά από κάτι που είναι στο μυαλό μας ή που θα θέλαμε να υπήρχε. 

Έτσι εμείς θα συνεχίσουμε να ασκούμε την καλοπροαίρετη κριτική μας αλλά την ώρα της κάλπης προφανέστατα και δεν θα πούμε το φασιστικό όλοι ίδιοι είναι γιατί προφανέστατα και αυτό είναι μεγάλο ψέμα και δεν βοήθησε ποτέ την χώρα μας αυτή η ισοπεδωτική κριτική στο πολιτικό σύστημα. 

Όποιος θέλει Κουτσούμπα, Φώφη , Τσίπρα ή ακόμα και Τζήμερο θα πρέπει να γνωρίζει πως εμάς δεν μας αφορά το να εκλέξουμε κάποιον που θα τα λέει ωραία για να κυβερνάνε οι ξεφτιλισμένοι κατσαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ. 

Για εμάς η εντιμότητα του Πολάκη την οποία επικαλείται δεν τον απαλλάσσει από τις καταστροφικές για την χώρα απόψεις του. Γιατί προφανέστατα και συμμετείχε και ο ίδιος στην κυβέρνηση των capital control και της πρώτης φοράς αριστεράς που δοκίμασε τις αντοχές των συμμάχων μας με τις ανόητες ιδεοληψίες της. 

Πάντα επιλέγουμε ανάμεσα σε αυτό που υπάρχει και όχι σε αυτό που θεωρούμε εμείς ιδεατό. Επομένως όσο οι ανήθικοι και εν πολλοίς ανθέλληνες Συριζαίοι οσονούπω μαζί με τους εναπομείναντες Κιναλίτες θα βρίζουν τον πρωθυπουργό μας χαρακτηρίζοντάς τον ακροδεξιό ή ακόμα και φασίστα που δεν τους αφήνει να κυκλοφορούν χωρίς μάσκες τόσο εμείς θα στηρίζουμε και την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Άλλωστε και ο ίδιος θα καταλάβει πως με αυτούς συμφιλίωση και ομοψυχία δεν μπορεί να υπάρξει. Αποτελούν με τις επιλογές τους ό,τι πιο ανθελληνικό έχει γεννήσει η πολιτική ζωή του Τόπου μαζί με τους Χρυσαυγίτες και του κομμουνιστές και θα πρέπει να είναι κάποιος παντελώς ηλίθιος για να θέλει να ξαναφέρει στην Εξουσία τον Φίλη, τον Πολάκη, την Νοτοπούλου, και όλο το συνονθύλευμα που μαζί με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, την Ραχήλ Μακρή και τον Παύλο Χαϊκάλη παρέλασαν από μια κυβέρνηση που επί 5,5 χρόνια θέλησε και κατάφερε να απαξιώσει θεσμούς όπως η Δικαιοσύνη. 

Η δεύτερη φορά Αριστερά θα αποτραπεί μόνο όταν καταλάβουν όσοι σκέφτονται ορθολογικά πως θα ήταν καταστροφική για την χώρα. 

Και βέβαια όπως είχαμε γράψει και στο παρελθόν και τότε δεν μας πίστευαν οι φιέστες για την Μακεδονία δεν είχαν ποτέ την πραγματική στήριξη όσων αποτελούν εδώ και δεκαετίες αυτό που χοντρικά κάποιοι αποκαλούν Εθνικιστικό χώρο και που ήταν και θα παραμείνει διασπασμένος όσο κάποιοι θεωρούν πως υπάρχει άλλη γεωστρατηγική επιλογή της χώρας εκτός από την σημερινή της.  

Οι περισσότεροι φιλελεύθεροι Εθνικιστές ήταν και θα παραμείνουν στη ΝΔ αφού αποτελούν κομμάτι της Ιστορίας της. Γιατί βέβαια η ΝΔ εάν και ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή το 1974 έχει βαθιές ρίζες στον χρόνο έχοντας πάντα σταθερή πορεία όσον αφορά τις γεωστρατηγικές επιλογές της πατρίδας μας. 

Λυπούμαστε που κάποιοι ακόμη και σήμερα θεωρούν τα αποβράσματα της ΧΟΥΝΤΑΣ πατριώτες, λυπόμαστε που κάποιοι αγνοί Εθνικιστές εξαπατήθηκαν από τους ΡωσοΝΑΖΊ της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής ,λυπούμαστε για όλους που έδωσαν αγώνες στο πεζοδρόμιο για να καταλήξουν σήμερα ουρά ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΩΝ που υποκύπτουν στην Βαρβαρότητα της Ανατολής. 

Η χώρα μας ανήκει πολιτικά και πολιτιστικά στη Δύση ας το καταλάβουν οι "Κολοκοτρώνηδες" της από εδώ πλευράς για να μην συνεχίσουν να γίνονται γραφικοί όπως η Ραχήλ Μακρή και οι Πολάκηδες της άλλης πλευράς. 

Η Δημοκρατία θα νικήσει ο Ελληνικός λαός δεν θα υπηρετήσει ΠΟΤΕ τον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό ας το καταλάβουν καλά όσοι συγχρωτίστηκαν στις πλατείες της "αγανάκτησης" και παλεύουν να μας κάνουν Σοβιετία πως το παραμύθι τους έχει ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: