ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το έριξαν στη "φιλοσοφία" οι φασίστες μετά το κράξιμο για τον έκδηλο ρατσισμό τους!

Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Το έριξαν στη "φιλοσοφία" οι φασίστες μετά το κράξιμο για τον έκδηλο ρατσισμό τους!

 


Το παρεάκι των  φασιστών ( Κυριακή Παρασκευά , Δημήτρης Μωραίτης και Κώστας Δήμου ) μετά την άκρως ρατσιστική ανάρτηση τους για τον δήμαρχο της πόλης μας κ. Γιώργο Χατζηδάκη τον οποίο έφτασαν στο αίσχιστο σημείο να αποκαλέσουν ιδιοκτήτη χασαποταβέρνας! και το κράξιμο που έφαγαν από κάθε δημοκρατικό πολίτη το γύρισαν στο "τσάμικο" και τις αμπελοφιλοσοφίες! 

Βέβαια εάν η "καθηγήτρια" Κούλα έχει ως πρότυπο τον κ. Μωραίτη προφανώς εκτός από γνώσεων στερείται και ΗΘΙΚΗΣ . Κάτι που άλλωστε φαίνεται ακόμα και από τον λογαριασμό της στο facebook στον οποίο δεν έχει καμία άλλη δραστηριότητα από το να αναπαράγει τις χυδαιότητες του ιστολογίου του Δημήτρη Μωραίτη. 

Και βέβαια οι και τρεις εκτός από τον έκδηλο ρατσισμό τους και το γεγονός πως ανά τακτά χρονικά διαστήματα υμνούν ντόπιους και ξένους πρώην δικτάτορες δεν έχουν να επιδείξουν τίποτα θετικό πέρα από τις ξεπερασμένες ιδεοληψίες τους. 

Και οι τρεις έχουν επιλέξει τις ύβρεις και την κατασυκοφάντηση προσώπων χωρίς να προσκομίζουν ποτέ έστω μισό στοιχείο για όσα ΑΝΑΛΗΘΗ ισχυρίζονται. 

Βέβαια οι ίδιοι απλώς αποτελούν ένα κομμάτι από τους πολλούς φασίστες κόκκινου ή μαύρου χρώματος που υπάρχουν διαχρονικά στην πόλη μας. Οι απόψεις τους άλλωστε φιλοξενήθηκαν από τοπικά ΜΜΕ κατά το παρελθόν και πολλές ομάδες του facebook ανέχονταν και θα ανέχονται τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους αφού θεωρούν πως οι ύβρεις που εξαπολύουν εναντίον της εκάστοτε διοίκησης ευνοούν τους δικούς τους ιδιοτελείς σκοπός. 

Με τους φασίστες αυτούς ως τοπικό ΜΜΕ έχουμε ασχοληθεί άπειρες φορές αφού με την "λάσπη" τους "κηλίδωσαν" έναν φίλο και συναγωνιστή τον Δημήτρη Παρρά τον οποίο θεωρούσαν του συναφιού τους. 

Ο Δημήτρης Παρράς λόγω της ενασχόλησής του με την πολιτική και τις ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ θέσεις του είχε γίνει στόχος από τους τάχα "επαναστάτες" και αντιμνημονιακούς οπαδούς του κατά φαντασίαν υποψήφιου δημάρχου της πόλης μας που μάλλον θεωρεί την εκλογική διαδικασία "παρέλαση υπερηφάνειας" στην οποία συμμετέχει με το "τσίρκο" του χωρίς όμως να έχει το θάρρος να φτάνει στην κάλπη. 

Κρυπτόμενος πίσω από τα "διαδικτυακά φουστάνια"  της Κικής Παρασκευά στην οποία είχε αναθέσει την διεύθυνση της φασιστοφυλλάδας του και βγάζοντας ως πιστό διαδικτυακό του σκυλί τον Δήμου να "γαυγίζει" τις ασυναρτησίες του θεωρεί πως ασκεί πολιτική παρουσία και πως ενδιαφέρεται για την πόλη! 

Λέγοντας διαχρονικά ΨΕΜΑΤΑ για πτυχία , επιχειρήσεις στο εξωτερικό που δεν υπάρχουν,. και φανταζόμενος ερωτικές σχέσεις με τραγουδίστριες νυχτερινών μαγαζιών ο άνθρωπος που τολμάει και μας αποκαλεί τρελούς αναζητά από εμάς αυτό που πραγματικά του αξίζει. 

Την ανάδειξη της αισχρής προσωπικότητάς του , της παντελούς έλλειψης ηθικής του και κυρίως των επικίνδυνων φασιστικών Ιδεών του. 

Ο κος Μωραίτης προφανώς και δεν είναι ο αγωνιστής που παλεύει για αρχές και αξίες αλλά ένας παντελώς διεφθαρμένος φασίστας που αναζητά ρόλο σε μια πόλη που έχει παρελθόν στο να αναδεικνύει καιροσκόπους σε θέσεις ευθύνης. 

Για εμάς προφανέστατα και ο κος Μωραίτης που δεν ασκεί διοίκηση δεν είναι παρά ένας ακόμα ιδεολογικός μας αντίπαλος που φέρει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του λαϊκισμού και της υποκρισίας που τον κάνουν απεχθή για τα δικά μας πιστεύω. 

Εχθροί για εμάς και μάλιστα χωρίς εισαγωγικά είναι όσοι θεωρούν πως συγχρωτιζόμενοι με το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ θα σπαταλήσουν τον πολύτιμο χρόνο μας ( και το έχουν πετύχει εν μέρει) από όσους ασκούν Εξουσία , διαχειρίζονται τα χρήματά μας ή φιλοδοξούν να καθίσουν πάνω σε καρέκλες που δεν αξίζουν. 

Η ρατσιστική επίθεση προς τον δήμαρχο της πόλης μας μόνο όφελος είναι για αυτόν κυρίως όταν προέρχεται από έναν φασίστα. Άλλωστε η διοίκηση στέκεται καλά στα πόδια της παρά τη μη λύση των προβλημάτων μας επειδή οι πολλοί ενεργοί φασίστες σε αυτή την πόλη και οι συντονισμένες τους επιθέσεις προς την διοίκηση συσπειρώνουν γύρω της όσους αναζητούν ενναλακτική και βλέπουν τα χειρότερα. 

Το επόμενο διάστημα και κυρίως πριν τις δημοτικές εκλογές του 2023 ως μέσο οφείλουμε σε όσους επί 8 σχεδόν έτη μας εμπιστεύονται να πράξουμε το καθήκον μας αναδεικνύοντας όχι τα εμφανή διαδικτυακά φιλαράκια του κ. Μωραίτη αλλά όσους φωτογραφίζονταν περιχαρείς στο πλάϊ του από το μακρινό 2014 αλλά και ακόμα παλιότερα όταν ο ίδιος δεν έβλεπε ξεπουλημένους πολιτικούς και δεν είχε ως πρότυπο την κα Ραχήλ Μακρή ποστάροντας στο προφίλ του στο facebook τις ανοησίες της. 

Οι φασίστες αυτοί επιβιώνουν βρίζοντας τον Ζακ, μετανάστες , τις μη "αξιόλογες" κατά αυτούς γυναίκες ενώ έχουν στο πλευρό τους κάποιες απόλυτα διεφθαρμένες που εμείς βέβαια δεν ξεχνάμε πως "τρομοκρατήθηκαν" από την δημοσιογραφική μας έρευνα. 

Υποσχόμαστε λοιπόν στους πιστούς αναγνώστες μας που ανιδιοτελώς μας στηρίζουν πως θα τους "ξεβρακώσουμε" και θα τους οδηγήσουμε στο φυσικό τους περιβάλλον. 

Το κάνουμε χρόνια , το γνωρίζουν εχθροί αλλά και φίλοι εντός ή εκτός εισαγωγικών το βίωσαν ακόμα και επιχειρηματίες που θεωρούσαν πως είχαν το ακαταδίωκτο. 

Οι εποχές άλλαξαν και μέσα από την "μαυρίλα" αναδύεται ένας άλλος κόσμος . Ένας κόσμος σαφέστατα καλύτερος και πιο ηθικός. 

Μια Νέα Τάξη Πραγμάτων που χρησιμοποιώντας όλα τα επιτεύγματα της επιστήμης θα αναδείξει την ΑΛΗΘΕΙΑ που όλες και όλοι έχουμε ανάγκη. 

Όσοι βέβαια μοιραζόμαστε τις ίδιες Αρχές και Αξίες που μας οδήγησαν από τις "ζούγκλες" σε οργανωμένες κοινωνίες όπου υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα και που παλεύουμε για να υπάρχουν και ίσες ευκαιρίες για όλους. 

Στη νέα εποχή που αναδύεται θα αντιταχθούν με μένος τα άκρα και οι κάθε λογής παραβατικοί αφού θεωρούν πως είναι προτιμότερο να κλαίμε υποκριτικά για ειδεχθή εγκλήματα αντί να χρησιμοποιήσουμε την σύγχρονη τεχνολογία που μας επιτρέπει να τα προλαμβάνουμε. 

Αυτά προς το παρόν και ας μην ξεχνάει ουδείς πως όταν είσαι σε πόλεμο καλείσαι να πάρεις θέση κάτι που εμείς δεν αποφύγαμε ποτέ ακόμα και όταν στεναχωρήσαμε οικεία μας πρόσωπα. 

Γιατί αυτός ο κόσμος άλλαξε προς το καλύτερο επειδή κάποιοι πρόταξαν τα στήθη τους στις ορδές των ΒΑΡΒΑΡΩΝ.  


Δεν υπάρχουν σχόλια: