ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άλλη μια ρατσιστική επίθεση από την παρέα του Μωραίτη αυτή την φορά τα έβαλαν με τον δήμαρχο της πόλης μας Γιώργο Χατζηδάκη!

Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Άλλη μια ρατσιστική επίθεση από την παρέα του Μωραίτη αυτή την φορά τα έβαλαν με τον δήμαρχο της πόλης μας Γιώργο Χατζηδάκη!




 Προφανώς και δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον κ. Δημήτρη Μωραίτη και το φασιστικό ιστολόγιό του . Αυτή την φορά στόχος τους ήταν οι ενδυματολογικές επιλογές του δημάρχου μας Γιώργου Χατζηδάκη σε μια φωτογραφία του με την κα. Πατούλη. 

Έτσι έγραψαν έναν ακόμα λίβελλο που βρίθει ψεμάτων και που καταδεικνύει για πολλοστή φορά το λάθος πρότυπο άνδρα που έχει ο θηλυπρεπής κος Μωραίτης που προφανώς κρίνει τους πολιτικούς με κριτήρια μοντέλου και δη αυτών που κυκλοφορούν στην αγαπημένη του Μύκονο ή στην μακρινή Ταϋλάνδη 

Έτσι η παραπάνω εικόνα του δημάρχου της πόλης μας σχολιάστηκε από τον "άλλο δείχνω άλλο είμαι" κ. Μωραίτη με τα παρακάτω εμετικά μεταξύ άλλων,  στο ιστολόγιο ιδιοκτησίας του για να έχει και αυτός κάποια "επιχειρηματικότητα" αφού στο εξωτερικό δεν έχει ΚΑΜΙΑ  όπως ψευδώς μας διαφήμιζε. 



Τώρα βέβαια που είδε  καλαίσθητη την πόλη μας , ο κος Μωραίτης που κινείται μεταξύ Μυκόνου και Σκανδιναβίας δεν γνωρίζουμε . Ρωτήστε τον όταν τον δείτε , γιατί κάπου εδώ κοντά τριγυρνάει! 

Και βέβαια στον εμετό που ανάρτησε σε ομάδα του facebook  η συνεργάτιδά του  Κούλα βρήκε και την υποστήριξη ανθρώπου που τον καθύβριζε συστηματικά και που έριξε και αυτός την χολή του στον δήμαρχο της πόλης μας. 


Από την παρέα δεν έλειψε και ο άλλος "δημοκράτης" της πόλης , και αναβαθμισμένος στα τοπικά κομματικά του ΣΥΡΙΖΑ,  όπου του άρεσε το σχόλιο κατά του δημάρχου της πόλης μας και συμπλήρωσε το δικό του γελάκι. 


Και αυτόν βέβαια τον έχει "περιποιηθεί" αρκετές φορές το ιστολόγιο του "Μεσσία" της πόλης μας αλλά αυτά είναι "ψιλά γράμματα" για όσους επικαλούνται το "ηθικό" πλεονέκτημα της Αριστεράς. Άλλωστε τι έχουν να χωρίσουν με τον κ. Μωραίτη ; Για εμάς μόνο το χρώμα του φασισμού τους. 

Μάταια κάποιοι συνδημότες μας αντέδρασαν στον έκδηλο ρατσισμό της ανάρτησης. 


Μπήκε η Κούλα μέσα να "πουλήσει" τις ελλιπείς γνώσεις της,  επικαλούμενη έναν πολιτικό που απέτυχε να αναδειχθεί σε κάποιο υψηλό αξίωμα,  εάν και αφιέρωσε την ζωή του στην πολιτική! Και όχι άδικα,  εάν ψάξει κανείς το βίο και την Πολιτεία του Λόρδου Τσέστερφηλντ . 

Και βέβαια εμείς ως μέσο αφιερώνουμε στην Κούλα ή στον Δημήτρη Μωραίτη που κρύβεται πίσω από τα "διαδικτυακά της φουστάνια" το παρακάτω απόφθεγμα του αγαπημένου του Λόρδου. 

Μην τα λες όλα, αλλά ποτέ μη λες ψέματα. 

Και βέβαια τον καλούμε και να το εφαρμόσει γιατί μας έχει "πήξει" στα ψέματά του. Εμείς το παραπάνω το  εφαρμόζουμε ΑΠΟΛΥΤΑ , αλλά δεν θα συγκρατηθούμε για πολύ ακόμα και θα τα πούμε όλα. 

Πάντως εμείς ξέρουμε που ενοχλήθηκε ο κος Μωραίτης,  και έβγαλε τον έτσι και αλλιώς ΕΚΔΗΛΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ του κατά του δημάρχου της πόλης μας. Σου λέει εγώ έχω φωτογραφίες μόνο με ιερείς και τέως (και άλλες που έχουμε εδώ και καιρό στην κατοχή μας)  στο προφίλ μου,  και ο δήμαρχος βγάζει φωτογραφίες με ωραίες γυναίκες . Βέβαια δεν ξέρουμε πόσο "αξιόλογη" γυναίκα θεωρεί ο κος Μωραίτης την κα. Μαρίνα Πατούλη - Σταυράκη,  γιατί για αυτόν "αξιόλογες" είναι όσες τηρούν αυτά εδώ

Όσο για τις ετερόκλητες συμμαχίες της πόλης έχουμε να καταδείξουμε και τα παρακάτω,  και έχουν να κάνουν με όσους  βγήκαν ΔΗΜΟΣΙΑ και διαδικτυακά να κατακρίνουν καταξιωμένα ΜΜΕ των Νοτίων Προαστίων που προφανέστατα και δεν θα βάλουν σε θέσεις Αρχισυντάκτη τους "Μωραίτηδες" της πόλης μας. 






Και βέβαια ο κύριος Τότσικας και ο κ Τασούλας θεωρούν πως η μειοψηφική άποψή τους θα φιμώσει ή θα απαξιώσει το πρώτο σε επισκεψιμότητα ΜΜΕ των Νοτίων Προαστίων.  Οι "αγώνες" τους δεν έχουν αποτέλεσμα και όλο και λιγότερα ΜΜΕ αφιερώνουν τον χώρο τους και τον χρόνο τους στις ανεφάρμοστες ιδεοληψίες τους. Κάποια τοπικά ΜΜΕ μάλιστα τους ακολουθούν στον κατήφορό τους και μένουν ΣΙΩΠΗΛΟΙ στις αήθεις επιθέσεις τους κατά δημοσιογράφων και ΜΜΕ .

Όταν θα δουν τα ρεπορτάζ των ΑΝΤ1 , MEGA , ALPHA , αλλά και OPEN για το ΚΥΤ τότε θα μιλάνε και πάλι για "μπουκωμένα" ΜΜΕ . Άλλωστε το κόλπο όλων των ΦΑΣΙΣΤΩΝ είναι γνωστό και φάνηκε και την περίοδο του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ που αποδείχθηκε πως τα ΜΜΕ είχαν τελικά δίκιο 

Για τον λόγο αυτό δεν τους βλέπετε στα σοβαρά  ΜΜΕ , και όχι φυσικά επειδή επιχειρούν να λογοκρίνουν τις "σπουδαίες ιδέες" τους. Τους έμειναν για να φιλοξενούνται τα ΜΜΕ που δεν βλέπουν τον έκδηλο φασισμό τους και που υπηρετούν διαχρονικά την πλέμπα της πόλης και την διαφθορά. Οι ενεργοί φασίστες τους φιλοξενούν γιατί αποτελούν την δική τους φωνή και τις δικές τους προτάσεις για την πόλη. Δεν έχουν άλλωστε να χωρίσουν τίποτα μαζί τους αφού συστηματικά με αυτούς τους διεφθαρμένους συνεγελάζονται και μαζί τους κάνουν όνειρα για συνταγματικές εκτροπές υιοθετώντας στις παρακμιακές σελίδες τους πύρινα άρθρα κατά της Αστικής μας Δημοκρατίας. Χούντα Μητσοτάκη βλέπουν οι ενεργοί φασίστες και χούντα των ΜΜΕ! Ποιοι αυτοί που ζέχνουν ΦΑΣΙΣΜΟ όπως οι γεμάτοι σκουπίδια και άπλυτοι κάδοι της πόλης μας. 

 Άλλωστε για τρεις δεκαετίες είχαν τον "προοδευτικό τύπο" στο πλευρό τους , και μικρόφωνα  τηλεοπτικών σταθμών και οι κάμερες έρχονταν στις "φιέστες λαϊκισμού" που έστηναν. 

Οι καιροί άλλαξαν,  η χώρα χρεοκόπησε από τις ιδεοληψίες που υπηρετούν και δεν υπάρχει άλλος χρόνος για μη αξιοποίηση του Υμηττού , ούτε βέβαια μπορεί να μείνει όλος το νότιος τομέας χωρίς ηλεκτροδότηση για να "χτίσουν" κάποιοι πολιτικές καριέρες. Μαζί τους και οι ενεργοί φασίστες που πουλάνε σε "συσκευασία δώρου" τον κόκκινο ή το μαύρο λαϊκισμό κρυπτόμενοι πίσω από τον μανδύα του τάχα καλού Σαμαρείτη. Με τις ευλογίες κίναιδων ιερέων που ντροπιάζουν το Σώμα της Εκκλησίας και που θα έπρεπε να λειτουργούν σε άδειες εκκλησίες αφού η Αρχιεπισκοπή Αθηνών δεν πράττει το αυτονόητο. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε πρόσφατα όλες τις διευκολύνσεις για να μεταφερθεί το καζίνο από την Πάρνηθα στο Μαρούσι και για τον λόγο αυτό ο κ. Τασούλας τουλάχιστον δεν μπορεί να μας πουλάει άλλο  σανό. 

Ας πείσει το κόμμα στο οποίο ανήκει (έως ότου αλλάξει και πάλι, αφού  ως ΠΑ.ΣΟ.Κ τον μάθαμε)  και στο οποίο πρόσφατα πήρε και θέση "ευθύνης" στην Τοπική του στην Ηλιούπολη να ξεκαθαρίσει γιατί δεν εφάρμοσε την απόφαση του ΣτΕ για απομάκρυνση του ΚΥΤ  , αντί να τρέχει τώρα και να ζητάει κάτι ανεφάρμοστο,  που και να ήθελε να πράξει η νυν κυβέρνηση δεν θα μπορούσε. Αφού χωρίς ρεύμα δεν μπορεί να αφήσει τόσες χιλιάδες κόσμου. 

Να μας απαντήσει και ο κ. Αραμπατζής εάν έχει ουδεμία σχέση με τον τρίτο της παρέας των διαδικτυακών σχολιαστών, γιατί φυσικά και σε σελίδα στο facebook που αναρτεί ειδήσεις από το site του τον έχει διαχειριστή! 

Προφανώς και αναζητεί υποψηφίους για την δημοτική του παράταξη μέσα  από  υβριστές της κυβέρνησης του κόμματος στο οποίο ανήκει ο συμπαθής κατά τα άλλα Γαβριήλ , αλλά μην θεωρεί πως οι ΔΕΞΙΟΙ ψηφοφόροι του ή όσοι τουλάχιστον τον στήριξαν στις εκλογές του 2019 δεν θα πληροφορηθούν ποιους σκοπεύει να παρουσιάσει ως "ενεργούς πολίτες" στην μάχη του 2023. 

Εμείς εδώ θα είμαστε , για να καταδεικνύουμε σε όλες και όλους την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ,  και τις ετερόκλητες συμμαχίες όσων θεωρούν πως μπορούν να κοροϊδεύουν για δεκαετίες ακόμα τους δημότες μας. 

1 σχόλιο:

Ζητείται Ελπίς!!! είπε...


Μήπως έπρεπε να φορεσει Smoking Costume για καλύψει τις αισθητικές ανάγκες του "Λόρδου Μωραΐτη ";
Δυστυχώς ο Μωραΐτης είναι ένας κοινός φασίστας ο οποίος το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία …
Η αισθητική χαλάει όταν τα "άκρα" ενώνονται μπροστά στον κοινό "εχθρό ".
Τότε μας θυμίζουν τις μηδαμινές διαφορές τους.