ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σε ποια τετράδα είσαι Φασίστα; - Στην 7η θέση είναι ανάμεσα σε 11 τοπικά ΜΜΕ το ιστολόγιό του, και δεν θα "υπήρχε" εάν δεν ασχολούνταν μονίμως με εμάς

Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Σε ποια τετράδα είσαι Φασίστα; - Στην 7η θέση είναι ανάμεσα σε 11 τοπικά ΜΜΕ το ιστολόγιό του, και δεν θα "υπήρχε" εάν δεν ασχολούνταν μονίμως με εμάς

 


Ο "Ερμής" φασίστας λυπήθηκε που δεν το βάλαμε στα τοπικά ΜΜΕ της πόλης παρόλο που εξηγήσαμε τους λόγους. (Δες εδώ Όντως ήταν "παράλειψη" να μην βάλεις την "κραγμένη" να παλεύει στις τελευταίες θέσεις του σχετικού πίνακα.

Ο εμετικός  κος Δημήτρης Μωραίτης στο μόνο που είναι καλός είναι στο να κάνει ... ( ας ρωτήσουν τους νησιώτες),  και βέβαια ουδεμία νομική γνώση , έχει ούτε κατέχει κανένα πτυχίο. 

Εάν είχε θα το είχε επιδείξει 10 χρόνια τώρα που φαντάζεται τον εαυτό του ως υποψήφιο δήμαρχο! 

Άλλωστε δεν χρειάζεται να είσαι "επιστήμονας" για να καταλάβεις ΕΝΑΝ  ΨΕΥΤΗ , & ΦΑΣΙΣΤΑ από χιλιόμετρα μιας και διαδίδει πως "τρέχει" στην ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ και δραστηριοποιείται εκεί επιχειρηματικά! 

Δεν ξέραμε πως έχει ειδικό ΚΑΔ και το "επάγγελμα" που πολύ εύστοχα ανέφερε σε δηλώσεις του  για την γνωστή υπόθεση Λιγνάδη ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας. Πάντως αυτό επιχείρηση στο εξωτερικό δεν είναι κ. Μωραίτη,  για να μας το παίζεις "επιχειρηματίας".

Ας απευθυνθεί σε κάποιο δικηγορικό γραφείο,  ο πλαστογράφος εάν τον ενοχλεί η ΑΛΗΘΕΙΑ,  εμείς με "κουνιστούς" ΔΙΑΛΟΓΟ δεν κάνουμε, πέρα από τον ΔΗΜΟΣΙΟ που έχουμε άλλωστε χρέος να κάνουμε γιατί εμείς τον ΦΑΣΙΣΜΟ τον "τσακίζουμε" , και τον καταδεικνύουμε ,δεν χαριεντιζόμαστε μαζί του. Ούτε βέβαια περιμένουμε "Μεσσίες" ή τους δικτάτορες που υμνεί ο κος Δημήτρης Μωραίτης  και η παρέα του για να μας "σώσουν". 



Βγάλε τον σκασμό ΜΥΘΟΜΑΝΗ  "νομικέ",  και σκούπισε το πρόσωπο σου, εάν δεν πλυθείς κολλάει... Μεγάλη Εβδομάδα και έβαλες τον κ. Δήμου και την Κούλα να κοινοποιεί διαδικτυακά τις ασυναρτησίες σου.

Και βέβαια το μόνο που αναρτά το ιστολόγιό σου είναι ΥΒΡΕΙΣ και ΛΑΣΠΗ για μένα , εάν δεν το έχεις αντιληφθεί. 

Τι να έβαζες άλλωστε μεθόδους αποτρίχωσης για "άνδρες"; 

Άλλο τετράδα και άλλο στα "τέσσερα Δημήτρη Μωραίτη." Το ρατσιστικό ιστολόγιό σου δεν θα δει τετράδα ΠΟΤΕ,  εκτός και μείνουν μόνο τέσσερα τοπικά ΜΜΕ και καταλάβει την θέση που του αξίζει. 

Σ.Μ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ο "Ερμής" φασίστας διόρθωσε το κείμενο του αφού προφανώς ουδέποτε ο υπουργός Μάκης Βορίδης υπήρξε αρθρογράφος περιοδικού στο οποίο συμμετείχε ο κος Μωραίτης

Η πλαστή διαπίστευση του Δημήτρη Μωραίτη επί Καραμανλικής ΝΔ στο Υπουργείο Εξωτερικών

Η ψεύτικη δημοσίευση του Ηλιουπολίτικου Βήματος που ξεφτιλίζει τον "Μεσσία" για τον οποίο έρχονται πολύ χειρότερα από ένα ψέμα που δεν ήταν τυχαίο

Καμία εταιρία δεν έχει ο θηλυπρεπής Δημήτρης Μωραίτης στο εξωτερικό το παραδέχεται ο ίδιος! - Δήλωση Μάκη Βορίδη για όσα γράφτηκαν στο ιστολόγιο του "Μεσσία"


Δεν υπάρχουν σχόλια: