ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Επιτέλους το Μετρό της Ηλιούπολης δεν είναι "ζούγκλα" - Σήμερα κούρεψαν το "καμένο" πράσινο

Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Επιτέλους το Μετρό της Ηλιούπολης δεν είναι "ζούγκλα" - Σήμερα κούρεψαν το "καμένο" πράσινο



Η σημερινή εικόνα προφανώς και δεν έχει ουδεμία σχέση με όσα σας είχαμε παρουσιάσει με συνεχείς αναρτήσεις μας και αφορούσαν το Μετρό της πόλης μας ( Δείτε εδώ & εδώ ). 

Σας είχαμε ενημερώσει και το πρωί μέσα από την καθημερινή στήλη μας "ειδήσεις σε ένα λεπτό" και χρωστάγαμε μόνο το αποτέλεσμα του καλλωπισμού που είναι εμφανές και από μακριά σε σύγκριση με την προηγούμενη τραγική κατάσταση που θα δείτε εάν πατήσετε  σε όποιον τους παραπάνω συνδέσμους με τις παλιές μας αναρτήσεις. 

Καλή συνέχεια ευχόμαστε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Κώστα Καλούδη και βέβαια περισσότερη συμμετοχή των ιδιωτών στον τομέα ευθύνης του , αφού σε διαφορετική περίπτωση  η πόλη δεν θα αλλάξει όψη. 

Ελπίζουμε να φυτευτούν στον χώρο και κάποια λουλούδια , έτσι ώστε ο επισκέπτης της πόλης μας με Μετρό,  να έχει μια ωραία πρώτη εικόνα για τον δήμο μας. Αξίζουμε καλύτερα όπως έλεγε και το σποτάκι μεγάλου πολιτικού κόμματος. Αξίζουμε όμως; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: