ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δίπλα στο 12 δημοτικό σχολείο θέλει την επέκταση του νεκροταφείου ο Γαβριήλ Αραμπατζής!

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Δίπλα στο 12 δημοτικό σχολείο θέλει την επέκταση του νεκροταφείου ο Γαβριήλ Αραμπατζής!



Ο παραλογισμός της πρότασης του κ.  Γαβριήλ Αραμπατζή  που βέβαια αποτελεί "βόμβα" ανευθυνότητας αποτυπώνεται στην φωτογραφία από ψηλά του σχολικού συγκροτήματος που στεγάζει το 12ο δημοτικό σχολείο και το 12ο νηπιαγωγείο της πόλης μας. 

Ένα σχολικό συγκρότημα που μας άφησε η κομμουνιστική περίοδος διοίκησης της πόλης μας αλλά που συνέχισαν και όλες οι επόμενες διοικήσεις για να καλύψουν ανάγκες μαθητών. Τα έργα υψηλής αισθητικής που ακολούθησαν είναι άξια όσων γίνονταν στην Αλβανία επί Χότζα αλλά βέβαια όταν τα έργα γίνονται στο πόδι δεν μπορείς να αναμένεις και καλύτερο αποτέλεσμα. 

Στο χάρτη της Google αποτυπώνεται και το ακριβές σημείο του Κοιμητηρίου της πόλης μας 



Στο ενδιάμεσο λοιπόν ο "οικολόγος" κος Αραμπατζής ονειρεύεται την προσωρινή λύση μιας επέκτασης που προφανέστατα θα φέρει ακόμα πιο κοντά στους μικρούς μαθητές σε εικόνες που προφανέστατα δεν συνάδουν με την ανεμελιά που όλες και όλοι θέλουμε να έχουν τα παιδιά μικρής ηλικίας. 

Ο κος Αραμπατζής προφανώς και δεν θα εκλεγεί ποτέ δήμαρχος της πόλης μας για να υλοποιήσει αυτή την ιδέα του. Το θέμα είναι πως υπάρχουν ΜΜΕ της πόλης που την παρουσιάζουν αδιαφορώντας και αποκρύπτοντας από τους πολλούς που δεν μένουν σε κοντινή απόσταση από το Κοιμητήριο της πόλης μας πως πλησίον υπάρχει σχολείο. 

Βέβαια εδώ υπάρχουν άλλοι που θεωρούν πως Κοιμητήριο πρέπει να γίνει μέσα στον χώρο της επένδυσης στο Ελληνικό μάλλον δίπλα από την αίθουσα με τις ρουλέτες και τα φρουτάκια θεωρώντας πως ο επενδυτής που θα διαφήμιζε το καζίνο του θα ήθελε ποτέ οι πελάτες του να αντικρίζουν κάτι τέτοιο! 

Μοιραία οι προτάσεις του κ. Αραμπατζή και η μη αντίδραση σε αυτές των τριών δημοτικών του συμβούλων τους φέρνει σε δυσμενή θέση για τις προσεχείς εκλογές του 2023. 

Γιατί προφανέστατα και οι κύριοι Αθανασίου, Αμουργιανός αλλά και η κα. Καραχάλιου μένοντας ΣΙΩΠΗΛΟΙ συναινούν στις "καινοτόμες" Ιδέες του επικεφαλής τους. 

Άρα ακόμα και εάν "μετακομίσουν" σε άλλες δημοτικές παρατάξεις στις δημοτικές εκλογές του 2023 μην αναμένουν από εμάς πως θα ξεχάσουμε τι ακριβώς στήριξαν επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: