ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό ...

Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ...



  • Μεγάλη απήχηση είχε η ανάρτηση με θέμα την κινητοποίηση για το ΚΥΤ στον Υμηττό και τον σύντομο χαιρετισμό στην μικρή συγκέντρωση δημοτών μας του κ. Πέτρου Μανιάτη.
  • Με δεδομένο πως το κοινό μας είναι κατά βάση κεντροδεξιό προφανώς και δεν συμφώνησαν με τις θέσεις του ΑΝΤΑΡΣΥΑ του οποίου μέλος είναι ο κος Μανιάτης αλλά αποδοκίμασαν την ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ παρουσία κεντροδεξιών στην εν λόγω συγκέντρωση που είναι σε ευθεία αντίθεση με τις κυβερνητικές επιλογές για τον Υμηττό. Το κίνημα κατά του ΚΥΤ στον Υμηττό αποκτά όπως βλέπουμε και πιο καθαρές φωνές που λένε τα πράγματα με το όνομά τους και δεν αναμένουν "θαύματα" ή δεν διεκδικούν καρέκλες εξουσίας γιατί δεν τους αφορούν σε ένα τέτοιο σύστημα. 

  • Θεωρούν πως ΜΜΕ όπως το Notia.gr θα υποκύψουν σε όσους  φορώντας τον μανδύα του δημοκράτη ονειρεύονται σοσιαλιστικούς "παραδείσους" και λαϊκά "δικαστήρια". Ατύχησαν και μας άρεσε ιδιαίτερα το άρθρο του "πληρωμένου κονδυλοφόρου" που τους τρολάρει για την ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ λόγων και έργων και κυρίως για την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους. Οι αστείες δικαιολογίες της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" πως τάχα ζήτησαν από τη ΔΕΔΔΗΕ 35 στρέμματα μέσα στη Β΄Ζώνη του Υμηττού για δικό μας νεκροταφείο και όχι για διαδημοτικό δείχνει απλώς πόσο "οικολόγοι" είναι. Και βέβαια ο ρατσισμός τους απέναντι στους δημότες του όμορου δήμου δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητος από όσους είναι ιδιοκτήτες του χώρου και μπορούν να τον παραχωρήσουν σε όποιον φορέα ή ιδιώτη θέλουν. Στις κάλπες του 2023 θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει αφού το 32% που πέτυχαν το 2019 στον α΄γύρο των δημοτικών εκλογών φαντάζει μακρινό όνειρο με την αντιπολίτευση που ασκούν και κυρίως από το γεγονός πως έχουν φύγει τα περισσότερα στελέχη τους συνεργαζόμενοι και κατέχοντας θέσεις ευθύνης στη διοίκηση Γιώργου Χατζηδάκη. Κατηγορούν ο ένας τον άλλο για "προδοσία" λες και δεν πιστεύουν στα ίδια πράγματα , λες και δεν είναι και αυτοί οπαδοί του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ που χρεοκόπησε την χώρα και δημιούργησε ΜΥΘΟΥΣ τους οποίους πληρώνουμε ακόμα πολύ ακριβά. 

  • Δεν θέλουμε εκλογές μέσα στο 2021 λένε στελέχη της ΝΔ που κατέχουν θέσεις ευθύνης αλλά και βουλευτές που δεν έχουν εξασφαλίσει την επανεκλογή τους. Και βέβαια την επιλογή των πρόωρων εκλογών κρατάει ο πρωθυπουργός ο οποίος όμως σε όλους τους τόνους έχει διαψεύσει την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες εκτός και εάν..... 

  • Και το 2014 τρεις κεντροδεξιές παρατάξεις κατέβηκαν, το 2019 πέσαμε στις 2 και το 2023 αντί να πάμε στην μία για να υπάρχουν ελπίδες για δεύτερο γύρο , οδεύουμε και πάλι προς 3! 

  • Τα ΜΜΕ ασκούν πολιτική ακόμα και με τα θέματα που επιλέγουν για να αναδείξουν όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Γι΄αυτό και λέγονται τέταρτη Εξουσία εάν και πολλοί πιστεύουν πως είναι η πρώτη. Εμείς προσωπικά δεν το πιστεύουμε , ούτε θεωρούμε πως έχει η χώρα μας τόσο δυνατά ΜΜΕ που να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις. Αυτό είναι απλώς η δικαιολογία όσων τα κάνουν μαντάρα και μετά χάνουν τις εκλογές. Άλλωστε και στο δημοψήφισμα του 2015 η συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ ήταν υπέρ του ΝΑΙ και βγήκε με 62% ΟΧΙ. Τα Ελληνικά ΜΜΕ διαχρονικά έχουν πάρει τις σωστότερες θέσεις για το μέλλον της χώρας και οι εξαιρέσεις απλώς επιβεβαιώνουν έναν κανόνα που λέει πως τα ΜΜΕ της χώρας μας είναι σε συντριπτικό ποσοστό ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ό,τι και εάν σας λένε συνωμοσιολόγοι . "ψεκασμένοι" και ένα σωρό άλλοι ΦΑΣΙΣΤΕΣ. 

  • Οι Συριζαίοι τα έβαλαν με τα ΜΜΕ του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη αναπολώντας τον παλιό ΔΟΛ . Μα πόσο υποκριτές είναι ; 

  • Ο Ιβάν Σαββίδης ψάχνει να πουλήσει τα ΜΜΕ που έχει στην κατοχή του στην Ελλάδα ή να βρει μετόχους να βάλουν πλάτη για τον λόγο αυτό και θα ταλαιπωρηθούν οι συνάδελφοι που εργάζονται εκεί κάτι που πρέπει να δει η κυβέρνηση γιατί έχει στηρίξει μέσα στα μνημόνια τόσους άλλους κλάδους εκτός από τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ. Η συντριπτική πλειοψηφία ακόμα και των μελών της ΕΣΗΕΑ που εργάζονται παίρνουν μισθούς πολύ χαμηλότερους από τον μέσο δημόσιο υπάλληλο και εργάζονται 6 ημέρες την εβδομάδα και πάνω από 10 ώρες την ημέρα αφού οι δημοσιογράφοι προφανώς και δεν έχουν ωράριο εάν θέλουν να διατηρήσουν τις θέσεις τους στα ανταγωνιστικά ιδιωτικά ΜΜΕ. Δείτε απλώς τι συμβαίνει στο Mega με τις νέες συμβάσεις εργασίας που υπογράφουν και θα αντιληφθείτε τι συμβαίνει αφού οι εργαζόμενοι αυτοί θεωρούνται και από τους "τυχερούς". 

  • Πολύ μεγαλύτερη θα είναι η χρηματοδότηση των δήμων της χώρας μας από την κυβέρνηση το 2022 έτσι μάθαμε από πηγές του υπουργείου Εσωτερικών για να ανακουφιστούν και όσοι φώναζαν για τον νέο υπουργό που τάχα θα διέλυε τους δήμους! Να καταπολεμήσει το τέρας της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ προσπαθεί αλλά δεν είμαστε αισιόδοξοι πως μπορεί να κάνει και "θαύματα". Πάντως μια τάξη θα μπει για αυτό και οι χλιαρές αντιδράσεις που θα κλιμακωθούν το επόμενο διάστημα εάν δεν αντιληφθεί η ΚΕΔΕ πως οι καιροί άλλαξαν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: