ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σε αξιόπιστη εταιρία τα 22.462,60 ευρώ για αποψίλωση , καθαρισμό αλσυλλίων , οικοπέδων δημόσιου συμφέροντος κ.ο.κ

Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Σε αξιόπιστη εταιρία τα 22.462,60 ευρώ για αποψίλωση , καθαρισμό αλσυλλίων , οικοπέδων δημόσιου συμφέροντος κ.ο.κ

 


Με ικανοποίηση είδαμε πως η εταιρία που ανέλαβε στο να συνδράμει τον τομέα πρασίνου του δήμου μας είναι η αξιόπιστη εταιρία City Green του κ. Σατολιά. 

Το μικρό για εμάς τίμημα που θα πάρει η ανάδοχος εταιρία  περιλαμβάνει τις παρακάτω εργασίες που αδυνατεί να κάνει ελλείψει προσωπικού ο δημόσιος χαρακτήρας του τομέα Πρασίνου. Βέβαια το γεγονός πως η εταιρία που θα τον πραγματοποιήσει θα έχει λιγότερο προσωπικό για αυτές τις δράσεις της πρέπει να προβληματίσει τους κρατιστές και όχι εμάς. 



Και βέβαια η εταιρία του κ. Δημήτρη Σατολιά διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να υλοποιήσει τις δράσεις της και επομένως όσοι προσπάθησαν να μας παραπληροφορήσουν αναφέροντας μας άλλες "εταιρίες" απέτυχαν αφού εμείς ως γνωστόν χωρίς στοιχεία δεν προχωράμε σε κανένα μας ρεπορτάζ. 

Πολύ δουλειά λοιπόν και ελάχιστα χρήματα από όσους κόπτονται για το πράσινο της πόλης μας , ελπίζουμε στο μέλλον η συνδρομή του ιδιωτικού τομέα να είναι μεγαλύτερη και να σταματήσουμε πλέον να πληρώνουμε ή να ενισχύουμε τομείς που θα έπρεπε να έχουν δοθεί σε ιδιώτη χθες. 

Μόνο με τον τρόπο αυτό θα εξοικονομηθούν κάποια εκατομμύρια για έργα ανάπτυξης για την πόλη μας όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και κυρίως για να αντικρύζουμε εικόνες που έχουν εκλείψει όπου ο ιδιωτικός τομέας ενεργεί ΜΟΝΟΣ του και όχι επικουρικά μέσω ΣΔΙΤ που το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκτοξεύουν το κόστος υπηρεσιών που τελικά πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος. 

Οι ΣΔΙΤ είναι απλώς ένα σκαλοπάτι προς την πλήρη ιδιωτικοποίηση δομών και αποκούμπι μη θαρραλέων πολιτικών που  αρνούνται να δουν μια πραγματικότητα που συμβαίνει σε όλα τα κράτη τα οποία έχουν ισχυρές οικονομίες και θεωρούν πως η χώρα "αντέχει" οικονομικά να βρίσκεται σε καθεστώς ημι- Σοβιετίας! 

 Σε ένα παγκόσμιο καπιταλιστικό περιβάλλον προφανώς και το χάσιμο χρόνου θα οδηγήσει την χώρα μας με μαθηματική ακρίβεια σε νέο δανεισμό και νέα μνημόνια αφού το πολιτικό μας σύστημα θέλει να τα έχει καλά με όλους και στο τέλος θα έχει τους πάντες απέναντί του. Ας ξυπνήσουν εκεί στο Μαξίμου μην καταφέρουν και "αναστήσουν" με την ατολμία τους ακόμα και τον "πεθαμένο" ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που άρχισε και πάλι να τάζει στους πάντες τα πάντα σε μια απέλπιδα προσπάθειά του να αναρριχηθεί για δεύτερη φορά στην Εξουσία και να κάνει την μεγάλη του "επανάσταση". 

Δείτε εδώ και την σχετική απόφαση της δημοτικής αρχής όπως αυτή ανέβηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: