ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το ανώνυμο τηλεφώνημα σε αξιωματικό υπηρεσίας και βοήθησε στη σύλληψη των δύο ποινικών που είχε βάλει ο Φουρθιώτης να πυροβολήσουν το σπίτι του !

Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Το ανώνυμο τηλεφώνημα σε αξιωματικό υπηρεσίας και βοήθησε στη σύλληψη των δύο ποινικών που είχε βάλει ο Φουρθιώτης να πυροβολήσουν το σπίτι του !



 Έγγραφα "φωτιά" διαβιβάστηκαν στην Δικαιοσύνη, οι αστυνομικοί που εξιχνίασαν την υπόθεση Φουρθιώτη  κάνουν αναφορά σε ανώνυμο τηλεφώνημα που δέχθηκαν από άγνωστο άνδρα, ο οποίος έδωσε στοιχεία για τους κατηγορούμενους. Όπως αναφέρουν, στις 21.4.2021 στις 23:16 άγνωστος άνδρας κάλεσε με απόκρυψη την τηλεφωνική σύνδεση του αξιωματικού υπηρεσίας και χωρίς να γνωστοποιήσει τα στοιχεία της ταυτότητας του ανέφερε: «Το χτύπημα στο σπίτι του Φουρθιώτη το έκανε ο Π.. με τον κολλητό του. Τους ξέρετε από παλιά. Ο Φουρθιώτης τον πλήρωσε για να το κάνει. Ψάξτε τα τηλέφωνα που θα σου πω και θα τους βρείτε». Ο εν λόγω άνδρας φέρεται να έδωσε τρεις αριθμούς κινητών τηλεφώνων στον αξιωματικό.


Πάντως ο συνήγορος των συλληφθέντων κ. Κωνσταντίνος Γώγος δήλωσε για τους εντολείς του. 
“Είναι αστείο να είναι δύο βιοπαλαιστές κατηγορούμενοι. Τα στίγματα των κινητών τους θα δείξουν πως οι εντολείς μου δεν είχαν καμία εμπλοκή με την υπόθεση. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Ήταν εργαζόμενοι στην επιχείρηση και δεν έχουν παραπάνω σχέση”.

Βέβαια θεωρούμε πως το έργο του έγκριτου νομικού είναι πολύ δύσκολο αφού οι αρχές ισχυρίζονται πως έχουν μηνύματα ανάμεσα στον πελάτη του και τον Μένιο Φουρθιώτη λίγη ώρα μετά την συμπλοκή των φερόμενων ως δραστών με άνδρες της ομάδας Δίας στη Νέα Ερυθραία στις 16 Απριλίου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: