ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ποτέ ξανά ξεφτιλισμένοι καραβανάδες στην Εξουσία και δοτοί δήμαρχοι που μας κατέστρεψαν με τις επιλογές τους

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Ποτέ ξανά ξεφτιλισμένοι καραβανάδες στην Εξουσία και δοτοί δήμαρχοι που μας κατέστρεψαν με τις επιλογές τους

 


Η παραπάνω φωτογραφία μας δείχνει τι πρέπει να αποφύγουμε για το μέλλον. Ο δοτός δήμαρχος της χούντας Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας μαζί με τον "υπουργό" της δικτατορίας σε μια από τις "φιέστες" απείρου κάλλους που στήθηκαν στην πόλη μας την μαύρη επταετία. 

Οι πραξικοπηματίες καραβανάδες αφού κατέστρεψαν την οικονομία της χώρας μας οδήγησαν με τις αποφάσεις τους και στον διαμελισμό της Κύπρου. 54 χρόνια μετά ατυχώς για κάποιους δεν έμαθαν τίποτα από την Ιστορία μας και αναζητούν δικτάτορες για να μην χάσουν την βολή τους. 

Η πόλη είδε τους συνεχιστές του δοτού δημάρχου που η παρουσία του κάδρου του μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου αποτελεί πρόκληση και κάθε δημοκρατικό πολίτη να αποκαλούν τον υπηρέτη της χούντας έως και ευπατρίδη! 

Η κατάντια του ανδρός είναι φανερή από όσους υπηρέτησε και βέβαια οι ξεφτιλισμένοι καραβανάδες της επταετίας ουδεμία σχέση έχουν με πατριωτισμό πόσο μάλλον με Εθνικισμό. 

Καιροσκόποι , κλέφτες δημοσίου χρήματος και εχθροί της Αστικής Δημοκρατίας προχώρησαν σε διώξεις , βασανισμούς και δολοφονίες όσων δεν συμφωνούσαν και δεν υπηρέτησαν τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους. 

Οι επίγονοί τους και οι λάτρεις του "Ελλάς - Ελλήνων - Χριστιανών" ή του τρίπτυχου "Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια" φυσικά και δεν αντιπροσωπεύουν για εμάς πρότυπα ΗΘΙΚΗΣ αλλά παντελούς ανηθικότητας. 

Ο δήμος μας , η πόλη μας έχει όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές και στο παρελθόν πρόβλημα με τους κόκκινους και μαύρους φασίστες που επιβουλεύονται την Αστική μας Δημοκρατία και ονειρεύονται σκουπίδια σαν τον Γεώργιο Παπαδόπουλο να τους "σώσουν" και να επιβάλλουν "τάξη" όπως υποκριτικά μας λένε. 

Τι επέβαλαν τα καθάρματα όλες και όλοι πλέον γνωρίζουν και φυσικά περισσότερο από όλους όσοι είχαν αντίθετη ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ από την δική τους. 

Οι κομμουνιστές της πόλης εξαιτίας του γεγονότος πως από τόσους ΔΕΞΙΟΥΣ τα απολειφάδια προτίμησαν για επικεφαλής τους τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα πέτυχαν επί τρεις τετραετίες να εκλέξουν στην πόλη κομμουνιστή δήμαρχο! 

Άλλωστε ο "ευπατρίδης" χουντικός στα νιάτα του ήταν Επονίτης και θυμήθηκε την πατρίδα για το δικό του οικονομικό όφελος. Τα χρέη που άφησε στον δήμο ο μετέπειτα δήμαρχος Δ. Κιντής δεν τα οδήγησε ενώπιων της Ελληνικής Δικαιοσύνης αφού και ο ίδιος συνέχισε την ίδια πορεία . 

Τουλάχιστον ως χώρα δεν είχαμε την ατυχία να γνωρίσουμε και τον κόκκινο φασισμό αλλά αυτό προφανώς και δεν απαλλάσσει όσους για να γεμίσουν τις τσέπες τους επικαλέστηκαν κομμουνιστικό κίνδυνο για να καταλύσουν την Αστική μας Δημοκρατία. 

Ως Εθνικιστής από την εφηβεία μου κιόλας ήρθε σε ευθεία σύγκρουση με τα απολειφάδια και τους ξεφτιλισμένους επιγόνους όσων θεώρησαν πως η χώρα μας μπορεί να ζήσει στον "γύψο". 

Η καραμανλική ΝΔ επεφύλαξε στους δικτάτορες ΙΣΟΒΙΑ ποινή φυλάκισης αφού καταργήθηκε η ΘΑΝΑΤΙΚΗ που θα ήταν μια δίκαιη ΤΙΜΩΡΙΑ για όσους κατέλαβαν βιαίως την Εξουσία. 

Κάποιοι ελάχιστοι στρατιωτικοί και αξιωματικοί αντέδρασαν όπως ο ήρωας ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ Σπύρος Μουστακλής αλλά η  πλειοψηφία δυστυχώς υπηρέτησε το καθεστώς και το χειρότερο έμεινε ατιμώρητη μετά το ΤΕΛΟΣ της τυραννίας. 

 Ευτυχώς φέτος δεν είδαμε στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ τις εμετικές αναφορές για τις ΗΠΑ αφού όποιος γνωρίζει στοιχειωδώς Ιστορία γνωρίζει ποιοι τους έστειλαν σπίτια τους ή μάλλον στις φυλακές για να μην έχει και ουδείς αυταπάτες για την πτώση τους. Τα ίδια τα αποβράσματα ακόμα και σήμερα ομιλούν εναντίον της πιο δημοκρατικής χώρας στον κόσμο και όλοι οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ κόκκινοι και μαύροι αυτή έχουν ως στόχο τους. 

Ατυχώς για εκείνους οι ΗΠΑ είναι και θα παραμείνουν για δεκαετίες ακόμα ή και αιώνες η μοναδική υπερδύναμη του πλανήτη και με έμμεσο ή άμεσο τρόπο θα χαρίζουν στους λαούς της γης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ πολεμώντας όπως οφείλουν στην Ιστορία τους κάθε μορφή φασισμού στον κόσμο. 

Δυστυχώς η Ευρώπη εάν και καμώνεται δεν έχει την ίδια Ιστορία ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αφού εάν και γεννήθηκε αυτή στην χώρα μας τελικά μετακόμισε μόνιμα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού κάτι που είναι φανερό σε όποιον δεν φοράει παρωπίδες. 

Παντού σε θέματα δικαιωμάτων και ατομικών ελευθεριών οι ΗΠΑ υπερτερούν της "γερασμένης" Ευρώπης που αναζητά "Μεσσίες" νέους Χίτλερ , Στάλιν και άλλα ΤΕΡΑΤΑ που έβγαλε και αιματοκύλησαν την ανθρωπότητα με την μεγαλομανία τους και τις φαντασίες που πούλησαν και οι λαοί τους τις έφαγαν. 

Ποτέ ΞΑΝΑ ΧΟΥΝΤΑ και όπως επισημαίνει και η ΝΔ στο μήνυμά της τις χούντες ΚΟΚΚΙΝΕΣ ή ΜΑΥΡΕΣ γεννάει ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ που στην πόλη μας διαχρονικά "πουλάει" και δημιουργεί ΤΕΡΑΤΑ . 

Αναμένω από τις δημοτικές παρατάξεις να θυμηθούν την ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ και να την καταδικάσουν και όχι να πανηγυρίζουν όπως κάποιοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Το χειρότερο πως για αυτούς και για πολλούς άλλους που θα αναδείξουμε δεν ΥΠΗΡΧΕ καμία δημόσια καταδίκη από τις "δημοκρατικές" δημοτικές παρατάξεις της πόλης . 

Και φυσικά όσοι δεν καταδικάζουν έστω λεκτικά της ΧΟΥΝΤΕΣ είμαστε βέβαιοι πως αύριο θα τις υπηρετούσαν με μεγάλη ευχαρίστηση! 

ΥΓ: Τον αγώνα κατά του κόκκινου και μαύρου φασισμού εμείς ως ΜΜΕ θα τον συνεχίσουμε στεναχωρώντας όσους "βολεύτηκαν" από το απεχθές καθεστώς γιατί εμείς δεν οφείλουμε ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ. Άλλωστε η μόνη διαφορά που είχαν και έχουν οι οπαδοί των Κιντή και Δελλαπόρτα ήταν το χρώμα του φασισμού τους. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: