ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άλιμος : Νέος οδοφωτισμός στην Ήρωος Μάτση οικονομικός και οικολογικός

Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Άλιμος : Νέος οδοφωτισμός στην Ήρωος Μάτση οικονομικός και οικολογικός



Αναβαθμίστηκε πλήρως ο οδοφωτισμός και στην Ήρωος Μάτση, με την τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων led και την προσθήκη επιπλέον μονάδων φωτισμού.
Η Ήρωος Μάτση είχε για πολλά χρόνια πρόβλημα, καθώς τα φωτιστικά σώματα ήταν χαμηλά και ανεπαρκή για τον σωστό φωτισμό του δρόμου, ενώ συχνά παρουσίαζαν βλάβες.

Πλέον, με τα νέα (και περισσότερα) σώματα led νέας τεχνολογίας, ο δρόμος είναι φωτεινός, ασφαλής για οδηγούς και πεζούς, ευχάριστος στην κυκλοφορία!

Επιπλέον, να μην ξεχνάμε, ότι με τον φωτισμό led κάνουμε τεράστια οικονομία στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, κάτι που ωφελεί το περιβάλλον, αλλά και εξοικονομεί χρήματα για τον Δήμο μας.

Ανδρέας Κονδύλης - Δήμαρχος Αλίμου 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Εάν θέλουμε και εμείς να δούμε έργα τέτοια στο δήμο μας η λύση είναι να ψηφιστεί ένας μη λαϊκιστής δήμαρχος που θα αντιλαμβάνεται την νέα πραγματικότητα και δεν θα προτείνει ανέφικτες λύσεις όπως π.χ η απομάκρυνση του ΚΥΤ από τον Υμηττό και δεν θα έχει αριστερές ιδεοληψίες ή ακροδεξιές ώστε να τον ενοχλεί ένα Διαδημοτικό Κοιμητήριο σε ένα φαλακρό βουνό. 

Και βέβαια ο Ανδρέας Κονδύλης δεν χρειάζεται κανένα κόμμα να τον στηρίξει στις προσεχείς εκλογές του 2023 αφού έχει αποδείξει ποιος είναι και τι πρόσφερε στο δήμου του κάνοντας έργα και συγκρουόμενος με συνδικαλιστικές νοοτροπίες που είχαν βάλει σε δεύτερη μοίρα το καλό των δημοτών του όμορου δήμου. 

Ήδη έχει πετύχει να διαλύσει όλες τις παλαιάς κοπής δημοτικές παρατάξεις του όμορου δήμου και να θεωρείται σχεδόν βέβαιη η επανεκλογή του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Εδώ έχουμε μια διοίκηση που ακόμα δεν έχει προκηρύξει διαγωνισμό για τον ηλεκτροφωτισμό , μια πόλη γεμάτη σκουπίδια με εργαζόμενους στον χώρο της καθαριότητας να μεταθέτουν τις δικές τους ευθύνες σε εμάς και περιορισμένης έκτασης έργα από κάποιους στη διοίκηση που δουλεύουν όσο κάποιοι άλλοι συνάδελφοί τους επιδίδονται σε ευχολόγια και χαϊδεύουν τα αυτιά υπαλλήλων που θέλουν να έχουν μόνο δικαιώματα αλλά χωρίς υποχρεώσεις. Τέλη Σεπτεμβρίου ο αρμόδιος υπουργός θα στείλει ένα καθαρό μήνυμα σε όσους θεωρούν πως η ΣΟΒΙΕΤΙΑ τους δεν κινδυνεύει! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: