ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • Η έρευνά μας για τα έργα και τις ημέρες του "Μεσσία" της πόλης συνεχίζεται και  έχει αναδείξει παραβατικές συμπεριφορές για τις οποίες έχουμε ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές. Αυτές προφανώς και δεν μας θεωρούν τρελούς όπως τα "κουνιστά φασιστάκια" , και μας ευχαρίστησαν για τα στοιχεία που τους στείλαμε. 

  • Τις ευχές για το Πάσχα από αυτοδιοικητικούς και συλλόγους θα τις αναρτούμε έως και την Δευτέρα του Πάσχα. 

  • Το ψήφισμα που εξέδωσε το δημοτικό μας συμβούλιο για το θέμα με τα ΕΛΤΑ ( κάντε κλικ εδώ) αποδεικνύει τις ιδεοληψίες των δημοτικών παρατάξεων που το ψήφισαν και φυσικά μας δικαιώνει για ακόμη μια φορά για την κριτική που ασκούμε σε όσους ακόμα θεωρούν πως η αποτυχημένη συνταγή του κρατισμού είναι η λύση στα προβλήματά μας. Σε κάθε περίπτωση επειδή στο χώρο των ταχυμεταφορών λειτουργούν εδώ και χρόνια ιδιωτικές εταιρίες ας μην ανησυχεί κανείς για τα ΕΛΤΑ που θα συνεχίσουν να υπάρχουν αφού ακόμα και στην κοιτίδα του καπιταλισμού τις ΗΠΑ υπάρχουν κρατικά ταχυδρομεία που ανταγωνίζονται τα ιδιωτικά αφού ακολουθούν πιστά ό,τι υπαγορεύουν οι νόμοι της αγοράς και του υγιούς ανταγωνισμού που ωφελεί πάντα τον πελάτη- καταναλωτή. 

  • Στοκαρισμένα εμβόλια χαρακτήρισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τα εμβόλια της Astrazeneca την ώρα που στελέχη του κόμματός του διαφημίζουν τα χωρίς καμία έγκριση από τον ευρωπαϊκό οργανισμό φαρμάκων εμβόλια της Κίνας , της Ρωσίας αλλά και της Κούβας που ακόμα ετοιμάζεται! Μετά βέβαια το "κράξιμο" μαζεύτηκε . Ο ίδιος έκανε το εμβόλιο της Αμερικανικής Phizer που μάλλον μαζί με το Moderna είναι τα αγαπημένα όσων "πολεμούν" τον Αμερικανικό ιμπεριαλισμό! αλλά προτιμούν τα προϊόντα του. Τουλάχιστον εμείς το δικαιούμασταν με τόσους ύμνους στην μοναδική υπερδύναμη του πλανήτη! 

  • Αναβαθμίζεται ενεργειακά το Δημαρχιακό Μέγαρο Ηλιούπολης δες εδώ  κάτι που θα έπρεπε να γίνει από την προηγούμενη δεκαετία τουλάχιστον και όχι μόνο για περιβαλλοντολογικούς λόγους αλλά και για οικονομία. Αλλά έπρεπε να έρθει η διοίκηση Γιώργου Χατζηδάκη για να το δούμε και αυτό να προχωράει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: