ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σοβαρό τροχαίο Αναστάσεως και Αρχιμήδους - Άμεση επέμβαση της δημοτικής αστυνομίας που προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο ποδηλάτη

Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Σοβαρό τροχαίο Αναστάσεως και Αρχιμήδους - Άμεση επέμβαση της δημοτικής αστυνομίας που προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο ποδηλάτη


 Άμεση ήταν η επέμβαση της δημοτικής μας Αστυνομίας σε τροχαίο που είχε πριν λίγα λεπτά ποδηλάτης που βρέθηκε στο οδόστρωμα λόγω ολισθηρότητας από νερά που υπήρχαν. 

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγο στην συμβολή των οδών Αναστάσεως και Αρχιμήδους και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ποδηλάτης χτύπησε άσχημα στο ισχίο. 



Η δημοτική αστυνομία που κατέφθασε άμεσα, και  έδωσε στον ποδηλάτη τις πρώτες βοήθειες ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του. 




Οι φωτογραφίες είναι από το σημείο μερικά λεπτά μετά το ατύχημα και ευχαριστούμε θερμά την αναγνώστρια του ιστολογίου μας,  που μας τις έστειλε καθώς και κάποια στοιχεία για το ατυχές περιστατικό. 



Από την πλευρά μας θέλουμε να εξάρουμε για την άμεση επέμβασή τους δημοτικούς αστυνομικούς που έτρεξαν και προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο αναβάτη του ποδηλάτου,  κάτι που προφανώς έχουμε υποχρέωση να αναδείξουμε,  πέρα από το ατυχές περιστατικό


Ευτυχώς που δεν έπεσε κάποιο αυτοκίνητο πάνω στον πεσμένο ποδηλάτη , αφού ο δρόμος είναι επικίνδυνος στο σημείο που διασταυρώνεται με την Αναστάσεως και όπου όσα οχήματα  κινούνται επί της οδού Αρχιμήδους έχουν STOP. 

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες η δημοτική αστυνομία έκλεισε το σημείο για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: