ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι ευχές του συνδημότη μας και προέδρου του Οίκου Ναύτου κ. Παρασκευά Γιαννόπουλου

Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Οι ευχές του συνδημότη μας και προέδρου του Οίκου Ναύτου κ. Παρασκευά Γιαννόπουλου

 


Ο Οικονομολόγος πρόεδρος του Οίκου Ναύτου κ. Παρασκευάς Γιαννόπουλος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ευχήθηκε στους πολυπληθείς φίλους του. 

Με ενδιαφέρον για τα κοινά της πόλης μας και απέχοντας ως υποψήφιος από τις δημοτικές εκλογές από το 2010 αξιοποιήθηκε από την κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη για να προσφέρει τις γνώσεις του στον Οίκο του Ναύτου. 

Η θητεία του στην προεδρία του ασφαλιστικού ταμείου των Ναυτικών λήγει το 2023 οπότε θα έχει όλο τον ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθεί με ό,τι τον ευχαριστεί αφού δεν είναι άλλωστε από τους ανθρώπους που "συνταξιοδοτούνται" . 

Το θυμηθήκαμε επειδή κάποιοι άφρονες τον ήθελαν "συνταξιούχο" και μη ενεργό αλλά προφανέστατα και οι ικανότητές του εκτιμήθηκαν από το κόμμα που στηρίζει χωρίς αστερίσκους για δεκαετίες. 

Ελπίζω να έχουν κατανοήσει τις λάθος εκτιμήσεις τους , που ήταν λογικό πως θα διαψευστούν και πως στο μέλλον θα είναι πιο προσεκτικοί σε εκτιμήσεις τους που δεν βοηθούν την κεντροδεξιά στην πόλη μας. 

Άλλωστε η κοινή λογική λέει πως και οι δύο επικεφαλής των κεντροδεξιών δημοτικών παρατάξεων δεν "τραβάνε",  και δεν τους φταίει κανείς παρά μόνο οι ίδιοι για την μικρή απήχηση που έχουν στην τοπική μας κοινωνία. Άρα αντί να "αποστρατεύουν" προκαταβολικά όσους βλέπουν αυτή την ΑΛΗΘΕΙΑ ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους και κυρίως το γεγονός πως έχουν καταντήσει ουρά της Λαϊκής Συσπείρωσης με τις λάθος επιλογές τους. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: