ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπράβο στο Μανιάτη -που τουλάχιστον είναι συνεπής σε όσα ανεδαφικά για εμάς πιστεύει- που ξεφτίλισε τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ! ( Δείτε το βίντεο )

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Μπράβο στο Μανιάτη -που τουλάχιστον είναι συνεπής σε όσα ανεδαφικά για εμάς πιστεύει- που ξεφτίλισε τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ! ( Δείτε το βίντεο )

Μπράβο Πέτρο Μανιάτη που τους ξεμπρόστιασες, γιατί  τόση υποκρισία από τους ενεργούς φασίστες πως να την αντέξεις! Ακούστε στον χρόνο 2':09΄΄ πως ξεφτιλίζει τους θρασείς καλοθελητές που πήγαν να το παίξουν "αντιστασιακοί" και "Βελουχιώτηδες" ενώ στηρίζουν και ψηφίζουν διαχρονικά τα κόμματα που θέλουν το ΚΥΤ στον Υμηττό γιατί σύμφωνα με τα κόμματά τους είναι αναγκαίο για την εύρυθμη ηλεκτροδότηση της πόλης μας αλλά και των Νοτίων Προαστίων. Λέει λοιπόν και ΟΡΘΩΣ για αυτούς ο κος Μανιάτης: "Δεν πρέπει να γελιόμαστε ό,τι πολλοί καλοθελητές που έχουν έρθει και σήμερα εδώ. Και έχουν το θράσος , και δημοτικοί σύμβουλοι της Ηλιούπολης , ακόμα και της κυβέρνησης να έρθουν εδώ ενώ υποστηρίζουν όλα αυτά ( μιλάει πριν για τις κυβερνητικές επιλογές για τον Υμηττό που είναι γνωστά άλλωστε και θα ψηφιστούν και στη Βουλή με το νέο προεδρικό διάταγμα για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού) να θυμίσω την υπόθεση του Προφήτη Ηλία , να έχουν το θράσος να έρχονται εδώ. Πρέπει να διαχωριστούμε και να πάρουμε μέτρα "

Δεν υπάρχουν σχόλια: