ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο φιλοχουντικός Κώστας Δήμου ποστάρει τώρα σε ομάδες του facebook προπαγανδιστικά βιντεάκια του ΣΥΡΙΖΑ! - Ατόπημα το διαδικτυακό του "πέσιμο" σε έναν συνδημότη μας που ρίσκαρε και πέτυχε στηριζόμενος στις δικές του πλάτες

Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Ο φιλοχουντικός Κώστας Δήμου ποστάρει τώρα σε ομάδες του facebook προπαγανδιστικά βιντεάκια του ΣΥΡΙΖΑ! - Ατόπημα το διαδικτυακό του "πέσιμο" σε έναν συνδημότη μας που ρίσκαρε και πέτυχε στηριζόμενος στις δικές του πλάτες

 


Ο οπαδός του κατά φαντασίαν υποψηφίου δημάρχου της πόλης μας κ. Δ Μωραίτη ο υμνητής δικτατόρων Κώστας Δήμου ανακάλυψε στα προπαγανδιστικά βιντεάκια του ΣΥΡΙΖΑ την "αλήθεια" για την κυβέρνηση της ΝΔ! 

Έτσι αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά πως οι αντιμνημονιακοί ΦΑΣΙΣΤΕΣ κόκκινου ή μαύρου χρώματος δεν έχουν και πολλά να χωρίσουν αφού τους ενώνει το ΜΙΣΟΣ τους για την Αστική μας Δημοκρατία. 

Ποιος είναι ο Κώστας Δήμου και τι ακριβώς πρεσβεύει μπορείτε να το δείτε κάνοντας κλικ εδώ άλλωστε με τον ΦΑΣΙΣΤΑ έχουμε ασχοληθεί και στο παρελθόν πολύ πριν συγχρωτιστεί με την πλέμπα της Αριστεράς της πόλης  και ενοχληθεί ο "υπέρκομψος" κος Δήμου για την αισθητική του δημάρχου της πόλης μας. 

Χθες πρέπει να γιόρταζε ο κος Δήμου και την "Εθνοσωτήριον",  αφού ποστάρει υπέρ του δικτάτορα Γεώργιου Παπαδόπουλου αλλά και άλλων δικτατόρων. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ του δεν μπορεί να μείνει κρυφός αφού ως γνωστόν η Αστική μας Δημοκρατία είναι ανεκτική σε Ιδέες και δυστυχώς και σε πράξεις τέτοιων υποκειμένων.  Μπήκε και φυλακή και ο αγαπημένος του Κασιδιάρης ο Μωραίτης τραβιέται στη Μύκονο έμεινε μόνος να αναρτεί τις ασυναρτησίες του μαζί με την Κούλα την διαδικτυακή γιατί η πραγματική μάλλον αγνοεί ποιος διαχειρίζεται τον λογαριασμό της στο facebook ή συναινεί τον συνεχιζόμενο εξευτελισμό της από τον κ. Μωραίτη. 



Και βέβαια τον φασίστα Δήμου τον ενοχλεί και η ψήφος των Ομογενών μια και η φιλενάδα του μόνο στην ξενιτιά δεν διαμένει , αλλά "έρπει" κάτω από ράσα όπως μας περιγράφουν ως  εικόνες απείρου "κάλλους" πρώην που ισχυρίζονται πως γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις. 




Τώρα ποιος πολιτικός θα ερωτοτροπούσε με τον κ. Δήμου εμείς δεν γνωρίζουμε , και βέβαια τέτοιες εικόνες θα ενοχλούσαν την αισθητική μας εξίσου με τις αποτρόπαιες απόψεις του που ζέχνουν ΦΑΣΙΣΜΟ. Και φυσικά οι ομογενείς δικαιούνται να ψηφίσουν και θα ψηφίσουν στις προσεχείς εκλογές όσο και εάν σκούζουν οι ρατσιστές και οι φασίστες κάθε απόχρωσης που και βέβαια δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν στην πολυφυλετική Αμερική και δη στις ΗΠΑ όπου αποτελούν κράτος-  πρότυπο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 

Και βέβαια οι ΗΠΑ είναι ισχυρές κ. Δήμου γιατί δεν είχαν στην λαμπρή Ιστορία τους στρατιωτικά πραξικοπήματα και δεν αναμένουν οι πολίτες τους "Μεσσίες" , για να τους εξασφαλίσουν αιώνια ΤΕΜΠΕΛΙΑ. 

Είναι κράτος που δουλεύει και προκόβει , έτοιμο να συντρίψει όποιον εχθρό το επιβουλεύεται . Δεν υπήρξε άλλωστε τέσσερις αιώνες κάτω από την Οθωμανική Βαρβαρότητα , και όσο και εάν φασίστες σαν τον Δήμου , τον Μωραίτη και αρκετούς ακόμα το υβρίζουν,  τόσο αυτό πεισμώνει γιγαντώνεται και επιβάλλει την θέλησή του. Άλλωστε εκεί υπάρχει ο Αμερικανικός αετός και όχι τα πεσμένα "πουλιά" της Χούντας.

Έτσι ο κος Δήμου μαζί με τον φιλαράκο του ας σταματήσουν να υβρίζουν όσους σαν τον Λάμπρο Ξύνα δεν έμαθαν να σέρνονται και να γλύφουν θεωρώντας πως θα κάνουν καριέρα πέρα από αυτή την οποία δικαίως έχουν και τους αξίζει. Γιατί προφανώς και ο κ. Δήμου φαντάζονται μαζί με τον κ. Μωραίτη πως ένα φουλάρι στο λαιμό και μερικά ταξίδια στην Ταϋλάνδη θα τους χρίσουν και "πολιτικά πρόσωπα" και φαντάζονται ως πρώτες κυρίες της πόλης μας γυναίκες οι οποίες αγνοούν και την ύπαρξή τους! 

Επίσης φαντάστηκαν και δημοσιογραφία το λιβάνισμα μιας "κραγμένης" κατά το παρελθόν, όπως και αναζητούσαν διαπιστεύσεις σε υπουργεία  ονομάζοντας τον φασιστικό τους ΟΧΕΤΟ ως δημοσιογραφία! Και βέβαια επειδή πλαστογράφησαν μια ταυτότητα θεώρησαν πως θα "πλαστογραφούσαν" και την ΑΛΗΘΕΙΑ βαπτίζοντας το ΨΕΜΑ τους ως πραγματικότητα! 

Με πνευματικούς που αρέσκονται στα γυναικεία ονόματα και με γνωριμίες κρεβατοκάμαρας δυστυχώς όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να συμβούν ακόμα και σε αυτή την σαπισμένη κοινωνία. Γιατί προφανώς και τα ΤΕΡΑΤΑ δεν τα ψηφίζουν οι πολλοί και η είσοδο τους από το παράθυρο προσκρούει πάντα στις ελεύθερες πένες που γίνονται πολλές φορές "στόχος" όσων θεωρούν πως έχουν τα κότσια να τα βάλλουν μαζί τους ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΙ! 

Και βέβαια το ατόπημα του κ. Δήμου και το "πέσιμο" του στον Λάμπρο Ξύνα δεν θα μείνει χωρίς απάντηση , αφού άλλωστε ο καθένας παίρνει ό,τι ακριβώς του αξίζει. 

ΥΓ: Αυτό που εμείς είδαμε να αποκαλύπτεται κ. Δήμου μας είναι η ΑΠΑΤΗ και το ΟΝΕΙΔΟΣ που αποτελεί για την πόλη μας ο "ήρωας" σου. "Μικρέ" Κωστάκη  αντί να παίζεις  με τις κούκλες σου  βγήκες  και να απειλήσεις τον Λάμπρο; Ποιον τον Ξύνα ; Και να του πει πως κινείται εκ του ασφαλούς! 

Ντροπή τίποτα άλλο , σε όσους θεωρούν πως η πόλη είναι μεγάλη και μπορούν να κρυφτούν ..... Όσο για το ποιοι δεν πληρώνουν φόρους αναμένουμε από τον "ΜΕΣΣΙΑ" να μας πει πόσο βοήθησε την ΑΑΔΕ με τους φόρους του! ,  τι έχει πληρώσει ως "επιχειρηματίας" , τα τελευταία 10 χρόνια μαζί με τα ανύπαρκτα πτυχία του! Για όλα τα άλλα που φυσικά και δεν έχει απάντηση εμείς ρατσιστές δεν είμαστε για να τον κρεμάσουμε στα "μανταλάκια", όχι βέβαια πως δεν το ΑΞΙΖΕΙ αφού θέλει να δηλώνει και "πατριώτης". 

Για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μια χαρά είναι και ορθώς ο κος Δήμου κοινοποιεί τα προπαγανδιστικά βιντεάκια τους , αφού έχουν κοινό και το ΨΕΜΑ με τους Συριζαίους που αναπολούν και αυτοί όπως ο κ. Μωραίτης να πάρουν θέσεις ευθύνης. 

Άλλος ΣΥΡΙΖΑ ίσως έρθει και πάλι στην Εξουσίας ,  αυτός με "ηγέτη" τον ΠΙΝΟΚΙΟ ούτε να το σκέφτονται ακόμα και εάν έχουν απέναντί τους τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Αληθές είναι το ΕΘΝΙΚΟ κύριοι που μας κοινοποιείται βιντεάκια του ΣΥΡΙΖΑ και μας το παίζετε και "μακεδονομάχοι" 


Διαβάστε επίσης: 

Η ψεύτικη δημοσίευση του Ηλιουπολίτικου Βήματος που ξεφτιλίζει τον "Μεσσία" για τον οποίο έρχονται πολύ χειρότερα από ένα ψέμα που δεν ήταν τυχαίο

Καμία εταιρία δεν έχει ο θηλυπρεπής Δημήτρης Μωραίτης στο εξωτερικό το παραδέχεται ο ίδιος! - Δήλωση Μάκη Βορίδη για όσα γράφτηκαν στο ιστολόγιο του "Μεσσία"


Δεν υπάρχουν σχόλια: