ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια" από τον Φασίστα Λαγό που ως "καλός" Χριστιανός ανεβαίνει τον "Γολγοθά" του - Εμετός η ανάρτησή του στο Twitter που απευθύνεται στους "ψεκασμένους" συνοδοιπόρους του

Τρίτη 27 Απριλίου 2021

"Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια" από τον Φασίστα Λαγό που ως "καλός" Χριστιανός ανεβαίνει τον "Γολγοθά" του - Εμετός η ανάρτησή του στο Twitter που απευθύνεται στους "ψεκασμένους" συνοδοιπόρους του

 


Την Ελλάδα που ονειρεύεται ο κος Λαγός προφανώς και εμείς δεν την θέλουμε. Μας δημιουργεί τάση προς εμετό μαζί με όσους διαχρονικά και είναι πολλοί και στην δική μας πόλη το παίζουν "επαναστάτες" ενώ είναι ΚΟΙΝΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ. 

Ο Λαγός δεν ξεχνάει να μας υπενθυμίσει πως δεν προσκύνησε ποτέ κανέναν πέρα από ιερείς που ζέχνουν και με τον ρατσιστικό τους λόγο έθρεψαν και στήριξαν τα ΚΤΗΝΗ. 

Κάποια άλλα καμαρώνουν στην πόλη μας αφού η Ελληνική Δικαιοσύνη κάνει διαχρονικά μισές δουλειές και αυτή υπό πίεση αλλιώς όλα μαζί τα απολειφάδια θα έψαλαν σε κάποιο ναό το Χριστός Ανέστη προσπαθώντας να το ακούσουν και να αναστήσουν την χαμένη ΑΝΘΡΩΠΙΑ τους. 

Σε μερικά χρόνια ( σε ελάχιστα σύμφωνα με τον Ποινικό κώδικα που ψήφισαν οι Συριζαίοι φίλοι παραβατικών) θα είναι και πάλι έξω. 

Θα λερώνει ιδεολογίες που δεν αντιλαμβάνεται και με ομοϊδεάτες σαν τον δικό μας φασίστα Μωραίτη θα ονειρεύονται ΚΑΘΑΡΣΗ του πολιτικού κόσμου και ΜΑΥΡΕΣ χούντες . 

Στο πλευρό τους και άλλοι ομοϊδεάτες τύπου Στάθη Γαυγιωτάκη θα αποδίδουν τιμές σε άλλους δικτάτορες! 



Έτσι gay , strait και αμφισεξουαλικοί αλλά πάντα "ΑΙΛΗΝΕΣ" για να χρησιμοποιήσουμε και την ορθογραφία της Κούλας και των πολλών αναλφάβητων που φοβούνται μην μας χαλάσουν το dna οι ΞΕΝΟΙ  , θα ωρύονται για τα εγκλήματα της Αστικής μας Δημοκρατίας και θα αναζητούν ΤΙΜΩΡΙΑ του πολιτικού κόσμου! 


Των τάχα ξενόδουλων , των τάχα Ανθελλήνων , των τάχα ραγιάδων. Τα σκουπίδια αυτά που διαχρονικά καταδίκασαν την πόλη μας και ρήμαξαν με τις αστείες ιδεοληψίες τους την χώρα οσονούπω θα οργανώσουν τις νέες τους "επαναστάσεις" και ως άλλοι "Κολοκοτρώνηδες" θα  καλούν σε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. 

Αγνοούν πως ο ήρωας της Ελληνικής Επανάστασης πέθανε ως υπασπιστής του Βασιλιά Όθωνα όπως επίσης αγνοούν παντελώς πως οι ΤΖΑΜΠΑ μαγκιές κάποιων ξεφτιλισμένων καραβανάδων με τις ίδιες μεγάλες και σπουδαίες Ιδέες οδήγησαν στην Κυπριακή τραγωδία. 

Τέλος για να το κλείσουμε αγνοούν πως η "μαμά" και Ορθόδοξη Ρωσία δεν θα τους σώσει όπως δεν έσωσε και τον Λαγό και όπως πολύ σύντομα και οι  "αδελφοί" Σέρβοι θα κατανοήσουν πως είναι έγκλημα να πατάς σε δύο βάρκες. 

Δεν έβαλαν μυαλό  με όσα δικαίως  υπέστησαν το 1999 , και ενώ παρακαλάνε να μπουν στο ΝΑΤΟ παράλληλα κλείνουν το μάτι στην βαρβαρότητα της Ανατολής και στην ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ Ρωσία του Πούτιν! 

Κάποια άλλα σούργελα εδώ πανηγυρίζουν για τις περιφανείς "ΝΊΚΕΣ" φασιστικών κρατών  κατά του ιμπεριαλισμού και του ΝΑΤΟ την ώρα που οφείλουν ακόμα και την εδαφική τους ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ σε αυτόν τον οργανισμό. 

Σε κάθε περίπτωση επειδή κάποιοι αναζητούν και δικαίως και τον φυγόποινο Χρήστο Παππά ενώ μια εβδομάδα πριν έκαναν πορείες μη τυχόν πεθάνει ο Αρχιδολοφόνος Κουφοντίνας ας αναμένουν. 

Ο νέος ψυχρός πόλεμος θα ωφελήσει την χώρα μας με την προϋπόθεση αυτή να παραμείνει στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: