ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εμμένει στις ασυναρτησίες του περί επέκτασης του υπάρχοντος Κοιμητηρίου ο Γαβριήλ Αραμπατζής στο πλευρό του και οι γνωστοί ενεργοί φασίστες της πόλης μας !

Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Εμμένει στις ασυναρτησίες του περί επέκτασης του υπάρχοντος Κοιμητηρίου ο Γαβριήλ Αραμπατζής στο πλευρό του και οι γνωστοί ενεργοί φασίστες της πόλης μας !



 Μέλος της ΝΔ είναι ο κος Γαβριήλ Αραμπατζής ας ρωτήσει την Πειραιώς εάν η χαζομάρα που επαναφέρει διαρκώς ως πρόταση για επέκταση του υπάρχοντος νεκροταφείου  είναι υλοποιήσιμη και εάν λύνει ένα θέμα που δεν χωράει τον λαϊκισμό και την "ελαφρότητα" που επιδεικνύει ως δημοτικός σύμβουλος! 

Μάλιστα επικαλούνται και υπηρεσιακό παράγοντα που έχει τις ίδιες ιδεοληψίες με νομικό του δήμου μας που αναζητά ακόμα την ιδιοκτησία του χώρου που είναι εγκατεστημένο το ΚΥΤ στον Υμηττό!

Επειδή προφανώς και δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε  φιλοχουντικούς και τα διαδικτυακά τους αποβράσματα να μας μιλάνε για "νομιμότητα" κάθε φορά που τους συμφέρει να τονίσουμε για πολλοστή φορά πως η "πρόταση" Αραμπατζή για επέκταση του υπάρχοντος Κοιμητηρίου είναι μια ανοησία που ακούσαμε και προεκλογικά από αποτυχόντα υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και βέβαια από ιερείς της πόλης που προτείνουν να δώσουμε όνομα δρόμου της πόλης μας προς "τιμή" του δοτού δημάρχου της Χούντας Κ. Δελλαπόρτα! 

Το παρεάκι  των φιλοχουντικών προφανέστατα και δεν έχει καμία ΛΥΣΗ για τα προβλήματα της πόλης μας και ασχολείται καιροσκοπικά για να εξυπηρετήσει ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ που δεν έχουν καμία θέση σε όσους ανήκουν στο κόμμα της ΝΔ. 

Οι προτάσεις Αραμπατζή  ικανοποιούν τους ιδεολογικούς φίλους των πρώην δημάρχων Κιντή και Δελλαπόρτα,  αλλά και όσους διαχρονικά πολεμάνε την Αστική μας Δημοκρατία. Η ταύτισή του με όλους αυτούς τους "ψεκασμένους" είναι μια ΕΠΙΛΟΓΗ που προφανώς αποδέχονται και οι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" και για τον λόγο αυτό θα κριθούν στις κάλπες του 2023 εκεί που τα ΨΕΜΑΤΑ τους και οι μη υλοποιήσιμες προτάσεις τους θα κριθούν από τους πολλούς. 

Μη θεωρούν πως το ευκαιριακό 10% που πήραν το 2019 θα εξακολουθήσει να τους εξασφαλίζει θέση δημοτικού συμβούλου και το 2023  με συμμάχους τους "Δριμυλήδες της πόλης μας",  και ας μη θεωρούν πως οι κομμουνιστές της πόλης θα θαμπωθούν από τους ενεργούς φασίστες και θα δουν στο πρόσωπο του Γαβριήλ Αραμπατζή τον νέο Κιντή! 

Τέλος έχουμε "αποψιλώσει" τα φιλοχουντικά αποβράσματα σε βαθμό που δεν είναι ικανά πλέον να έχουν ουδεμία απήχηση στις τάξεις των ψηφοφόρων της ΝΔ . Και βέβαια μέσα στη ΝΔ ουδείς διανοείται πως μπορεί να έχει κάποιον που θεωρεί "ευπατρίδη" όποιον υπηρέτησε ερπύστριες και ξόδεψε των πακτωλών δολαρίων που έστειλαν οι ΗΠΑ για να γίνουμε δυτικό κράτος και όχι νοσταλγοί σοσιαλιστικών "παραδείσων". 

Η πόλη αλλάζει , καιρός να αλλάξουν και αυτοί , εάν δεν θέλουν να γίνουν κομμάτι μιας ακόμα αποτυχημένης "πατριωτικής" προσπάθειας. 

Το ΟΧΙ στο ΚΥΤ στον Υμηττό είναι λαϊκισμός χειρίστου είδους , και βέβαια η στάση τους στο θέμα του νεκροταφείου κοινή με τους επίσης "ψεκασμένους" της άλλης κεντροδεξιάς δημοτικής παράταξης,  καταδεικνύει πως δεν υπήρξαν ΠΟΤΕ ούτε ΔΕΞΙΟΙ αλλά ούτε και πατριώτες. 

Άλλωστε ο καιροσκοπισμός "επιφανών" στελεχών της κεντροδεξιάς της πόλης μας έχουν οδηγήσει σε απόγνωση όσους βλέπουν πλέον με σιγουριά πως ο Γιάννης Αναγνώστου θα παραμείνει για καιρό ακόμα ο μοναδικός κεντροδεξιός δήμαρχος από την μεταπολίτευση έως σήμερα! 

Γιατί η ΔΕΞΙΑ και η ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή δεν είχε "οικολογικές" εμμονές κάτι που φαίνεται και από την εικόνα της σημερινής πρωτεύουσας,  και τις άπειρες κατηγορίες από όσους δεν κατανοούν πως η ΑΝΑΠΤΥΞΗ δεν έρχεται ποτέ μέσα σε "ζούγκλες" ή ποτάμια που ενίοτε οι "ψεκασμένοι" λαοπλάνοι της Αριστεράς μας λένε πως δεν γυρίζουν ΠΙΣΩ! Έτσι ας πάρουν παράδειγμα από την αποφασιστικότητα του ιδρυτή της ΝΔ που "έθαψε" ακόμα και τον Κηφισό αδιαφορώντας για τις  κραυγές όσων έχουν κάνει επάγγελμα την ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ τους. 

Εκτός και εάν θεωρούν ακόμα "ευπατρίδη" τον δοτό δήμαρχο της χούντας  της πόλης  μας,  που μας καταχρέωσε  τον δήμο αποδεικνύοντας έμπρακτα  πως ο δικός του "πατριωτισμός" που ξεκίνησε στην ΕΠΟΝ και κατέληξε κλακαδόρος του δικτάτορα Γεώργιου Παπαδόπουλου  ΔΕΝ  ΩΦΕΛΗΣΕ την πόλη παρά μόνο τον ίδιο και το περιβάλλον του. 

Δεν τον είδαμε τον κ. Αραμπατζή και τους άλλους "επαναστάτες" της κεντροδεξιάς να απαντάνε στον κ. Μανιάτη στην πρόσφατη συγκέντρωση για την "σωτηρία" του Υμηττού ,  αλλά ούτε και πήραν τον λόγο για να απευθύνουν χαιρετισμό οι κεντροδεξιοί που ως μη όφειλαν έδωσαν το παρόν στο "καρναβάλι λαϊκισμού". 

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως φοβήθηκαν να μην αποδοκιμαστούν  από τους παρεβρισκομένους "αντάρτες" . 

Τι άλλο να τους πούμε , ΚΑΤΑΝΤΙΑ η παρουσία τους στα κοινά της  πόλη μας , και βέβαια τους θεωρούμε λιγότερο δεξιούς ακόμα και από τον νυν δήμαρχο αφού μας φαίνονται και είναι τελείως "ψεκασμένοι". 

Μόνο ανακοίνωση κατά των μέτρων της κυβέρνησης για την πανδημία δεν έχουν βγάλει ακόμα , και ό,τι νομοσχέδιο έχει φέρει αυτή η κυβέρνηση το καταδικάζουν ή δεν το στηρίζουν. Το νέο προεδρικό διάταγμα για τον Υμηττό το φέρνει η κυβέρνηση της ΝΔ που προφανώς για να έχει προβλέψει διαδημοτικό κοιμητήριο το θέλει δεν το έβαλαν "εξωγήινοι" στην ΣΜΠΕ που ήρθε προς διαβούλευση και δεν είδαμε από τους αντιδρώντες να μας πουν εναλλακτική πέρα από τις ιδεοληψίες τους πως το φαλακρό δάσος ανήκει στις αλεπούδες του ή στις χελώνες και τα φίδια του!

Ας μας πουν πως είναι φασίστες και οπαδοί της λαϊκής δημοκρατίας , τι μας κουράζουν με τις ασυναρτησίες τους που θεωρούν και ως "σοβαρό" πολιτικό λόγο! Άλλωστε οι "αγώνες" τους το μόνο που έχουν επιτύχει είναι να μην έχει γίνει απολύτως τίποτα στην πόλη μας για δεκαετίες και να κινδυνεύουμε από ένα καζίνο που θα γίνει στο Ελληνικό με χιλιάδες επισκέπτες να περνάνε καθημερινά μέσα από την πόλη μας για να το επισκεφθούν. 

Ας το έκαναν στον φαλακρό Υμηττό πάνω από την πόλη μας εάν ήθελαν θέσεις εργασίας και ανάπτυξης , τώρα ας τους μείνει το Σώμα Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων και το ΓΚΑΡΑΖ για να έχουν να βολεύουν τους υπαλλήλους καθαριότητας του δήμου μας σε μια δομή που έπρεπε εδώ και 20 χρόνια να έχει δοθεί σε ιδιώτη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: