ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • Ο Χριστός ανεβαίνει συμβολικά τον Γολγοθά του στις ανοιχτές Εκκλησίες των απανταχού  Ορθοδόξων Χριστιανών και εμείς περνάμε τον δικό μας εν μέσω πανδημίας. Η επιστήμη μέσω του εμβολίου κατά της covid-19 δίνει διέξοδο αλλά όχι ΣΩΤΗΡΙΑ αφού οι ζωές μας είναι στα χέρια του Μεγαλοδύναμου που δεν υπόσχεται σε εμάς απολύτως τίποτα σε αυτή την ζωή απλώς είναι ένα μεταβατικό στάδιο για την ΑΙΩΝΙΑ. Για όσους δεν πιστεύουν προφανώς και αυτή η ζωή είναι περισσότερο ανυπόφορη για όσους προσδοκούν Ανάσταση Νεκρών και Δευτέρα Παρουσία. Εμείς προφανέστατα και δεν είμαστε καλοί χριστιανοί για να συγχωρούμε τους πάντες είναι κατανοητό αυτό σε όσους μας διαβάζουν και μας παρακολουθούν εδώ και 8 έτη. Δεν περιμένουμε να αλλάξουν τα πράγματα από "Μεσσίες" παλεύουμε καθημερινά με ορθολογικό τρόπο και καταδεικνύουμε όλα όσα μας κρατάνε πίσω. Με τα λάθη , τις παραλείψεις μας αλλά και τις εμμονές μας σε Αρχές και Αξίες που χωρίς αυτές δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τον προορισμό μας. Εάν ήταν να αφήσουμε το μέλλον μας σε "Μεσσίες" ή θεόσταλτους βασιλείς ή εξουσιαστές ο κόσμος μας θα ήταν τραγικότερος και η επιστήμη δεν θα είχε προχωρήσει αφού για κάποιους η γη δεν κινείται και δεν είναι στρογγυλή ακόμα και εν έτει 2021! 

  • Το να μας κουνάνε το δάχτυλο όσοι συμμετείχαν σε ένα ψηφοδέλτιο "σωτηρίας" για την πόλη για να λάβουν θέση συμβασιούχου στον τομέα καθαριότητας είναι κατάντια. Από την στιγμή που το ΣΕΔΗ βλέπει τους εργαζόμενούς του να "υπερβάλλουν" εαυτούς και δεν κατανοεί πως δεν είναι δυνατόν ένας να δουλεύει και 3 να κάθονται θα τους το κάνουμε και "λιανά" προεκλογικά αφού θα το έχουν ξεχάσει οι "ψεκασμένοι" μέχρι τις κάλπες του 2023 εάν τους το παίξουμε από τώρα! 

  • Οι ναοί θα γεμίσουν θα είναι ανοιχτοί και θα τηρήσουν όλα όσα τηρούν και οι άλλες επιχειρήσεις που είναι ανοιχτές. Η εκκλησία άλλωστε έχει άλλον ρόλο πνευματικό κυρίως και για τον λόγο αυτό η φωνή της ακούγεται αιώνες τώρα παρά τα λάθη ή τις παραλείψεις της ηγεσίας της. Όσοι θεωρούν πως μπορεί να καταργηθεί η ΠΙΣΤΗ με ένα νόμο ή διαχωρίζοντας κράτος και Εκκλησία απλώς δεν κατανοούν πως ο διαχωρισμός θα την κάνει ισχυρότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: