ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Χωρίς αντίπαλο στην ενημέρωση των κατοίκων των Νοτίων Προαστίων και όχι μόνο το Notia.gr- Στη θέση 335 στην Ελλάδα!

Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Χωρίς αντίπαλο στην ενημέρωση των κατοίκων των Νοτίων Προαστίων και όχι μόνο το Notia.gr- Στη θέση 335 στην Ελλάδα!

 


Με χιλιάδες καθημερινές επισκέψεις το site Notia.gr είναι εδώ και καιρό στην ΚΟΡΥΦΗ της διαδικτυακής ενημέρωσης αφού αναδεικνύει τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής και δεν κρύβεται εκφέροντας ΣΩΣΤΕΣ και ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ απόψεις για την επίλυσή του.

Για τον λόγο αυτό έχει γίνει "στόχος" κατασυκοφάντησης φασιστών ΜΑΥΡΟΥ και ΚΟΚΚΙΝΟΥ χρώματος από πολίτες που θεωρούν πως με τον τρόπο αυτό μπορούν να το απαξιώσουν. 

Η σταθερή προτίμηση των πολλών είναι η δική του δικαίωση και βεβαίως ασκεί με απόλυτη συνέπεια το δημοσιογραφικό λειτούργημα μη ΥΠΟΚΥΠΤΟΝΤΑΣ στον ΦΑΣΙΣΜΟ κανενός "ψεκασμένου". 

Είμαστε τυχεροί που υπάρχει έτσι ώστε να μην νιώθουμε "μοναξιά" για τις κοινές θέσεις μας σε ό,τι χρήσει λύσης στην κοινή "γειτονιά" μας αφού προφανέστατα και εάν δεν το έχουν κάποιοι αντιληφθεί η ανάπτυξη της περιοχής είναι κάτι που θα ωφελήσει όλους όσους ακολουθούν τον σωστό δρόμο. 

Η μιζέρια και οι ιδεοληψίες των "συνήθως υπόπτων" προφανώς και θα είχε μεγαλύτερη απήχηση εάν σοβαρά και καταξιωμένα ΜΜΕ όπως το Notia.gr δεν υπήρχαν για να δείχνουν τον σωστό δρόμο. 

Παρόλο που ως ιστολόγιο έχουμε συγκεκριμένες Αρχές και Αξίες που υπηρετούμε διαχρονικά δεν μπορούμε να μην εξάρουμε την συμβολή ενός κεντροαριστερού ΜΜΕ της ευρύτερης περιοχής μας σε τομές που είναι αναγκαίες να γίνουν.

Διαβάζουμε καθημερινά και ανελλιπώς τα άρθρα του Notia.gr που αφορούν την πόλη μας αφού η αντικειμενική του ματιά "ξεγυμνώσει" όσους στερούμενοι επιχειρημάτων καταφεύγουν στην ΛΑΣΠΗ. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: