ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Επαίρονται για την "επιτυχία" του σχεδιασμού τους πάνω στα ερείπια - Ευτυχώς που μας "σώσατε" εσείς που θα εκκενώνατε σε 20 λεπτά το Μάτι!

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Επαίρονται για την "επιτυχία" του σχεδιασμού τους πάνω στα ερείπια - Ευτυχώς που μας "σώσατε" εσείς που θα εκκενώνατε σε 20 λεπτά το Μάτι!



Μπράβο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία , μπράβο στο επιτελικό κράτος και φυσικά η ευθύνη της καταστροφής βαραίνει όλους όσους θεωρούν ακόμη  πως με αυτούς δεν θα καεί ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ. 

Με αυτή την Πυροσβεστική Υπηρεσία και με "εθελοντές" που λειτουργούν χωρίς σχέδιο τα αποτελέσματα θα είναι να καιγόμαστε. Οι αστειότητες περί εμπρησμών είναι χιλιοπαιγμένες δεν πείθουν κανέναν παρά μόνο τους πραιτοριανούς που αδυνατούν να καταλάβουν πως οι ένστολοι δεν μπορεί να είναι στο απυρόβλητο. 

Υπάρχει θέμα με τους ενστόλους το φωνάζουμε καιρό ελπίζουμε να μην χρειαστεί να έχουμε και άλλες τραγωδίες αφού καμία πολιτική ηγεσία δεν δείχνει να κατανοεί πως με αυτούς μόνο τραγωδίες θα έχουμε. 

ΥΓ: Ας δει κάποιος το θέμα με το ρωσικό αεροσκάφος Beriev-200 γιατί προφανώς κάποιοι επιθυμούν να έχουν την τύχη του Άκη Τσοχατζόπουλου. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: