ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Θα καταφύγουν στο ΣτΕ για νέα απόφαση την ώρα που δεν εφαρμόζεται η ήδη υπάρχουσα για τον ΚΥΤ Υμηττού

Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Θα καταφύγουν στο ΣτΕ για νέα απόφαση την ώρα που δεν εφαρμόζεται η ήδη υπάρχουσα για τον ΚΥΤ Υμηττού



 Σανό σε αφελείς "πουλάνε" όλες οι δημοτικές παρατάξεις του δήμου μας με μπροστάρη τον δήμαρχο μας Γιώργο Χατζηδάκη. 

Και βέβαια τα χιλιάδες "πρόβατα" της πόλης που δεν κατανοούν πως το ΚΥΤ στον Υμηττό παραμένει για να έχουμε ρεύμα στα σπίτια μας πανηγυρίζουν για τους τζάμπα - "Βελουχιώτηδες"¨που απειλούν πως θα αφήσουν χωρίς ρεύμα σπίτια και επιχειρήσεις της πόλης. 

Ο υποκριτής δήμαρχος κάνει πως δεν έχει καταλάβει πως το νέο προεδρικό διάταγμα για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού στην ουσία ΚΑΤΑΡΓΕΙ μια ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ δικαστική απόφαση που στερείται κοινής λογικής αφού λέει να φύγει το ΚΥΤ από τον Υμηττό και βλέπουμε πως θα τροφοδοτηθούν με ρεύμα οι αυξημένες ανάγκες μας. 

Και μιλάμε για μια περιοχή όπου κατοικούν εκατομμύρια άνθρωποι αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για μια δικαιοσύνη που καλύπτει ποινικούς και πουλάει φρούδες ελπίδες σε "ψεκασμένους". 

Ό,τι δεν τόλμησαν κυβερνήσεις που χάϊδευαν τον "πατριωτισμό" όσων δεν κατανοούν την κατάσταση της χώρας μας τολμάει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. 

Βέβαια και στο κόμμα της ΝΔ υπάρχουν χιλιάδες "ψεκασμένοι" που ονειρεύονται "Βασιλεύουσες" ενώ δεν έχουν υπηρετήσει καν την στρατιωτική τους θητεία και άλλοι περισσότερο "αφελείς" ή "παμπόνηροι" τάχα επαναστάτες που θέλουν να "σώσουν" όσους απελπισμένους θεωρούν πως όλες οι κυβερνήσεις ήθελαν να πληρώνουν τα πανάκριβα φάρμακα καρκινοπαθών αδιαφορώντας για το αυτονόητο . 

Δηλαδή πως ο καπιταλισμός χωρίς εργάτες θα καταρρεύσει! Έτσι και για να μην έχει κανείς αυταπάτες για απομάκρυνση του ΚΥΤ από τον Υμηττό το διαχρονικό θέμα της πόλης παραμένει πως δεν έχουμε να κάνουμε απλώς με αμόρφωτους αλλά με επικίνδυνους ανθρώπους οι οποίοι αντιμετωπίζονται δικαστικά ως ευυπόληπτοι πολίτες ενώ είναι πιο επικίνδυνοι από τον οιοδήποτε Κουφοντίνα! 

Το βλέπουμε άλλωστε και με την πανδημία που μετά ενώ τα θύματά της έχουν ξεπεράσει τα 4.000.000 παγκοσμίως κάποιοι αναρωτιούνται ακόμη εάν είναι επιβεβλημένος ο εμβολιασμός ή εάν θα πρέπει να το σκεφτούμε για καμία δεκαετία ακόμα μπας και καταρρεύσει ο καπιταλισμός στα ΑΛΗΘΕΙΑ και γίνει πραγματικότητα το όραμα κόκκινων και μαύρων φασιστών δηλαδή να καταστραφεί η παγκόσμια οικονομία για να μην ΧΡΩΣΤΑΝΕ. 

Οι σφαλιάρες της χώρας κάθε φορά που επικρατούσαν λαϊκιστές είναι ακόμα νωπές ( Κύπρος , Μικρά Ασία κ.ο.κ ) και η δικαιολογία των "ψεκασμένων" είναι πως μας εγκατέλειψαν οι σύμμαχοί μας. 

Μα αλήθεια ποιο σοβαρό κράτος θα ήθελε για συμμάχους όσους παλεύουν για να καταστρέψουν την ίδια τους την χώρα; 

Ως μέσο δεν είμαστε ικανοποιημένη από τους δισταγμούς που δείχνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην υλοποίηση μεταρρυθμίσεων που έπρεπε να γίνουν χθες. 

Καταλαβαίνουμε πως σε αστικές δημοκρατίες οι κυβερνώντες εκλέγονται από τους πολλούς αλλά δεν κατανοούμε γιατί δεν αφήνουμε τους πολλούς να "ματώσουν" μπας και κατανοήσουν πως η ΟΥΤΟΠΙΑ τους καταστρέφει την χώρα. 

Εμείς ως οπαδοί των ΚΑΘΑΡΩΝ λύσεων θα αφήναμε τους ηλίθιους όπως και το 2015 να περάσουν όλα τα αναγκαία για την χώρα μας μέτρα αφού φαίνεται πως με κεντροδεξιά κυβέρνηση δεν τσουλάει το πράγμα. 

Έτσι και αλλιώς η πορεία της χώρας είναι σε "ράγες" δεν μπορεί να βγει από αυτές το είδαμε και το 2015 και θα το δούμε ακόμα και εάν βγει πρώτο κόμμα το ΚΚΕ ή η Χρυσή Αυγή. 

Κατανοούμε πως ο δήμαρχος θα έπρεπε να δηλώσει κατά του ΚΥΤ για να εκλεγεί πάλι αυτό που δεν κατανοούμε είναι πως υπάρχουν συνδημότες μας που θεωρούν πως αυτή η παλαβομάρα μπορεί να υλοποιηθεί. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: