ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Όχι μόνο δεν αποπέμφθηκε από το σώμα αλλά έγινε και γενικός γραμματέας υπουργείου! - Τα αποτελέσματα τα είδαμε και θα τα βλέπουμε αφού προφανέστατα και η πολιτική ηγεσία "καίγεται" από τις επιλογές της

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Όχι μόνο δεν αποπέμφθηκε από το σώμα αλλά έγινε και γενικός γραμματέας υπουργείου! - Τα αποτελέσματα τα είδαμε και θα τα βλέπουμε αφού προφανέστατα και η πολιτική ηγεσία "καίγεται" από τις επιλογές της

 


Είναι αστείο να μοιράζεις συγχαρητήρια αγνοώντας τις φωνές του κόσμου που ΞΕΚΑΘΑΡΑ δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στους ενστόλους,. Όπως και είναι ΑΝΟΗΣΙΑ να "κλείνεις τα μικρόφωνα" σε όσους ωρύονται για την ολιγωρία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στις πυρκαγιές.  Ευτυχώς κάποια ΜΜΕ δεν επιλέγουν τον αυτοεξεφτελισμό τους. 

Και φυσικά δεν φταίει καμία ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ τους αλλά η τραγική εικόνα που εμφανίζουν όλα τα σώματα από την αστυνομία έως και τον στρατό. 

Άμα η κυβέρνηση ποντάρει σε Παπαδόπουλους να της πούμε πως οι εποχές των ξεφτιλισμένων πέρασαν ανεπιστρεπτί . Τώρα εάν κάποιος δοκιμάσει θα δει την Τουρκία να καταλαμβάνει με χαρακτηριστική ευκολία το μισό Αιγαίο. 

Αρκετά χάιδεψε το πολιτικό σύστημα σώματα που ζέχνουν φασισμό και που "ηρωποιούνται" από ΜΜΕ που μάλλον δεν βλέπουν την ατέλειωτη αχρηστία. 

Όσοι κουβάλησαν τον ρωσικό "γίγαντα" για να βγάλουν καμία μίζα να ετοιμάζονται να έχουν την τύχη του Τσοχατσόπουλου αφού τα "Αμερικανάκια" πλέον δεν παίζουν και ήδη έχουν δώσει στοιχεία που θα βγουν στη δημοσιότητα για την κατάπτυστη συμφωνία. 

Ρεμούλα μεγατόνων και πολύ σύντομα το Μάτι θα ξεπεραστεί αφού με 3 μποφόρ άνεμο κατάφεραν να φτάσουν την φωτιά στην πλατεία της Βαρυμπόμπης! 

Ουδείς πείθεται για το "αξιόμαχο" και σίγουρα το καλοκαίρι θα επιφυλάξει και άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις σε όσους θεωρούν πως τους ψηφίσαμε για να συγχρωτίζονται με την βαρβαρότητα της Ανατολής εις βάρος των εθνικών συμφερόντων.

Εμετός και αηδία οι "έπαινοι" που θυμίζουν καθεστώς Ερντογάν αφού είναι εμφανές πως τα μπράβο δεν μπορούν να δίδονται σε όσους ΑΠΕΤΥΧΑΝ παταγωδώς. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: