Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Ο "εθελοντής πυροσβέστης" που κατηγορείται για εμπρησμό

Αυτός είναι ο "εθελοντής πυροσβέστης" που ίσως να μην χρειάζεται και εισαγωγικά γιατί όπως μας ενημέρωσαν από την Πολιτική Προστασία η ίδια δεν μπορεί να κάνει έλεγχο στα μέλη των εθελοντικών ομάδων που μπορεί κάποιος να βρει στην σελίδα της! 

Μας είπαν επίσης πως  ούτε καν  έχει στην διάθεσή της όλα τα μέλη τους! 

Μάλιστα για να γίνεις μέλος δεν χρειάζεται κανένα έγγραφο που να πιστοποιεί τον πρότερο έντιμο βίο σου και λογικό αφού έχουμε φτάσει στο σημείο να υπηρετούν ως ένστολοι άτομα με πρωτόδικες και όχι μόνο καταδικαστικές αποφάσεις για κακουργήματα κάτι που μας ενημέρωσαν πως θα λυθεί σύντομα για να μην έχουμε ότι είχαμε με τον νταβατζή - αστυνομικό της Ηλιούπολης που πληρώνεται ακόμα παρόλο που είναι προφυλακισμένος! 




Όταν και εάν καταδικαστεί θα σταματήσει να παίρνει τους μισθούς του αφού η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ των δημοσίων υπαλλήλων αποτελεί γάγγραινα για την χώρα. 

Ο εικονιζόμενος είναι και οδηγός αστικού λεωφορείου και όπως είναι λογικό αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες εις βάρος του ενώπιον του Εισαγγελέα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...