ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τελείωσε η συνέντευξη τύπου από τον υφυπουργό Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκο Χαρδαλιά - "Κάλυψη" των ενστόλων που κατά τον κ. Χαρδαλιά έκαναν το ανθρωπίνως δυνατόν!

Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Τελείωσε η συνέντευξη τύπου από τον υφυπουργό Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκο Χαρδαλιά - "Κάλυψη" των ενστόλων που κατά τον κ. Χαρδαλιά έκαναν το ανθρωπίνως δυνατόν!



" Ο κρατικός μηχανισμός έκανε το ανθρωπίνως δυνατό" ακούσαμε από τον υφυπουργό κ. Νίκο Χαρδαλιά  καλύπτοντας την ΑΧΡΗΣΤΙΑ του επιτελικού κράτους που μας στοιχίζει 95 δισ ευρώ ετησίως και οδεύει για τα 100! 


Μας είπε πως δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός και πως δεν σκοπεύει να είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές! Επομένως και με δεδομένο πως "κάλυψε" τις αδυναμίες των ενστόλων θα θυσιαστεί στον ανασχηματισμό που θα ακολουθήσει μάλλον το φθινόπωρο. 

Τόνισε επίσης πως η παραίτησή του είναι στο συρτάρι του πρωθυπουργού πάνω-πάνω και αναμένει και ο ίδιος να την τραβήξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρώντας πως θα διασωθεί χωρίς να αλλάξει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ σε Πυροσβεστική, Αστυνομία και στρατό. 

Έως τότε θα παλεύει με την λάθος συνταγή αυτή του κρατισμού που οδήγησε την χώρα στη χρεοκοπία. 

Και βέβαια για εμάς μια καρατόμηση του κ. Χαρδαλιά,  θα δώσει το λάθος μήνυμα αφού ο μηχανισμός θα παραμείνει ο ίδιος όπως παρέμεινε και μετά την τραγωδία στο Μάτι. Οι ίδιοι ένστολοι να κάνουν τα ίδια ΛΑΘΗ και φυσικά να έχουμε το ίδιο τραγικό αποτέλεσμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: