ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νέα καταγγελία στο κέντρο της Αθήνας: Σάτυρος ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του κοπέλα και αυνανιζόταν

Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Νέα καταγγελία στο κέντρο της Αθήνας: Σάτυρος ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του κοπέλα και αυνανιζόταν

Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα

Η κοπέλα κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και κατέγραψε το περιστατικό σε βίντεο - Ο σάτυρος αναζητείται από την Αστυνομία μετά την καταγγελία της
Απίστευτο συμβάν στο κέντρο της Αθήνας. Σάτυρος οδηγός, ακολουθούσε με το αυτοκίνητο του κοπέλα και αυνανιζόταν έχοντας ανοικτό το παράθυρο επιδεικνύοντας προκλητικά την αισχρή του πράξη. Το θύμα, κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της, σήκωσε το κινητό και τον κατέγραψε σε βίντεο και όταν το αυτός το κατάλαβε, σταμάτησε το όχημα στη μέση του δρόμου, πετάχτηκε έξω και της ζήτησε να σβήσει το βίντεο. Η κοπέλα αντέδρασε και ο σάτυρος που είχε δημιουργήσει μποτιλιάρισμα με το ακινητοποιημένο όχημα, σηκώθηκε και έφυγε με αποτέλεσμα να αναζητείται απο την Αστυνομία μετά την καταγγελία της 30χρονης στο τμήμα της Ομόνοιας.

Την κοιτούσε στα μάτια



Η ιστορία που προκαλεί αποτροπιασμό, σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης. Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 16:50. Η 30χρονη κοπέλα βάδιζε αμέριμνη επί της οδού Κολωνού στο Γκάζι. Στη συμβολή με την Λεωνίδου αντιλαμβάνεται ότι την είχε πλησιάσει ένα ασημί όχημα μάρκας Peugeot και με χαμηλή ταχύτητα εκινείτο παράλληλα με εκείνη. Παρατηρώντας προσεκτικά, είδε ότι ο οδηγός, ένας νεαρός άνδρας, είχε ανοίξει το παράθυρο, είχε ξεκουμπώσει το παντελόνι του και κοιτάζοντας τη στα μάτια αυνανιζόταν.

Τον τράβηξε βίντεο


Η κοπέλα δεν χάνει την ψυχραιμία της.


Αμέσως βγάζει το κινητό της τηλέφωνο απο την τσάντα και αρχίζει να καταγράφει τον σάτυρο. Ο νεαρός, οταν αντιλαμβάνεται οτι το θύμα τον εχει καταγράψει για να τον ξεμπροστιάσει στις αρχές, την ακολουθεί και στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, την πλησιάζει, ακινητοποιεί το ασημί Peugeot στη μέση του δρόμου πετάγεται έξω και της ζητά να σβήσει το υλικό. Η κοπέλα αντέδρασε και τότε ο δράστης που είχε μπλοκάρει με το σταματημένο όχημα το στενό, μπαίνει μέσα πατάει γκάζι και εξαφανίζεται.

Ξέρουν ποιος είναι



Το θύμα με το βίντεο και τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει από την πινακίδα του οχήματος, πηγαίνει στο Τμήμα της Ομόνοιας και καταγγέλλει το συμβάν. Οι αστυνομικοί με οδηγό τα στοιχεία καταφέρνουν να ταυτοποιήσουν τον οδηγό. Πρόκειται για έναν νεαρό Έλληνα ο οποίος είναι γεννηθείς το 1996. Ο 25χρονος δράστης αναζητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: