ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • Όσοι το 2019 "κατέστρεψαν" στον επικοινωνιακό τομέα την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" συμβουλεύουν τώρα την διοίκηση! Το χειρότερο θεωρούν πως οι δημότες μας που κατακλύζονται συστηματικά και καθημερινά από τα μηνύματα μιας διοίκησης που τα πάει καλά σίγουρα στην επικοινωνία θα πειστούν από όσους ακόμα και τώρα δεν βλέπουν πως η παράταξη του κ. Αραμπατζή στις κάλπες του 2023 θα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ με μονοψήφια ποσοστά. Η ελπίδα τους πως θα συναγωνιστούν μόνο την παράταξη του κ. Ευσταθίου για να διατηρηθούν με καλό ποσοστό σαν και αυτό του 2019 (10%) είναι απέλπιδα αφού έχει "κλειδώσει" και δεξιά υποψηφιότητα για τις κάλπες του 2023.

  • Με θλίψη βλέπουμε την προσπάθεια που γίνεται από το ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ σε θέματα της επικαιρότητας και αναρωτιόμαστε γιατί ο πρωθυπουργός δεν αλλάζει τον τομέα επικοινωνίας ενός κόμματος που μπορεί να μην έχει αντίπαλο αλλά έχει να αντιμετωπίσει το σύστημα της απλής αναλογικής στις προσεχείς εκλογές. Το να ενωθούν όλοι οι "ψέκες" εναντίον σου προκειμένου να πάρουν καρέκλα είναι κάτι που πρέπει να υπολογίσουν όσοι θεωρούν πως πάνε για "περίπατο". Δεν μπορείς να έχεις σε νευραλγικά πόστα όπως αυτό της επικοινωνίας ανθρώπους που απέτυχαν να εκλεγούν στις "κουτσουρεμένες" εκλογικές περιφέρειες όπου πλέον ο βουλευτής εκλέγεται με κάτι λιγότερο από 20.000 ψήφους σε εκλογικό σώμα και βάζουμε μόνο αυτούς που πήγαν στις κάλπες 370.000 ψηφοφόρων! 

  • Κλιμακώνεται η ένταση με την Τουρκία αφού το καθεστώς Ερντογάν χρειάζεται νεκρούς για να ασκήσει την επιθετική εξωτερική πολιτική του που εδώ και χρόνια διεκδικεί τα πάντα με τις ευλογίες συμμάχων μας που δεν έχουν πειστεί για το δικό μας "δίκιο". Και δεν έχουν πειστεί με ευθύνη κυρίως δική μας αφού κάποιοι ακόμα πιστεύουν σε "Βασιλεύουσες"! 

  • Οι επίγονοι των δολοφόνων του Ίωνα Δραγούμη ζητούν νέες Μικρασιατικές Καταστροφές και έως τώρα έχουν επιτύχει το να σύρεται η χώρα μας σε διαπραγματεύσεις από τις οποίες σίγουρα όσοι είναι τζάμπα "πατριώτες" δεν θα μείνουν ικανοποιημένοι. 

  • Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν άλλαξε και είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα από τις πυρκαγιές . 

  • Τα κρούσματα του κορονοϊού ανεβαίνουν αλλά κάποιοι στην κυβέρνηση  επαφίονται στον "πατριωτισμό" των Ελλήνων! Η λάθος προσέγγιση θα οδηγήσει σε γεμάτες ΜΕΘ το φθινόπωρο και θα οδηγούσε και σε lockdown εάν υπήρχαν χρήματα αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν. 
Και να αφιερώσουμε και την παρακάτω φωτογραφία σε έναν "όψιμο" "ευρωπαϊστή" όμορου δήμου μας. Τελικά οι Αμερικανοί δεν πιάστηκαν "αμερικανάκια" γιατί δεν είναι και καζίνο γιοκ! 



Δεν υπάρχουν σχόλια: