ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ποιος είναι ο κος Δημήτρης Πανταζόπουλος που διεκδικεί την θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης στο δήμο μας

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Ποιος είναι ο κος Δημήτρης Πανταζόπουλος που διεκδικεί την θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης στο δήμο μας

 


Ένα σύντομο βιογραφικό του συνδημότη μας συνταξιούχου εκπαιδευτικού κ. Δημήτρη Πανταζόπουλου σας παρουσιάζουμε σήμερα. Σε μερικές μέρες διεκδικεί την ψήφο των 35 δημοτικών συμβούλων μας για να υπηρετήσει τον θεσμό του Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης στην πόλη μας,  μέσω μιας μυστικής ψηφοφορίας που θα διεξαχθεί στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο της 22ας Φεβρουαρίου. Για την εκλογή του χρειάζεται ευρεία πλειοψηφία 23 ψήφων από τους συνολικά 35 δημοτικούς συμβούλους που απαρτίζουν το νέο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας. 




Ο κος Πανταζόπουλος καλύπτει τις προϋποθέσεις για να συμμετάσχει σε αυτή την εκλογική διαδικασία όπου οι δημοτικοί σύμβουλοι καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε συγκεκριμένες επιλογές αφού σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες οι υποψήφιοι για την συγκεκριμένη θέση θα είναι τρεις. 

Από την αντιπολίτευση του δήμου μας μόνο η παράταξη του κ. Παπαδάτου στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Χαράλαμπου Πανοτόπουλου που εμείς που δεν ανήκουμε στον χώρο της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ μάθαμε από τα εκτενή δημοσιεύματα του τύπου όταν διορίστηκε διοικητής του νοσοκομείου Σαντορίνης θέση που μπορούσε να κατέχει  όπως αποδείχτηκε  αφού πληρούσε τα τυπικά κριτήρια.  

Για την τρίτη υποψηφιότητα θα σας ενημερώσουμε προσεχώς και με βάση την αριθμητική και τους πολιτικούς συσχετισμούς η μόνη υποψηφιότητα που μπορεί να δώσει Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης στην πόλη μας είναι αυτή του κ. Δημήτρη Πανταζόπουλου που σας παρουσιάσαμε το σύντομο βιογραφικό του σήμερα αφού θα υπερψηφιστεί από τους 21 δημοτικούς συμβούλους της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" ενώ ήδη ένας δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης ο κος Παναγιώτης Καρανδρέας έχει δηλώσει την πρόθεσή του να την υπερψηφίσει. 

Σε μερικές μέρες θα γνωρίζουμε εάν η πόλη μας θα έχει Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης (η θητεία του λήγει στις 31/12/2028) με τη δική μας εκτίμηση να είναι πως θα ΕΧΕΙ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: