ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όσοι εκθειάζατε ως "δεξιούληδες" τον δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Κωνσταντάτο αποκτήσατε έναν ευελπιστούμε καλύτερο για την πόλη μας και το όνομα αυτού Στάθης Ψυρρόπουλος!

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Όσοι εκθειάζατε ως "δεξιούληδες" τον δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Κωνσταντάτο αποκτήσατε έναν ευελπιστούμε καλύτερο για την πόλη μας και το όνομα αυτού Στάθης Ψυρρόπουλος!

 


Ό,τι πιο αναχρονιστικό έχει βγάλει το ΠΑΣΟΚ στην Αργυρούπολη είναι η παράταξη Ενωμένη Πόλη ( το γράφουν και με κεφαλαίο γιατί ονειρεύονται Βασιλεύουσες) που πηγαίνοντας με το "κύμα" μιας επένδυσης που υπονομεύτηκε εξ αρχής από τον Έλληνα ανάδοχο,  βρέθηκε να εκπροσωπεί στον όμορο δήμο Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες που όταν πάλευαν για Ευρωπαϊκή Ένωση είχαν απέναντί τους τους δύο εξ΄ αριστερών του κ. Ψυρρόπουλου κυρίους της φωτογραφίας. 

Οι εποχές άλλαξαν το ΠΑΣΟΚ ενσωματώθηκε στη ΝΔ και ο Αντιαμερικανισμός του έγινε ανέκδοτο για να τον θυμούνται και να γελάνε όσοι έλιωναν τις σόλες τους στις πορείες προς την Αμερικανική Πρεσβεία κάθε 17 του Νοέμβρη. 

Τον κ. Κωνσταντάτο ως επιτυχημένο και καλό δήμαρχο μας πρόβαλαν και εδώ στελέχη κεντροδεξιών παρατάξεων που ονειρεύονταν κάτι αντίστοιχο και για την πόλη μας και τον ΒΡΗΚΑΝ στο πρόσωπο του Στάθη Ψυρρόπουλου τον οποίο εκθείασε ο δήμαρχος Ελληνικού- Αργυρούπολης στην κοπή της πίτας της παράταξής του "Ενωμένη Πόλη" που πραγματοποιήθηκε σήμερα . 


Πάρτε και μερικές φωτογραφίες από αυτούς που έμαθαν για τη ΝΔ μετά το 2012 και αναζητείστε τι έλεγαν όλοι αυτοί παλιότερα τότε που το πάλαι ποτέ κραταιό και απόλυτα διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ μεσουρανούσε στην πολιτική ζωή του Τόπου. 





Ελπίζουμε Κωνσταντάτο να στηρίξεις Κυρίζογλου στην ΚΕΔΕ για πρόεδρο,  μην έχεις καμία αυταπάτη πως μπορεί να διεκδικήσεις την θέση αυτή , και ελπίζουμε την ίδια επιλογή να έχει και ο δήμαρχος της πόλης μας,  αφού η περίπτωση του ΠΑΣΟΚΟΥ Δούκα είναι ακόμα μια χαμένη υπόθεση όσων θεωρούν πως το ΠΑΣΟΚ "αναστήθηκε"  επειδή κατάφερε να ξεπεράσει για 1-2 μονάδες τον διαλυμένο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ! 





Δεν υπάρχουν σχόλια: