ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ογκώδη και κλαδέματα περιμένουν να μαζευτούν

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Ογκώδη και κλαδέματα περιμένουν να μαζευτούν

 


Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

Αλλάζει η εικόνα προς το καλύτερο στον τομέα της καθαριότητας με την νέα διοίκηση Ψυρρόπουλου και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Καραβαγγέλη να είναι σε καθημερινή βάση από πολύ νωρίς δίπλα στους εργαζόμενους που καταβάλουν προσπάθεια για να αλλάξει η κακή εικόνα που άφησε πίσω της η προηγούμενη διοίκηση στον τομέα της καθαριότητας. 

Εάν συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο θα πετύχουν να κερδίσουν το στοίχημα και εμείς θα ασχοληθούμε με ένα σωρό άλλα θέματα που σας απασχολούν αλλά δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε για ένα θέμα που την προεκλογική περίοδο έπαιζε παντού από όσους σήμερα βρέθηκαν εξαιτίας αυτού σε θέσεις ευθύνης πείθοντας τους πολλούς πως έχουν την ΛΥΣΗ!

Εμείς άλλωστε ως τοπικό ΜΜΕ έχουμε εδώ και χρόνια επισημάνει πως την ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ που βλέπουμε είναι η ιδιωτικοποίηση των δομών ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και ΠΡΑΣΙΝΟΥ αλλά σεβόμαστε πάντα την επιλογή της πλειοψηφίας των συνδημοτών μας που ζητάνε με την ίδια συνταγή κρατισμού να λυθεί το θέμα της ελλιπούς καθαριότητας και του εν πολλοίς απεριποίητου  πρασίνου στο δήμο μας. Βέβαια διαβάζουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλούς από  τους συνδημότες μας που παλιά ήταν στο πλευρό των εργαζομένων να γράφουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως δεν τους ενδιαφέρει ποιοι θα μαζεύουν τα σκουπίδια και τα ογκώδη από τους δρόμους ( δημοτικοί υπάλληλοι ή ιδιώτες εργολάβοι) αρκεί η πόλη μας να είναι καθαρή! 






Δεν υπάρχουν σχόλια: