ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό......

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......




  • Τυχαία συνάντηση και ενδιαφέρουσα συζήτηση για θέματα που αφορούν την πόλη μας είχαμε χθες με τον πάντα ενημερωμένο και δραστήριο συνδημότη μας κ. Αναστάσιο Παπαβασιλείου  Οι απόψεις μας συνέκλιναν στο ό,τι κάτι αρχίζει και κινείται θετικά για την πόλη μας,  αλλά το θέμα είναι η διάρκεια των δράσεων που αφορούν κυρίως τον τομέα της καθαριότητας και οι προσπάθειες που θα γίνουν και στους άλλους τομείς. Την φωτογραφία τράβηκε ο εμπνευστής αυτού εδώ του ιστολογίου και πάντα όταν συναντούμε τον κ. Παπαβασιλείου έχουμε εποικοδομητικές συζητήσεις μαζί του , ενώ μας εκπλήσσει ευχάριστα το "ψάξιμο" που κάνει σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά μας. 

  • Τα πρωτοσέλιδα των περισσότερων τοπικών ΜΜΕ επικεντρώνονται στο πρόσωπο του νέου δημάρχου κ. Στάθη Ψυρρόπουλου και η κοινή γνώμη διάκεινται θετικά στις δράσεις της νέας διοίκησης πράγμα που διαπιστώνουμε και εμείς στις δημοφιλείς αναρτήσεις μας παρόλο που εμείς εδώ συνεχίζουμε και αναδεικνύουμε το πρόβλημα με τα αμάζευτα ογκώδη και κλαδέματα σε δρόμους της πόλης αφού βαρεθήκαμε να περιμένουμε για δεκαετίες το πότε η πόλη μας θα γίνει υποφερτά καθαρή. Η λύση για εμάς είναι η ιδιωτικοποίηση δομών και εάν αυτό ενοχλεί όσους δεν θέλουν τις ρήξεις τουλάχιστον περισσότερες συνέργειες με ιδιώτες. Η δεύτερη λύση φυσικά και αυξάνει το ΚΟΣΤΟΣ που πληρώνουμε ΟΛΟΙ μας αφού εκτός από τους υπαλλήλους του δήμου θα πληρώνουμε για την ίδια δουλειά και τους κάθε λογής εργολάβους! 


  • Μειωμένες οι αναρτήσεις μας αυτό το διάστημα και ελπίζουμε προς το τέλος του μήνα να επανέλθουμε στους φυσιολογικούς μας ρυθμούς. Σας ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας και να ξέρετε πως ό,τι μας στέλνετε θα το "ψάξουμε" αργότερα που θα είμαστε περισσότερο διαθέσιμοι αφού ο χρόνος μας είναι περιορισμένος αυτή την χρονική περίοδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: