ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Εμποδίζουν τα αμάζευτα ακλάδευτα στη Λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα κάποιος να τα μαζέψει

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Εμποδίζουν τα αμάζευτα ακλάδευτα στη Λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα κάποιος να τα μαζέψει


 Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος. 

Απαράδεκτες εικόνες από την λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα όπου η υπηρεσία Πρασίνου έχει αφήσει αμάζευτα τα κλαδέματα επειδή δεν υπάρχει προγραμματισμός. 

Αφού τα έκοψαν οφείλουν την ίδια μέρα να τα μαζέψουν δεν μπορεί να παραμένουν για μέρες σε μια κεντρική λεωφόρο της πόλης. Εάν δεν μπορεί η υπηρεσία ( που διαχρονικά έχει αποδείξει πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ) ας δοθεί εργολαβία σε ιδιώτη για να κλαδευτούν επιτέλους και τα ψηλά δένδρα που τέσσερα χρόνια επί διοίκησης Χατζηδάκη περιμέναμε την Green Team να τα κόψει! 

Τελικά δεν τα έκοψε και έστειλαν τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Κόκλα σπίτι του με τον νέο Αντιδήμαρχο εάν δεν θέλει να έχει την "τύχη" του προκατόχου του να μεριμνήσει ώστε να δοθούν περισσότερες εργολαβίες σε ιδιώτες. 





Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί στις μία η ώρα το μεσημέρι ελπίζουμε αύριο το πρωί τα κλαδέματα να έχουν μαζευτεί δεν μπορεί να παραμένουν σε ένα τόσο κεντρικό σημείο εάν βρέξει θα κλείσουν τον δρόμο. Και κόψτε επιτέλους τα δένδρα πάνω στις νησίδες θα σκοτωθεί κανένας διερχόμενος από το σημείο εάν σπάσει κάποιο από τα κλαδιά που έχουν φτάσει στο "¨Θεό"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: