ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Επισκεφθείτε το πάρκο για να δείτε τι καθαρισμό έκαναν!

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Επισκεφθείτε το πάρκο για να δείτε τι καθαρισμό έκαναν!

 


Εντάξει παιδιά αυτές οι "ζούγκλες" μέσα στον αστικό ιστό θέλουν ιδιώτη για να τις κάνει προσβάσιμες σε όσους θέλουν να τις επισκεφτούν. 

Τώρα για τα κλαδέματα απέξω φανταζόμαστε πως σε καμία εβδομάδα θα τα έχουν μαζέψει αφού το αυτονόητο άλλοι κλαδεύουν και τελειώνοντας άλλοι μαζεύουν στον δήμο μας δεν μπορεί να εφαρμοστεί από καμία διοίκηση λόγω έλλειψης προσωπικού. 

Μα αφού δεν έχουν προσωπικό γιατί δεν δίνουν ΟΛΑ τα πάρκα εργολαβία σε ιδιώτες; Όλο τον χρόνο κλαδεύουν και πάντα ακλάδευτα είναι ενώ η μη εμπορική δραστηριότητα μέσα σε αυτά με εξαίρεση ένα τμήμα του πάρκου Ναυαρίνου τα οδηγεί σε πλήρη απαξίωση. 

Τα κλαδέματα έχουν καταλάβει όπως βλέπετε και στην φωτογραφία και μέρος του οδοστρώματος ενώ ελπίζουμε να μην παρασυρθούν και κλείσουν μεγαλύτερο τμήμα αυτού γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. 

Εντάξει τα πάρκα της πόλης έχουν ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ σαν το Ρέμα της Πικροδάφνης απέραντοι ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΙ και ανοιχτές χωματερές. Μέσα σε αυτά συχνάζουν μόνο τοξικομανείς καμία οικογένεια δεν βλέπεις σε αντίθεση με τον παιδότοπο μέσα στο ίδιο πάρκο που εκμεταλλεύεται ιδιώτης έναντι πολύ χαμηλού τιμήματος όπου βλέπεις οικογένειες με τα παιδιά τους να παίζουν,. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: