ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό..........

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..........



  •  Αρκετοί συνδημότες μας έχουν την κακή συνήθεια να μετατρέπουν κοινόχρηστους χώρους σε σκουπιδότοπους και μέρος εναπόθεσης ογκωδών που τους είναι άχρηστα. Πολλές οι διαμαρτυρίες από κατοίκους πλησίον του ρέματος Πικροδάφνης παρόλο που η εικόνα έχει βελτιωθεί σε σχέση με όσα συνέβαιναν επί διοίκησης Χατζηδάκη. Θεωρούμε πως την Άνοιξη θα έχουμε σαφέστερη εικόνα για το αποτέλεσμα της προσπάθειας της διοίκησης Ψυρρόπουλου που προσκρούει σε μικροσυμφέροντα και συντεχνίες που δεν θέλουν να δούμε ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ!

  • Κοπή πίτας για το ιστορικό σωματείο του Φωστήρα Ηλιούπολης που πάει "τρένο" για άνοδο





  • Μια σειρά ρεπορτάζ είναι σε εξέλιξη που δεν αφορούν μόνο τον δήμο μας αλλά γενικότερα όσα θα αντιμετωπίσουμε τους προσεχείς μήνες στην πορεία της χώρας μας προς τις Ευρωεκλογές του καλοκαιριού. Υπομονή γιατί σε εμάς τα "λάθη" δεν αναγνωρίζονται , ενώ αρκετοί από εσάς  ήσασταν αρκετά  επιεικείς με τα κραυγαλέα λάθη των υβριστών μας. Από τον αεικίνητο Παναγιώτη Πάσχο (που δεν τον προλαβαίνουμε)  μπορείτε σήμερα να δείτε φωτορεπορτάζ εντός και εκτός πόλης και μια πρόγευση για θέμα που θα παίξει πιθανότητα προς το τέλος της εβδομάδας Θεού θέλοντος! Γιατί πολλές φορές στη ζωή όταν εμείς σχεδιάζουμε κάτι,  ο Θεός απλώς γελάει με τον προγραμματισμό μας που δεν μπορεί να υπερβεί αντιξοότητες και προβλήματα που η λύση τους δεν επιδέχεται  καθυστερήσεις! 





  • Στην πάντα καλά ενημερωμένη για θέματα που αφορούν την διοίκηση του δήμου μας ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΩΝΗ του κ. Κωνσταντίνου Βουδούρη διαβάζουμε (κάντε κλικ εδώ) για στοιχεία που θα έρθουν στο δημοτικό συμβούλιο από την νυν διοίκηση και θα αφορούν τα έργα και τις ημέρες της διοίκησης Χατζηδάκη στον τομέα της ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ! Αναμένουμε με περισσότερο ενδιαφέρον το προσεχές δημοτικό συμβούλιο όπως και οι περισσότεροι συνδημότες μας που δεν αντιλαμβάνονται πως είναι δυνατόν σε έναν ΤΟΜΕΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ που δαπανώνται πάνω από 10.000.000 ευρώ το χρόνο να μην καταφέρνουν οι διοικήσεις να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και μια υποφερτή εικόνα της πόλης που αφέθηκε επί διοίκησης Χατζηδάκη να ζέχνει από άκρη σε άκρη ακόμα και έξω από το δημαρχείο της πόλης μας! 



  • Εάν και είναι νωρίς ακόμα για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για ανάδειξη ΔΗΜ ΤΟ,  έχουν ήδη ακουστεί και στην πόλη μας ονόματα υποψηφίων που θα διεκδικήσουν μια θέση στο Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης.  

  • Έχουμε ρεπορτάζ από την σημερινή Γενική Συνέλευση του ΣΕΔΗ αλλά δεν θα ασχοληθούμε καν αφού οι πολλοί περιμένουν από τους εργαζόμενους να συμβάλλουν θετικά την νέα διοίκηση στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης μας και αδιαφορούν για τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: