ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ στη Λαϊκή Αγορά της Τρίτης στην πόλη μας!

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ στη Λαϊκή Αγορά της Τρίτης στην πόλη μας!


 Στη Λαϊκή της Τρίτης ο συνεργάτης μας κος Παναγιώτης Πάσχος κάνοντας ρεπορτάζ και συνομιλώντας με πωλητές λαϊκών αγορών και παραγωγούς για το μοναδικό "αγκάθι" αυτής της κυβέρνησης που κρίνει διαχρονικά και την "τύχη" στις κάλπες όλων των κομμάτων που ασκούν εξουσία και αυτό είναι οι ΤΙΜΕΣ και η ΑΚΡΙΒΕΙΑ! 

Σε μια περίοδο που οι αγρότες παραπονούνται πως δεν "βγαίνουν" οικονομικά και έχουν αρχίσει έναν γύρο κινητοποιήσεων οι τιμές των αγροτικών προϊόντων από το χωράφι στο πιάτο μας εκτοξεύονται στα ύψη εξαιτίας ένα σωρό παραγόντων που βέβαια δεν θα αναλύσουμε σε αυτή την ανάρτηση άλλωστε έχετε διαβάσει και ακούσει πολλά το τελευταίο διάστημα από τα εκτενή ρεπορτάζ των μεγάλων ΜΜΕ. 

Οι Λαϊκές Αγορές όπου η παρούσα κυβέρνηση ρύθμισε με  νομοσχέδιο το χάος που επικρατούσε διαχρονικά σε αυτές αποτελούν για πολλούς συνδημότες μας μέρη όπου μπορούν να ψωνίσουν ακόμα αφού υπάρχει ποικιλία και τιμές για όλα τα βαλάντια. 

Δεν θα αναφερθούμε εδώ για τις πάγιες θέσεις του ιστολογίου μας για τις μετακινούμενες υπαίθριες αγορές άλλωστε όσοι μας διαβάζουν τις γνωρίζουν. 



Παράπονα από πωλητές και παραγωγούς για την υποχρεωτική πλέον χρήση POS , παράπονα και από τους καταναλωτές για υψηλές τιμές που όσο μεσημεριάζει πέφτουν για να μπορέσουν να προμηθευτούν φρούτα και λαχανικά και όχι μόνο και συνδημότες μας με χαμηλή αγοραστική δύναμη. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: