Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Τζεφ Μπέζος: Με το αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων super γιοτ του, Κοru στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

 

    
Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

O κροίσος Τζεφ Μπέζος βρίσκεται στη χώρα μας. Το υπερπολυτελές του σκάφος 500 εκατομμυρίων έχει ρίξει άγκυρα στη Βάρκιζα. 



Ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη, σύμφωνα με το Forbes, είναι ιδιοκτήτης του ψηλότερου ιστιοπλοϊκού γιοτ στον κόσμο. Στην πραγματικότητα, το Koru μήκους 417 ποδιών είναι τόσο μεγάλο, που έχει το δικό του σκάφος υποστήριξης 250 ποδιών.

Με τιμή 500 εκατομμύρια δολάρια, το Koru έπεσε στη θάλασσα για πρώτη φορά το 2023 και έκτοτε έχει μεταφέρει τον Τζεφ Μπέζος και την παρέα του σε όλο τον κόσμο.

Το υπερπολυτελές σκάφος μπορεί να φτάσει σε τελική ταχύτητα κάτω από πανί 20 κόμβων, σύμφωνα με τη New York Post — η οποία είναι περίπου 23 μίλια την ώρα. Φτιαγμένο για ομάδα, έως και 18 επισκέπτες μπορούν να σαλπάρουν στο γιοτ, επιτρέποντας στον Μπέζο να φέρει μαζί του την 54χρονη αγαπημένη του Λόρεν Σάντσεζ, την οικογένεια και τους φίλους του στις διακοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...