Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Καρφί» και του site Lykavitos, Ηλίας Τζαφέρης



Θλίψη στο δημοσιογραφικό κόσμο, καθώς έφυγε από τη ζωή ο εκδότης της εφημερίδας «Καρφί», καθώς και του site Lykavitos, Ηλίας Τζαφέρης, σε ηλικία 57 ετών.
Ο Ηλίας Τζαφέρης μετρούσε 34 χρόνια ενεργού δημοσιογραφικής πορείας, ενώ είχε σημαντική εμπειρία σε όλα τα μέσα (τηλεόραση, εφημερίδες, site, ραδιόφωνο), αναλαμβάνοντας καίρια πόστα στα μέσα όπου εργαζόταν.

Ποιος ήταν ο Ηλίας Τζαφέρης


Ο εκλιπών ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του το 1990 από τον Flash 961 Radio.

Το 1994 αναλαμβάνει χρέη αρχισυντάκτη στο Κανάλι 5 (Alter) για 5 χρόνια, από το 1994 μέχρι το 1999, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει διευθυντής στο Business Radio (από το 1997 ως το 1999).

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ο Alpha, στον οποίο αναλαμβάνει χρέη αρχισυντάκτη από το 2000 ως το 2002, ενώ στη συνέχεια «μετακομίζει» στην εφημερίδα «Το Άρθρο», για λογαριασμό της οποίας εργάζεται από το 2007 ως το 2011.

Ακολουθεί η στροφή σε έντυπα κυρίως οικονομικού περιεχομένου, αναλαμβάνοντας για ένα χρόνο αρχισυντάκτης στην «Ημερησία», ενώ στη συνέχεια ιδρύει την εταιρία HT Press Online, η οποία είχε υπό τη σκέπη της δύο ενημερωτικά sites: το Lykavitos.gr και το Moneypress.gr.

Μεγάλο βήμα στην καριέρα του αποτελεί το ότι πέρασε στα χέρια του η εφημερίδα «Καρφί», ακολουθώντας τα χνάρια του ιστορικού εκδότη της, Νίκου Κακαουνάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...