Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Η Εταιρία Σκλήρυνσης κατά πλάκας τίμησε τον δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Στάθη Ευσταθόπουλο ως εθελοντή στις δράσεις της!

Η ΜΚΟ "Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας" τίμησε τον δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλο ως εθελοντή της! 

Μάλιστα με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας υπήρξε , η Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και ο Δήμος Ηλιούπολης, σε συνεργασία με την Νεολαία του Μίκη Θεοδωράκη, σας προσκαλούν, έκαναν εκδήλωση στο «Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης Δημήτρης Κιντής» (Γαρδίκη & Σμόλικα), σε μια παράσταση με τίτλο «Ο Μίκης Θεοδωράκης μέσα από τα μάτια των νέων».

Οι επικεφαλής των υπολοίπων δημοτικών παρατάξεων που δεν ενδιαφέρονται για τον "ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ"  και δεν είχαν ούτε μισό υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο "εθελοντή" στα ψηφοδέλτιά τους , προφανέστατα και δεν τιμήθηκαν,  και δεν βλέπουμε και στο μέλλον να έχουν τέτοια διάκριση με τις πολιτικές που ακολουθούν! 

Από την κεντροδεξιά μόνο τον κ.  Γαβριήλ Αραμπατζή βλέπουμε στο μέλλον να παίρνει βραβείο από τους Προσκόπους,  για κανέναν άλλο δεν βλέπουμε πως υπάρχει Ελπίδα τέτοιας διάκρισης! 

Εδώ κάποιες τέτοιες συλλογικότητες ξέχασαν τον πρώην δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιάννη Αναγνώστου που τους "έφτιαξε" και δυστυχώς υπάρχουν ακόμα και σήμερα και θα ασχοληθούν με όσους δεν μπορούν να περάσουν σε δεύτερο γύρο δημοτικών εκλογών! 

Άμα δεν ασχολούνται με τον έλεγχο τέτοιων σωματείων και συλλογικοτήτων το πολιτικό τους μέλλον τους θα παραμένει θολό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...