Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Δεν υπάρχει σωτηρία όσο κάποιοι επιμένουν στην ίδια αποτυχημένη συνταγή κρατισμού!

 


Κάποια στιγμή θα τα μαζέψουν ... Αυτόν τον μήνα , τον επόμενο θα σας γελάσουμε πάρτε μερικές φορές ακόμα τηλέφωνο στον δήμο και αφού έχουν αποφασίσει πως δεν θα δοθούν αρκετά χρήματα σε ιδιώτη εργολάβο για να γίνει γρήγορα η δουλειά εδώ είμαστε εμείς και Δεκαπενταύγουστο να καταγράφουμε τα αμάζευτα κλαδέματα. 

Τι προτείνει η αντιπολίτευση στα δημοτικά συμβούλια για τα ΧΑΛΙΑ σε καθαριότητα και Πράσινο ; 

Προτείνει όπως και η διοίκηση του δήμου μας προσλήψεις ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού και αναμένουν να βρεθεί τρελός πρωθυπουργός να υλοποιήσει το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αίτημά τους αφού ήδη πάνω από 1.000.000 ευρώ τον μήνα φτάνουν οι μισθοδοσίες των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ μας ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ! 

Γιατί πληρώνουμε τόσα πολλά; Μα επειδή η πλειοψηφία των συνδημοτών μας ΘΕΛΕΙ και το έχει δείξει διαχρονικά με την ψήφο της την ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ των δομών ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και ΠΡΑΣΙΝΟ υπό κρατικό - δημοτικό έλεγχο! 

Οι ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ όμως με λιγότερους από 1200 δημοτικούς υπαλλήλους δεν λειτουργούν και επειδή η ιδιωτικοποίηση των δομών αυτών από την κεντρική διοίκηση αφέθηκε για την επόμενη χρεοκοπία της χώρας και τα επόμενα μνημόνια παρακαλάτε αυτό να συμβεί έως το 2033 μπας και ζήσουμε και εμείς σε δυτικό κράτος όπου εδώ και τρεις τουλάχιστον δεκαετίες και τα απορρίμματα και ο καθαρισμός των κοινοχρήστων χώρων από χορτάρια γίνεται από ιδιώτες επειδή συμφέρει οικονομικά τους πολλούς! 

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος έχει πει πολλές φορές μέσα στο δημοτικό συμβούλιο πως θα προχωρήσει σε συνέργειες με ιδιώτες όπως κάθε πολιτισμένος δήμος ( η διατύπωση δική του) σε καθαριότητα και πράσινο. 
Πέντε μήνες μετά στον τομέα της καθαριότητας δεν έχει αυτό συμβεί όπως και οι συνέργειες ( που είναι περισσότερο κοστοβόρες αφού πληρώνεις δύο για την ίδια εργασία ΣΟΒΙΕΤΙΑ & ΙΔΙΩΤΗ) για τον καθαρισμό πάρκων και κοινόχρηστων οικοπέδων είναι ελάχιστες . 

Τα ποσά που έχουν δοθεί και μπορείτε να τα βρείτε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ είναι ελάχιστα και όπου καθάρισε ιδιώτης σε μία εβδομάδα πήρε και τα κλαδέματα. 

Το παλεύει ο νέος Αντιδήμαρχος κος Γιώργος Βενετσανόπουλος που κρατάει χαμηλούς τόνους γενικότερα δεν υμνεί το ΤΙΠΟΤΑ για να το κάνει κάτι αντιλαμβανόμενος πως το 2028 αυτός θα κριθεί και όχι όσοι θα συνταξιοδοτηθούν από τον δήμο μας είτε εργάζονται είτε όχι! 

Στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης απασχολούνται εργαζόμενοι που θα έπρεπε να είναι στο ΚΑΦΑΔΗΛ άρα στην Κοινωνική Αλληλεγγύη να τους ελέγχει ο κος Πούλος και υπάλληλοι της καθαριότητας που πλέον "ελέγχει" ο ίδιος ο δήμαρχος κος Ψυρρόπουλος. 
 
Η πόλη εξακολουθεί και βρωμάει σε πολλά σημεία και οι "ζούγκλες" μέσα στον αστικό ιστό περιμένουν τον επόμενο δήμαρχο το 2028 να εφαρμόσει άλλη συνταγή για να εξαλειφθούν!

Όσοι λοιπόν παραπονιέστε σε εμάς για τους άπλυτους κάδους όταν ψηφίζατε θα έπρεπε να πιέσετε τους επικεφαλής να προτείνουν την λύση της ιδιωτικοποίησης με τα ψίχουλα που μαζεύει ο δήμος από τα δήθεν ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας η ΣΟΒΙΕΤΙΑ αυτά μπορεί να προσφέρει τώρα εάν κάποιοι πιστεύουν σε θαύματα ας πιστεύουν όμως βασική προϋπόθεση για να υλοποιηθούν αυτά είναι η ΠΙΣΤΗ και δεν μας φαίνονται ιδιαίτερα πιστοί όσοι σας καλούν να κάνετε υπομονή και αύριο μεθαύριο ίσως σας βάλουν και να προσευχηθείτε για να διατηρήσουν αυτοί προνόμια και να ζείτε εσείς μέσα στη ΒΡΩΜΙΑ! 

Έχουμε εκατοντάδες πλέον φωτογραφίες που θα παρουσιάσουμε το προσεχές διάστημα όχι προφανώς για να κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση αλλά για να υποδείξουμε για ακόμη μια φορά σε βολεμένους πως χωρίς ιδιωτικοποιήσεις η ΕΙΚΟΝΑ δεν θα αλλάξει όπως δεν άλλαξε και 40 χρόνια τώρα! 

Κάποτε επί Κιντή στη Αγία Μαρίνα δεν είχαμε ούτε κάδους απορριμμάτων το λες και πρόοδο που έχουμε πλέον γωνιές ανακύκλωσης ΚΑΘΑΡΗ πόλη και ΣΟΒΙΕΤΙΑ δεν υπάρχει πουθενά στον δυτικό κόσμο οι δίπλα δήμοι που είναι πιο καθαροί και έχουν περιποιημένο πράσινο δαπανούν εκατομμύρια ευρώ σε εργολαβίες ιδιωτών ενώ εμείς περιοριζόμαστε σε μερικές χιλιάδες! 

Δείτε ΔΙΑΥΓΕΙΑ Γλυφάδας τι δόθηκε για Πράσινο πέρισυ και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας. Εάν ο δήμος δεν έχει χρήματα όπως ισχυρίζεται η νυν διοίκηση τόσο πιο γρήγορα θα ιδιωτικοποιηθούν οι δομές αφού τζάμπα η ΣΟΒΙΕΤΙΑ δεν δουλεύει λεπτό! 

Σε αντίθεση με εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα που έχουν ξεχάσει τα οκτάωρα , έχουν ξεχάσει τα ρεπό και εργασιακά δικαιώματα που απολαμβάνουν μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι. 

Αυτά προς το παρόν.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...