Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Το έτος "καθαριότητας" της διοίκησης Ψυρρόπουλου συνεχίζεται ή σε απλά ελληνικά το δούλεμα πάει ψιλό γαζί!

 


Τι και εάν ανέλαβε προσωπικά τον τομέα της καθαριότητας ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος οι εργαζόμενοι για ακόμη μια φορά δείχνουν πως δεν μπορούν να ανταποκριθούν! 


Όσο η αποτυχημένη συνταγή κρατισμού παραμένει η ίδια οι ΕΙΚΟΝΕΣ προφανέστατα και δεν θα αλλάξουν! 

Στο τομέα Πρασίνου ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος τα πάει σαφέστατα καλύτερα και κυρίως δεν κοροϊδεύει τους δημότες όπως έκαναν επί προηγούμενης διοίκησης που μας διαφήμιζαν καθημερινά την Green Team που έστειλε σε πρόωρη συνταξιοδότηση έναν εργατικό Αντιδήμαρχο που για εμάς έκανε το λάθος να πιστέψει σε λάθος ομάδα! 









Ας κοιτάξει στα δεξιά του ο κος Ψυρρόπουλος Αντιδήμαρχο Καθαριότητας έχει να βάλει δεν θεωρούμε πως πρέπει ο ίδιος να ηγηθεί μιας συγκρουσιακής προσπάθειας που σίγουρα εάν συνεχιστεί θα φέρει αποτέλεσμα. 

Εάν εφαρμόσει ό,τι λέει μέσα στο δημοτικό συμβούλιο πως όπως κάνουν όλοι οι πολιτισμένοι δήμοι θα προχωρήσει σε συνέργειες με ιδιώτες αποτέλεσμα θα βγάλει παρόλο που η αντιπολίτευση δεν βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση για μικροπολιτικά οφέλη. 

Αφού δεν μπορεί η ΣΟΒΙΕΤΙΑ να καθαρίσει ας συνδράμει ο ΙΔΙΩΤΗΣ αφού ανησυχία δεν πρέπει να έχουν οι μόνιμοι εργαζόμενοι του τομέα καθαριότητας του δήμου μας θα "καθαρίζουν" έως την επόμενη χρεοκοπία της χώρας και ακόμα παραπέρα! 

Η κοινή λογική δείχνει πως εδώ και δύο δεκαετίες οι δομές ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και ΠΡΑΣΙΝΟΥ οδεύουν προς πλήρη απαξίωση και εν τέλει ιδιωτικοποίηση κάτι που άπαντες οι δημοτικοί σύμβουλοι γνωρίζουν απλώς πουλάνε σανό σε εργαζόμενους που αργά αλλά σίγουρα θα βρεθούν στην ανεργία! 

Κανένας δήμαρχος δεν μπορεί να τους κρατήσει και απλώς όσοι τους υπόσχονται ανέφικτα πράγματα απλώς τους κοροϊδεύουν! 

Φυσικά και ο νυν δήμαρχος Ηλιούπολης έχει ευθύνες αφού ως αντιπολίτευση έπρεπε να είχε στηλιτεύσει την πληρωμή των συμβασιούχων από το αποθεματικό που είχε αφήσει η διοίκηση Βαλασόπουλου φεύγοντας! 

Μια διοίκηση που άφησε επειδή είχε τους θεσμούς πάνω από το κεφάλι της δεν μπορούσε να ξοδέψει περισσότερα από όσα έπαιρνε ως ετήσια επιχορήγηση και τότε η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου είχε καταργήσει και την Δημοτική Αστυνομία που δεν έλειψε σε κανέναν!

Πλέον είναι 10 άτομα που υπηρετούν χωρίς δικαίωμα να φέρουν όπλο , χωρίς ιδιαίτερη εκπαίδευση, χωρίς δικαίωμα σύλληψης και με μοναδική τους αρμοδιότητα να επιδίδουν έγγραφα ως κλητήρες και να γράφουν κλήσεις! 

Θα μπορούσαν να γράφουν 100 αυτοκίνητα την ημέρα αλλά το πολιτικό κόστος για μια τέτοια ενέργεια θα ήταν μεγάλο. Για τις καταλήψεις κοινόχρηστων χώρων από μαγαζιά εστίασης δεν θεωρούμε πως μπορούν να βγάλουν και καμία άκρη άλλωστε με την ανοχή η εκάστοτε διοίκηση θεωρεί πως βοηθάει την επιχειρηματικότητα της πόλης μας. 

Και εν μέρει την βοηθάει εάν κοιτάξει κανείς τι πληρώνουν οι επιχειρήσεις για την κατάληψη κοινόχρηστων χώρων σε ετήσια βάση! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...