Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ για τον δήμο μας- Πλήρωσαν σε ιδιοκτήτρια χώρου που εκμίσθωνε ο δήμος μας ως πρότινος 3.500 ευρώ για βλάβη που προξένησαν στο κλιματιστικό !

 



Άλλη μια περίπτωση εξωδικαστικού συμβιβασμού για τον δήμο Ηλιούπολης με τον δήμο τελικά να πληρώνει μόλις 3500 ευρώ!  για βλάβη που υπέστη το κλιματιστικό σε χώρο που εκμίσθωνε ο δήμος Ηλιούπολης ως Κοινωνικό Παντοπωλείο επί της οδού Ηρώς Κωνσταντοπούλου. 

Όπως μπορείτε να διαβάσετε   εδώ  η γνωμοδότηση της νομικής μας υπηρεσίας κρίνει συμφέρουσα για τον δήμο μας την απαίτηση της ιδιοκτήτριας και αναρωτιόμαστε ΔΗΜΟΣΙΑ  πόσο κάνει ένα καινούργιο κλιματιστικό για να πληρώσει ο δήμος για βλάβη 3.500 ευρώ! 

Παιδιά μην "ρίχνουμε"  τους συνδημότες μας 10.000 ευρώ έπρεπε να δώσει ο δήμος για την ζημιά που προξένησαν , από "κακή" χρήση οι υπάλληλοι της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ μας. 

Εντύπωση μας προκάλεσε το ΛΕΥΚΟ από τους κύριους Ευαγγέλου και Σεφτελή , δηλαδή τι ήθελαν να μην  συμβιβαστεί στα 3500 ευρώ ο δήμος μας ; Ξέρετε τι είναι να σου παίρνει σε δίκη 20.000 ευρώ ένας ιδιώτης για ένα κακοσυντηρημένο κλιματιστικό; Ένας ιδιώτης  στον οποίο ως δήμος τα "έσκαγε" για να εκμισθώνεις το ακίνητό του; 

Εάν δει κανείς και τα μισθωτήρια μάλλον για αρκετό διάστημα δεν θα βρεθεί νέος εκμισθωτής με τέτοιο "τζάμπα" μίσθωμα! 

Τόση δημόσια περιουσία "κατοχύρωσαν" με τους δικαστικούς τους "αγώνες" , οι νομικοί του δήμου μας και πληρώνομε ακόμα ενοίκια σε ιδιώτες για δομές του δήμου; 

Πως είχαμε εμείς την εντύπωση πως τα κλεμμένα ακίνητα  από τον Νάστο θα χώραγαν όλους τους υπαλλήλους της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ μας; 

Πέρα από την πλάκα τώρα εάν είχαν συμβιβαστεί με τους πραγματικούς ιδιοκτήτες όταν έκαναν τις "επαναστάσεις" τους , δεν θα πληρώναμε τώρα κερατιάτικα και θα είχε και ο δήμος πραγματική περιουσία. 

Όπως την "προστάτευσαν" τότε  τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ εννοούμε , συνεχίζουν και σήμερα και φυσικά έκπληξη για εμάς δεν είναι που δεν βρέθηκε ένας να πει ΟΧΙ 3.500 ευρώ για επισκευή βλάβης κλιματιστικού είναι πολλά! 

Δεν παρέστη και κανένας κεντροδεξιός δημοτικός σύμβουλος  στην Δημοτική Επιτροπή που πήρε αυτή την απόφαση κατά πλειοψηφία,  να πει ΛΙΓΑ είναι αυτά που δίνουμε ,  να γελάμε και περισσότερο με τα χάλια μας! 



Διαβάστε επίσης  τον εξής εξωδικαστικό συμβιβασμό για κάποιον που κατέληξε στο χειρουργείο από αμέλεια προφανέστατα της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ μας και θα πάρει μόλις 5.000 ευρώ και κάντε τους απαραίτητους συνειρμούς εσείς τουλάχιστον που ακόμα έχετε ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ και κατανοείτε τι "παίζει" γύρω σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...