Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ στο " Τhe Nookery Coffee Place"


Τον καλύτερο καφέ της πόλης δοκιμάσαμε και σήμερα μαζί με τον συνεργάτη μου κ. Παναγιώτη Πάσχο και τον συνυποψήφιό του στις πρόσφατες  δημοτικές εκλογές κ. Στέφανο Ξαρχουλάκο. 

Τον απολαύσαμε στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στο φιλόξενο πάντα χώρο με τις εξαιρετικές ποικιλίες καφέ που δημιούργησε στην πόλη μας ο καλύτερος "οικοδεσπότης" Βασίλης! 

Για το "The Nookery Coffee Place" που βρίσκεται στην πλατεία Ανεξαρτησίας ( Πλατεία Ανεξαρτησίας 15) σας είχαμε γράψει σχετικά προς τα τέλη Μαίου ( δες εδώ) και όσοι επισκεφθήκατε μετά το ρεπορτάζ μας το κατάστημα είχατε μόνο θετικά σχόλια να μας κάνετε. 




Το τηλέφωνο επικοινωνίας για παραγγελίες  είναι το 211- 0018053 για τους ελάχιστους συνδημότες μας που δεν έχουν δοκιμάσει ακόμα κάποιες από τις εξαιρετικές ποικιλίες καφέ που προσφέρονται σε προσιτές τιμές. 





Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...